Realista24 írta:RealMadridFanatic írta:Számomra beismerni a hibákat nem gyengeség. A média amúgy is szétszedi a klubot, ha kell, ha nem. Nem végletekben gondolkodom én sem, de az önkritika a folyamatos "előre tekintés" helyett néha üdítő lenne. De lehet akkor egyedül vagyok.
Azt én sem várnám, hogy belső feszültségek, "leb*szások" nyilvánossá váljanak, meg azzal is tisztában vagyok, hogy egy multinál nem így működik a kommunikáció.
Nyilván beismerik, de elég ezt házon belül, nem kell kiteregetni a szennyest, ha meg mégis, akkor azt csinálja az arra érdemes személy, ne egy sokad rangú edző.
Elbeszélünk kicsit egymás mellett. Az edző alapvetően tévútra lépett, amikor elkezdte a rádióban osztani az észt, ez szerintem is igaz (legalábbis ebben a formában). Az is biztos, hogy a csapaton belül (ebbe belefoglalva az edzői stábot, vezetőket is) megbeszélik a hibákat - nyilván ez a dolguk.
Nekem ami hiányzik helyenként (bár Solari viszonylag nyílt), hogy néha a nyilatkozatokban legyen egy kis önkritika is, a 100. Barca elleni blama után pl. Persze nem a szavaknak kell döntőnek lenni, ha közben nincs mögöttük valós szándék a javulásra és a pályán nem látni az akarást.
Ebben a pillanatban mondjuk nem volt ilyen probléma érzésem szerint, de amikor megbuktatták anno Benítezt, vagy a közelmúltban Lopeteguit, ott azért kinyílt a bicska a zsebemben pár játékos hozzáállását látva, majd ehhez mérten a kötelező "mindent megteszünk...harcolunk...a Real Madridot sosem lehet leírni..." nyilatkozatokat olvasva. Vagy maradjon csendben, vagy szakadjon meg mindenki a sikerért, mert ez az alap.
Még egyszer mondom, a fazon kretén volt, de amint jön egy kritika, amiben érzésem szerint van is némi igazság, akkor neki lapát, miközben meg sok esetben a "saját fiaink alázhatnak meg" a pályára tett teljesítménnyel - miközben azt kommunikálja mindenki, hogy minden szuper, mindent megtettek, stb.
Mindegy, pont én nem akarok a csapatba állni, ennek hangot is adtam többször is, hogy ennyi siker után nem érzem jogosnak a mértéktelen savazást. Ez csak ilyen mellékzönge, amire túl sok szót fecséreltünk.