Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-ig van érvényben.

Igen
42
48%
Nem
46
52%

Szavazatok száma: 88

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Vinícius Junior - 28

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. március 1., péntek 14:26

KAG írta:Szerintem őt jobban érdekli, hogy a golfozók listáján, hogy szerepel. :lol:
Meg, hogy jó-e a bor? :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 1., péntek 14:17

Szerintem őt jobban érdekli, hogy a golfozók listáján, hogy szerepel. :lol:
ZIDANE

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. március 1., péntek 13:58

Kerlon írta:A transfermarkt hirtelen beduplázta az értékét és már 70 millióra taksálják, mint Bale-t. :D
Bale vajon látta már? :lol:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. március 1., péntek 13:36

Yazid írta:Nem ertem ezt a robinho osszehasonlitast? Emlekeztel ti ra? 21-22 evesen kerult ide kb es semmivel se volt jobb mint vini
Hát én emlékszem a jó kis Robinhora, öröm volt nézni a játékát, olyan természetes bicikliket azóta sem láttam senkitől. Lehet csak az idő szépíti meg, de szerintem jelenleg zongorázni lehet a külnbséget a két srác között. Robinho olyan könnyeden, elegánsan moszgott, cselezett, bánt a labdával, míg Vini mozgása, labdakezelése szerintem sokkal görcsösebb, erőltetebbnek tűnik.
Ideje még van csiszolni ezeken bőven... egyelőre nagyon bíztató a srác, kezdeti videóiból nem vártam, h ilyen szintet lesz képes hozni, kérdés már csak az, h ha mennyit tud fejlődni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 1., péntek 11:11

A transfermarkt hirtelen beduplázta az értékét és már 70 millióra taksálják, mint Bale-t. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 28., csütörtök 22:13

Mert megjött az esze időközben. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 28., csütörtök 22:11

ziro4vr írta:Na és a Barcelonas szezonja? Nálam kb a legdurvább szezon ever. :ozil:
Az Ce 2011/2012-es szezonja :shifty:
Amugy azt lehet tudni, hogy miert csak egy szezont volt a Barcaban?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 28., csütörtök 22:00

ziro4vr írta:Na és a Barcelonas szezonja? Nálam kb a legdurvább szezon ever. :ozil:
Hehe köztünk él.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 21:56

Na és a Barcelonas szezonja? Nálam kb a legdurvább szezon ever. :ozil:
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 28., csütörtök 18:28

ziro4vr írta:Jó hát a 18-19 éves Ronaldo..na olyat nem bacott még a világ, nem is fog szerintem. Embertelen.

Hehe voltam, sziasztok. :lol:
Igaz, ami igaz, de... azért csak egy holland ligában tolta kezdő csatárként. 3000 perc alatt 33 gól. Vini 1500 perc alatt 3 gól 12 gólpassz a világ legnagyobb, de kurva mély gödörben lévő, klubjában a világ legerősebb bajnokságában. Azért ez sem olyan rossz :hmmm: :D

Én továbbra is kezdő jobb szélső igazolásban gondolkodnék illetve egy leendő csatár megszerzésében.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 28., csütörtök 17:58

ziro4vr írta: A rutinnal fejlődni fog döntéshozásban, ergo ha előbb átgondolja, megérzi, akkor több ideje lesz, és nem kapkodva belebotlik a labdába. Fejlődni fog ebben, ha ő is úgy akarja.

De mondom, a sutasága megvan azért so kesetben, de nekem nagyon tetszik a hozzáállása, alázata, vagánysága. Ilyet rég láttunk azért, annyi sablon focista van manapság, vagy aki összefossa magát habfehérben, hogy ez felüdülés.
Persze én nem is azt mondom,hogy a gyerek nem fog gólokat lőni.Lehet akár 10-20-30 gólos szezonja is a későbbiekben csak szimplán nem az a kategóra aki köré csapatot építenék. Most egy rossz szó nem érheti őt a jelenlegi helyzetben, de szerintem még időben rákéne állítani a srácot az előkészítő szerepre mert abban baszó lehet.Elfektet 2-3 embert majd beadja vagy begurítja kane-nek ( :mrgreen: )

Most ,hogy ilyen felemás támadósorunk van nem nagyon tudom bántani,hogy elvállalja ezeket mert benzema gyakran nem úgy helyezkedik mint egy csatár bale meg amúgy se csinál semmit.Megnéztem volna a srácot CR mellett.Jó sok gólpassza lenne már. De ő az utolsó akit elő lehet venni jelenleg és a mi szegénységi bizonyítványunk ,hogy idén egy 18 éves gyerek helyzetkihasználására vagyunk rászorulva.

Meglátjuk mi lesz belőle én most úgy látom,hogy egy nagyon fasza szélső lehet de nem a gólvágó fajtából.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 17:22

Jó hát a 18-19 éves Ronaldo..na olyat nem bacott még a világ, nem is fog szerintem. Embertelen.

Hehe voltam, sziasztok. :lol:
Nem illik.

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2019. február 28., csütörtök 17:06

doncsontos írta:
petiamadridista írta:Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
A 18 éves CR vagy Messi max annyival voltak jobbak ilyen idősen h talán ennyiből 1et berúgtak...
Persze a 18 éves fenoméno vagy Mbappé szintjén nincs.
Az tény.

A tegnapi csapatszinten, fejben ment el.

hűha, elfogultság lvl1000 :D a tegnapiba mégis mi a makkom ment el fejben caspatszinten baszki??? :D köze nem volt a meccshez katalánéknak csak mi 5ből egyet se rúgtunk be ők meg 2ből kettőt. nagyon is jó volt fejben mindenki, csak nem egy 18 éves gyerektől kell várni a megváltást kérem szépen, összejöhetett volna ez tény, de ez nem lehet elvárás vele szemben.

Sztm azon ment el, hogy Bélánkra nem lehet rábízni egy nyomorult félidőt. Ha Vini a másodikban jön be, a fáradtabb védőkre, akkor valszeg teljesen máshogy alakul a meccs... :-(

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. február 28., csütörtök 17:04

doncsontos írta:
petiamadridista írta:Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
A 18 éves CR vagy Messi max annyival voltak jobbak ilyen idősen h talán ennyiből 1et berúgtak...
Az tény.

hűha, elfogultság lvl1000 :D a tegnapiba mégis mi a makkom ment el fejben caspatszinten baszki??? :D köze nem volt a meccshez katalánéknak csak mi 5ből egyet se rúgtunk be ők meg 2ből kettőt. nagyon is jó volt fejben mindenki, csak nem egy 18 éves gyerektől kell várni a megváltást kérem szépen, összejöhetett volna ez tény, de ez nem lehet elvárás vele szemben.
Én is így láttam, a csapat tökéletesen működött, sorra jöttek a helyzetek, míg az ellentől, csak elvétve, a befejezések nem sikerültek, de erről nem a csapat tehet.
Még 0-1nél is nagyon jól mentünk, ott is ziccerek maradtak ki, Vini szóló, aztán Reguli fejese.
Szerencsénk sem volt, +még TerStegen is lehúzta a rolót rendesen.
Az meg borítékolható volt, ha kitámadunk és nem jön gyorsan az egyenlítés, akkor ezt a top támadóik kihasználják, ezért sem a csapatot venném elő, támadni kellett, olyan mindegy, hogy 0-1, vagy 0-3..

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. február 28., csütörtök 16:51

Az tény.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 28., csütörtök 16:32

Di Maria és Robinho 3-4 évvel idősebbek voltak amikor idekerültek.
Az tény.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 28., csütörtök 16:19

Ahogy Ray Hudson is elmondja rendszeresen, nem lehet statisztikailag kifejezni, hogy Vinicius mennyit ad a csapatnak. Majd jönnek a gólok, nem aggódok, a játék többi eleme meg csúcsszint, azért ennyiszer kifújni egy Semedo orrát nem semmi.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 28., csütörtök 16:13

Meghívót kapott a válogatottba. :agree:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. február 28., csütörtök 16:12

kurvajól focizik a gyerek,zsigerből jön minden eddig a góllövésen kívül...a befejezésén meg hogyne lehetne fejleszteni? 18 éves az ember könyörgöm :lol: gyakorolja edzéseken kapussal az 1v1et plusz azért van egy-két olyan rúgótechnikájú játékosunk akitől elleshet valamit, én nem aggódom.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. február 28., csütörtök 16:05

Nem ertem ezt a robinho osszehasonlitast? Emlekeztel ti ra? 21-22 evesen kerult ide kb es semmivel se volt jobb mint vini

Vissza: