Az elsőt adom.VanillaSky írta:A félkegyelmű védelem, hol a jóédesanyjába volt a 3 esetnél?
A másodiknál kiindult, majd félúton visszatáncolt. A harmadiknál detto. Ezt nem a védelemmel kell keverni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 3., csütörtök 17:38
Az elsőt adom.VanillaSky írta:A félkegyelmű védelem, hol a jóédesanyjába volt a 3 esetnél?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 3., csütörtök 16:12
A félkegyelmű védelem, hol a jóédesanyjába volt a 3 esetnél? A labdát rég ki kellett volna vágni, erre balfaszkodtak szokásukhoz híven.Akkor Ikerhez.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 3., csütörtök 15:59
Egyet értek, én Gündogant látom az egyik legvalószínűbbnek és az egyik legjobbnak is (nem mintha akárki jönne ezek közül nem örülnék )Kerlon írta:Na! Gündogan, Vidal, Pogba, Toni Kroos.Csabi írta:Modric meg Macika igazi felüdülés. Illarra elképesztőt robotol. 3 tüdejű Xabi. Közéjük kéne még valaki, aki rohangál fel-le. Erre Casemiro szerintem nem alkalmas, Khedira meg ugye tudjuk. De mondjuk még Khedirával is sokkal biztosabb volt így a csapat, mint amúgy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 3., csütörtök 15:54
Na! Gündogan, Vidal, Pogba, Toni Kroos.Csabi írta:Modric meg Macika igazi felüdülés. Illarra elképesztőt robotol. 3 tüdejű Xabi. Közéjük kéne még valaki, aki rohangál fel-le. Erre Casemiro szerintem nem alkalmas, Khedira meg ugye tudjuk. De mondjuk még Khedirával is sokkal biztosabb volt így a csapat, mint amúgy.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 3., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 3., csütörtök 10:20
Te még foglalkozol az ilyen szeméttel?Victor írta:arról egy szó sincs, hogy az ellenfél di maria lövésénél tisztán kezezett, vagy hogy egy szintén elég kérdéses esetnél nem fújtak nekünk tizenegyest
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. október 3., csütörtök 9:46
arról egy szó sincs, hogy az ellenfél di maria lövésénél tisztán kezezett, vagy hogy egy szintén elég kérdéses esetnél nem fújtak nekünk tizenegyest
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 3., csütörtök 9:43
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 3., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 3., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 3., csütörtök 8:19
Mittudomén, balotellizzenhehe írta:hogy micsináljon?sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után
amúgy sincs mit flekszeljen
nekem sem úgy tűnt, hogy na most akkor odaállok és bebizonyítom, hogy én vagyok casillas, hanem dacból védett, morcosan. diego lopez továbbra is jobb.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 3., csütörtök 8:12
hogy micsináljon?sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 3., csütörtök 8:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 3., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 3., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 3., csütörtök 7:54
ja, amikor pl szögletnél Iker aláfutott a labdának, de csak felsőléc lett belőle az neki köszönhető, ugye?NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!! Ki állt a kapuban?
tudom-tudom, nincs igazam, López se kapott volna.... HÁT DEHOGYNEM!!!
lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
jézusom.
leszögezném hogy amit először írtam azt kitöröltem szóval második nekifutásra:
szerinted ma jól védett? a végén volt 2 vagy inkább 3 nagyon szép védése, de aközé is jutott hiba amikor rosszul jött ki, a kapufánál szintén rosszul jött ki. ez például egy olasz csapat ellen -juve- megfogja magát bosszulni.
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
hey-hey-hey!! a különbség az, hogy ők komolyan gondolják, én pedig nem.Boky írta:ez ékes példája, hogy festene ha a sok facebook posztra kommentelő hátrányos helyzetű beszabadulna fórumramiVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!! Ki állt a kapuban?
tudom-tudom, nincs igazam, López se kapott volna.... HÁT DEHOGYNEM!!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 3., csütörtök 1:50
realbeckham írta:Modric.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 3., csütörtök 1:15
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.ateeemadrid írta:lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 3., csütörtök 0:40
Én mindkettőt kedvelem, de most inkább Lópeznek szorítok, ha már visszajött, legalább védjen, úgyis hatalmas formában van.Simi írta:És rossz látni, hogy két szimpatikus figurát anyáznak itt gyűlöletből a kedvencük miatt. Egyik se szolgált rá erre. Inkább valaki mellett kéne szurkolni, nem pedig valaki ellen.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 3., csütörtök 0:28
Modric.NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!ki állt a kapuban?
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem