reeed_ati írta:Meg, hogy jó-e a bor?KAG írta:Szerintem őt jobban érdekli, hogy a golfozók listáján, hogy szerepel.
A jó k... anyját. Elképesztő amúgy a faszi.
és mellé az az áldozati bárány tekintet a fején, ha pályán van. Elképesztő tényleg
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 1., péntek 14:34
reeed_ati írta:Meg, hogy jó-e a bor?KAG írta:Szerintem őt jobban érdekli, hogy a golfozók listáján, hogy szerepel.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. március 1., péntek 14:26
Meg, hogy jó-e a bor?KAG írta:Szerintem őt jobban érdekli, hogy a golfozók listáján, hogy szerepel.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 1., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. március 1., péntek 13:58
Bale vajon látta már?Kerlon írta:A transfermarkt hirtelen beduplázta az értékét és már 70 millióra taksálják, mint Bale-t.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. március 1., péntek 13:36
Hát én emlékszem a jó kis Robinhora, öröm volt nézni a játékát, olyan természetes bicikliket azóta sem láttam senkitől. Lehet csak az idő szépíti meg, de szerintem jelenleg zongorázni lehet a külnbséget a két srác között. Robinho olyan könnyeden, elegánsan moszgott, cselezett, bánt a labdával, míg Vini mozgása, labdakezelése szerintem sokkal görcsösebb, erőltetebbnek tűnik.Yazid írta:Nem ertem ezt a robinho osszehasonlitast? Emlekeztel ti ra? 21-22 evesen kerult ide kb es semmivel se volt jobb mint vini
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 1., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 28., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 28., csütörtök 22:11
Az Ce 2011/2012-es szezonjaziro4vr írta:Na és a Barcelonas szezonja? Nálam kb a legdurvább szezon ever.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 28., csütörtök 22:00
Hehe köztünk él.ziro4vr írta:Na és a Barcelonas szezonja? Nálam kb a legdurvább szezon ever.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 28., csütörtök 18:28
Igaz, ami igaz, de... azért csak egy holland ligában tolta kezdő csatárként. 3000 perc alatt 33 gól. Vini 1500 perc alatt 3 gól 12 gólpassz a világ legnagyobb, de kurva mély gödörben lévő, klubjában a világ legerősebb bajnokságában. Azért ez sem olyan rosszziro4vr írta:Jó hát a 18-19 éves Ronaldo..na olyat nem bacott még a világ, nem is fog szerintem. Embertelen.
Hehe voltam, sziasztok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 28., csütörtök 17:58
Persze én nem is azt mondom,hogy a gyerek nem fog gólokat lőni.Lehet akár 10-20-30 gólos szezonja is a későbbiekben csak szimplán nem az a kategóra aki köré csapatot építenék. Most egy rossz szó nem érheti őt a jelenlegi helyzetben, de szerintem még időben rákéne állítani a srácot az előkészítő szerepre mert abban baszó lehet.Elfektet 2-3 embert majd beadja vagy begurítja kane-nek ( )ziro4vr írta: A rutinnal fejlődni fog döntéshozásban, ergo ha előbb átgondolja, megérzi, akkor több ideje lesz, és nem kapkodva belebotlik a labdába. Fejlődni fog ebben, ha ő is úgy akarja.
De mondom, a sutasága megvan azért so kesetben, de nekem nagyon tetszik a hozzáállása, alázata, vagánysága. Ilyet rég láttunk azért, annyi sablon focista van manapság, vagy aki összefossa magát habfehérben, hogy ez felüdülés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2019. február 28., csütörtök 17:06
doncsontos írta:petiamadridista írta:Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
A 18 éves CR vagy Messi max annyival voltak jobbak ilyen idősen h talán ennyiből 1et berúgtak...
Persze a 18 éves fenoméno vagy Mbappé szintjén nincs.
Az tény.
A tegnapi csapatszinten, fejben ment el.
hűha, elfogultság lvl1000 a tegnapiba mégis mi a makkom ment el fejben caspatszinten baszki??? köze nem volt a meccshez katalánéknak csak mi 5ből egyet se rúgtunk be ők meg 2ből kettőt. nagyon is jó volt fejben mindenki, csak nem egy 18 éves gyerektől kell várni a megváltást kérem szépen, összejöhetett volna ez tény, de ez nem lehet elvárás vele szemben.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. február 28., csütörtök 17:04
Én is így láttam, a csapat tökéletesen működött, sorra jöttek a helyzetek, míg az ellentől, csak elvétve, a befejezések nem sikerültek, de erről nem a csapat tehet.doncsontos írta:petiamadridista írta:Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
A 18 éves CR vagy Messi max annyival voltak jobbak ilyen idősen h talán ennyiből 1et berúgtak...
Az tény.
hűha, elfogultság lvl1000 a tegnapiba mégis mi a makkom ment el fejben caspatszinten baszki??? köze nem volt a meccshez katalánéknak csak mi 5ből egyet se rúgtunk be ők meg 2ből kettőt. nagyon is jó volt fejben mindenki, csak nem egy 18 éves gyerektől kell várni a megváltást kérem szépen, összejöhetett volna ez tény, de ez nem lehet elvárás vele szemben.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. február 28., csütörtök 16:51
petiamadridista írta:Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
Az tény.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 28., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 28., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 28., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. február 28., csütörtök 16:12
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem