OffolokAnthony írta:Bocsi, kicsit offolok. Messi elég nagy formában van. Mi a véleményetek, betalál ma?
Copa del Rey
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Copa del Rey
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bocsi, kicsit offolok. Messi elég nagy formában van. Mi a véleményetek, betalál ma?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyoldalú eddig.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Hatalmas, azt hittem a multkori dzsin-es dolognal nem tudod feljebb rakni a lecet, de folyamatosan sikerul ha a Barcasokat kell szivatni.dzsi91 írta:Én minden felületen ott vagyok sanyi. Amikor Cr csitítja a camp nout, vagy pepe tapossa meg messit, vagy amikor Ramos lobogtatja a bl sergelet a tévéden az mind én vagyok. Amikor iskolában letépték rólad a kis barszas mezedet és kikötöztek egy fához az is én voltam. Én vagyok a kereszted.
Na Jó befejezem
(Es ez jopofa szivatas, Sanyi te csak kapalozol ossze-vissza.)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Segítsünk Sanyinak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én minden felületen ott vagyok sanyi. Amikor Cr csitítja a camp nout, vagy pepe tapossa meg messit, vagy amikor Ramos lobogtatja a bl sergelet a tévéden az mind én vagyok. Amikor iskolában letépték rólad a kis barszas mezedet és kikötöztek egy fához az is én voltam. Én vagyok a kereszted.
Na Jó befejezem
Na Jó befejezem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Fradi
Öregem, ilyen fingszagú erőlködést amit te nyomatsz. Nem csoda, hogy neked csak ez a felület jut, máshová be sem teheted a lábad ezzel a szarral.dzsi91 írta:Én is meguntam sanyit. Végig ugyanazt a betanult sablonszöveget nyomja. Nincs egy önálló agymenése és mellé még le is tagadja,hogy barszás annak ellenére,hogy bűzlik a meszkuenklub életérzéstől minden mondata. Elődei legalább büszkén válallták,hogy sárvérűek.
Mégcsak nem is reagál semmire csak nyomja a hittan órát. Ha már trollkodok valahol akkor egy kis humort is illik belecsempészni a provokáló hsz-ekbe.
Sándor,hagyd el a villát.
De ha kell a kattintás R24nek a perez mögötti páholyba szóló jegyek miatt megtarthatjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát azért jobb az örökmérlegünk.Sanyi87 írta:Korrekt bíráskodással szerintem nem nyertek (csak 10-ből 1-szer).sebydani írta:Kemény amúgy, hogy a Goal.com facebook oldalán is pár napja megy az ámokfutás. Piqué lett az admin gondolom Nyeni kell ma, kicsit vissza kellene fogni ezt a sok lelkiszegényt.
Ui.:Azért az tetszik, hogy elzavartál már két embert a gyépére. Laci legszebb napjait idézi amikor kikúrt egy Valencia elleni meccs után vagy 4 embert
És tudom, hogy jópofa vagyok, ezért szeretnek. SE.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha a kupameccsen állították volna ki akkor is játszhatna. Realosokat nem szokás eltiltani.BBeno írta:nem. kupában attól még játszhat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is meguntam sanyit. Végig ugyanazt a betanult sablonszöveget nyomja. Nincs egy önálló agymenése és mellé még le is tagadja,hogy barszás annak ellenére,hogy bűzlik a meszkuenklub életérzéstől minden mondata. Elődei legalább büszkén válallták,hogy sárvérűek.
Mégcsak nem is reagál semmire csak nyomja a hittan órát. Ha már trollkodok valahol akkor egy kis humort is illik belecsempészni a provokáló hsz-ekbe.
De ha kell a kattintás R24nek a perez mögötti páholyba szóló jegyek miatt megtarthatjuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Realista24: jópofa vagy, hogy beleírkálsz a kommentembe.
-
Korrekt bíráskodással szerintem nem nyertek (csak 10-ből 1-szer).sebydani írta:Kemény amúgy, hogy a Goal.com facebook oldalán is pár napja megy az ámokfutás. Piqué lett az admin gondolom Nyeni kell ma, kicsit vissza kellene fogni ezt a sok lelkiszegényt.
Ui.:Azért az tetszik, hogy elzavartál már két embert a gyépére. Laci legszebb napjait idézi amikor kikúrt egy Valencia elleni meccs után vagy 4 embert
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp, én látom. Más is?Sanyi87 írta:Galacticos: honnan veszed, hogy Barcás vagyok? Ha bárhol is leírtam idézd, különben irány neked is a gyépé.
Szerk.: Barcás vagyok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem. kupában attól még játszhat.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nacho a hétvégi piros után, hogy van a keretben? nem kellene eltiltott legyen?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kemény amúgy, hogy a Goal.com facebook oldalán is pár napja megy az ámokfutás. Piqué lett az admin gondolom Nyeni kell ma, kicsit vissza kellene fogni ezt a sok lelkiszegényt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Galacticos: honnan veszed, hogy Barcás vagyok? Ha bárhol is leírtam idézd, különben irány neked is a gyépé.
- Galacticos
Akkor miert nem nyertek legalabb 2bl zsinorban? Nem 3mat, meg nem 5ev alatt 4et mert az megismetelhetetlen.Sanyi87 írta:Ahogyan a real érte el úgy tényleg ez az igazság. Sehol nem olvastam, hogy a Real-t elismernék korszakos csapatként, a Messi-Iniesta-Xavi fémjelezte Barcát meg igen. Mert ők tényleg kiemelkedtek abban a pár évben, ez a mostani real meg a BL tripla ellenére sem emelkedik ki.BlancoMark írta:A BL-tripla csak a Realosok szerint erdemi, nagy dolog.
Amugy semmike. Barki megcsinalja. Meg azok is akiknek elotte 70 ev alatt esett le osszesen 5.
Oke mara az internetbül ki.
Szerk.: ne haragudj de csak Barcas lehetsz, vagy esetleg Juves, meg ok ereznek talan ilyen hihetetlen frusztraciot a BL-jeinkkel kapcsolatban.
A ti triplaitokat amiket megismetelhetetlennek allitottak be, megcsinalta egy szar inter meg egy bayern is
Hihetetlen hogy benyalták a barcások ezt a bírózás témát. Ez az egy hagyja őket életben...
Mondjuk engem legkevésbé hat meg, hogy a világ katalánjai (mert rajtuk kívül amúgy senki), habzó szájjal, véres szemmel erőlködnek, hogy csalást kiálthassanak.
Ebben csak a tendencia szomorú, ez a gyűlölködés, hogy mennyire eltorzítja a lelküket, hogy minket utáljanak, sokkal jobban szeretik utálni a Madridot, mint az egész sportágat élvezni. Küszködnek, és amikor madrid meccs van (el clasicó meg pláne...), jönnek és nyomják, bizonygatják. Nagyon gáz.
Hagyd még itt estére, hadd nevessünk, aztán holnap dobjátok ki, sokáig ne süllyedjen a színvonal. Illetve a meccset már jó lenne normálisan értékelni, nem ilyen iq terroristákra reagálni.
Mondjuk engem legkevésbé hat meg, hogy a világ katalánjai (mert rajtuk kívül amúgy senki), habzó szájjal, véres szemmel erőlködnek, hogy csalást kiálthassanak.
Ebben csak a tendencia szomorú, ez a gyűlölködés, hogy mennyire eltorzítja a lelküket, hogy minket utáljanak, sokkal jobban szeretik utálni a Madridot, mint az egész sportágat élvezni. Küszködnek, és amikor madrid meccs van (el clasicó meg pláne...), jönnek és nyomják, bizonygatják. Nagyon gáz.
Hagyd még itt estére, hadd nevessünk, aztán holnap dobjátok ki, sokáig ne süllyedjen a színvonal. Illetve a meccset már jó lenne normálisan értékelni, nem ilyen iq terroristákra reagálni.
- Mester77
Realista24 írta: Majd szóljatok ha meguntatok, és intézem.
Légy oly’kedves
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "