Isco - 22

Archívum
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 6., szerda 15:00

Toti írta:azért ennyire nem hiszem, hogy szar ember lenne isco, h a keret utolsó embere legyen tulajdonképpen. persze nem látunk túl a meccseken, (amiből mondjuk őt sehogy sem látjuk) morzsákat kapunk, másodperces videokat, edzésről, híreket, stb. de szerintem ez az egész solari érkezésétől kezdve kicsit túl lett tolva ellene. persze lehet, h csak a szimpátia beszél belőlem, de én így érzem. nézzük meg azt a walesi bohócot, ő csinálhat akármit, hazamehet meccsekről, nem megy csapattalálkozókra, mutogathat, szarhat a társakra akkor is keretben van, padon van esetleg néha kezdőben hétről hétre. ugyan..
+1. Teljesen érthetetlen, hogy ha Bale megkapja a lehetőségeket úgy ahogy a sok szar után, akkor Isco miért van ennyire mellőzve. Azért bármennyire is gáz a szitu, egy Isco nincs ott a BL keretben, az több mint érthetetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. március 6., szerda 14:50

Toti írta: nézzük meg azt a walesi bohócot, ő csinálhat akármit, hazamehet meccsekről, nem megy csapattalálkozókra, mutogathat, szarhat a társakra akkor is keretben van, padon van esetleg néha kezdőben hétről hétre. ugyan..
kettős mérce...
így nehéz lesz eladni iIcot, ha fél éve mi sem láttuk :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. március 6., szerda 13:11

azért ennyire nem hiszem, hogy szar ember lenne isco, h a keret utolsó embere legyen tulajdonképpen. persze nem látunk túl a meccseken, (amiből mondjuk őt sehogy sem látjuk) morzsákat kapunk, másodperces videokat, edzésről, híreket, stb. de szerintem ez az egész solari érkezésétől kezdve kicsit túl lett tolva ellene. persze lehet, h csak a szimpátia beszél belőlem, de én így érzem. nézzük meg azt a walesi bohócot, ő csinálhat akármit, hazamehet meccsekről, nem megy csapattalálkozókra, mutogathat, szarhat a társakra akkor is keretben van, padon van esetleg néha kezdőben hétről hétre. ugyan..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. március 4., hétfő 0:37

pheco írta: De szerintem nem teljesitett ugy Isco, hogy alapember legyen meg evekig. Nala jobb jatekosok nem kaptak ennyi eselyt. Felolem maradhat cserenek, de szerintem o is jobban jar, ha lep.
Én egy szóval nem írtam, hogy legyen alapember, ahhoz nem elég konstans, lehet soha nem is lesz az.
Csak a leépítésével nem értek egyet, mivel hasznára lehetne a csapatnak, ugyanúgy, ahogy az előző években volt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 3., vasárnap 23:57

Nem volt rossz a mutetig? Szerintem az egyik leggyengebb volt, pedig mindenki nagyon rosszul teljesitett. Foleg annak tukreben, hogy o lett volna Lopi egyik kulcsjatekosa, neki kellett volna a tamadasoknak fazont szabni.
Ancelottinal a serulesek kellettek, hogy sokat jatszhasson. Zizounal is sokaig a 433-bol kimaradt, de Jamessel szemben valoban ot favorizalta ZZ. Aztan a vegere rajott a francia, hogy Bale helyett jobb, ha Isco jatszik. De szerintem nem teljesitett ugy Isco, hogy alapember legyen meg evekig. Nala jobb jatekosok nem kaptak ennyi eselyt. Felolem maradhat cserenek, de szerintem o is jobban jar, ha lep.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. március 3., vasárnap 23:36

Jim írta:
reeed_ati írta:Nekem azért hiányzik az IscoDisco, nemkicsit :| .
egyértelmű
voltak évek, mikor ő játszott a legszebben, leglátványosabban a csapatban :salute:
egy Real Madridnál nem csak az eredmény, hanem a játék is fontos volt mindig
ebben Isco jó volt, amikor kedve volt hozzá

az viszont tény, kb egyik edzőnek sem volt olyan állandó formációja
amiben tökéletesen érezte volna magát....
Egyébként egészen a műtétig nem volt rossz egyáltalán.
Utána nem sikerült visszajönnie, aztán ugye Solarival nem csípik egymást, ez meg tiszta sor.
Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy egy Isco kaliberű játékos nem megfelelő arra, hogy tehermentesítse akár Kroost, akár Modricot.
Érdekes mód Carlo is rengeteget használta, ahogy Zizu is, de persze nyilván ők nem értenek a focihoz, ahogy az eredményeik is mutatják..
Én azt gondolom, hogy egy formában lévő Isco jóval magasabb szintet képvisel, akár Ceballos, akár Valverde és hiába a konfliktus Solarival, hiba az ő látványos mellőzése.
Azért a mostani Kroos helyett, ha be tudott volna szállni egy használható és motivált Isco, aki képes a váratlanra, az nagyon nem lett volna hátrány..

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. március 3., vasárnap 23:06

reeed_ati írta:Nekem azért hiányzik az IscoDisco, nemkicsit :| .
egyértelmű
voltak évek, mikor ő játszott a legszebben, leglátványosabban a csapatban :salute:
egy Real Madridnál nem csak az eredmény, hanem a játék is fontos volt mindig
ebben Isco jó volt, amikor kedve volt hozzá

az viszont tény, kb egyik edzőnek sem volt olyan állandó formációja
amiben tökéletesen érezte volna magát....

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. március 3., vasárnap 21:21

hiszek neked. :)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. március 3., vasárnap 21:18

Ott akkorát butítottak a Malagával, hogy a Dortmund akár már az első meccsen lerendezhette volna a továbbjutást. Götze és Lewandowski a kapusba rugdosta a ziccereket.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. március 3., vasárnap 20:30

Kerlon írta: Ne haragudj, de Isconak pont soha nem volt nagy a pofája. Talán a legőszintébben és elismerően nyilatkozott arról mindig is, hogyha több edzőnél sem sikerült bérelt helyet szereznie, akkor neki kell változtatnia.

Nagy pofája Balenek van meg az ügynökének. Na elengedtem, mert kezd abszurd lenni, pedig tudjátok ki hsz-t inkább el sem olvasom.
igen, szerintem pont ez isco problémája. a makacsság. Hiába mondja el többször hogy "bennem van a hiba, ha már minden edzőnél bohóc voltam" stb. Tisztában van a hibáival de egyszerűen nem akar rajta változtatni. Nem akar direktebb focit játszani.

Pedig mennyire örültem hogy idejött..Mennyire vágytam rá. Sose felejtem el mikor a malagaval egymaga alázta az egész dortmundot és majdnem sikerült ki is verniük őket a blben.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 3., vasárnap 19:48

KAG írta:Igazából, de, már nyáron eladtam volna.
Sőt, én már előtte is, ha itt tartunk. Ha van időd és kedved, nyugodtan olvasgasd át a HSZ-eket. Ha nincs, akkor jó vagdalózást, mindenféle háttérinfó hiányában. :)

Konkrétan, amióta idekerült, 21-2 évesen, semmiben nem fejlődött. Pofa az meg hatalmas.

Illetve egy szezont nem tudok felmutatni, ahol lett volna 10 egymást követő jó mérkőzése a srácnak.
Ne haragudj, de Isconak pont soha nem volt nagy a pofája. Talán a legőszintébben és elismerően nyilatkozott arról mindig is, hogyha több edzőnél sem sikerült bérelt helyet szereznie, akkor neki kell változtatnia.

Nagy pofája Balenek van meg az ügynökének. Na elengedtem, mert kezd abszurd lenni, pedig tudjátok ki hsz-t inkább el sem olvasom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. március 3., vasárnap 19:48

Nekem azért hiányzik az IscoDisco, nemkicsit :| .
Isco - "Magician" 2018 ● Fantastic Skills & Goals | HD
Vinivel mehetne a butítás rendesen. :)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. március 3., vasárnap 19:47

Modric hosszú időre utoljára Ancelotti második szezonjában sérült le. Be is dőlt vele az egész csapat.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. március 3., vasárnap 19:43

pedig volt. amikor modric lesérült hosszú időre és Isco a hátán húzta a csapatot 3hónapon keresztül.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 3., vasárnap 19:11

Igazából, de, már nyáron eladtam volna.
Sőt, én már előtte is, ha itt tartunk. Ha van időd és kedved, nyugodtan olvasgasd át a HSZ-eket. Ha nincs, akkor jó vagdalózást, mindenféle háttérinfó hiányában. :)

Konkrétan, amióta idekerült, 21-2 évesen, semmiben nem fejlődött. Pofa az meg hatalmas.

Illetve egy szezont nem tudok felmutatni, ahol lett volna 10 egymást követő jó mérkőzése a srácnak.
ZIDANE

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. március 3., vasárnap 19:07

Kerlon írta:
Annyi embernél főtt le, hogy Zidane keze alatt a kezdőtagságával nyertünk 2 BL-t egymás után. Ha húzó ember volt, ha nem, de keményen részt vett benne.
Ez egy blöff.
Zidane első fél szezonjában egy hónap után megbukott, a padon ült. A BL-t majdnem elbuktuk miatta, amikor Zidane becserélte a döntőn.
A másodikban a bajnokságban ment neki. A döntőn megint a csapat legrosszabbja volt, az Ateltico elleni gólján kívül nem tett hozzá semmi érdemlegest.
Tavaly a padon ült legtöbbször, legnagyobb teljesítménye az volt, hogy pár méteres oldal és hátrapasszokkal csinált 100%-os passzhatékonyságot.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 3., vasárnap 19:00

Mondjuk lehet meglatta Solari, hogy 433-ban keves Modric vagy Kroos helyere. Vini helye mar alap, maradna a jobb szel, ahol szinten gyenge. Cserekent jatszhatna tobbet, de szerintem is felesleges mar eroltetni ot.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 3., vasárnap 18:57

KAG írta:
Kerlon írta:Erre csak vulgárisan tudnék annyit írni, hogy fasság. Miért kellett volna már Iscot a nyáron eladni? Lopeteguinál a válogatottban húzóember volt, rá akart építeni. A spanyolnál valami nagyon elcsúszott. Solari meg nélkülözi, ha indokolt, ha nem. Btw a jelenlegi felhozatalban inkább öngól, mint sem. 2 évig Zidanenál amolyan joliejoker volt, még ha nem is kirobbanthatatlan, de kezdő.

Akkor erre meg én annyit reagálnék, hogy hány esélyt szeretnénk még adni, egy rendre besértődő, 26 (?) éves játékosnak?
Lefőtt már annyi különböző edzőnél és különböző stílusban, hogy elképesztő.
Helyet csak foglalja egy olyan ember előtt, aki akár tényleg húzó is lehetne.

Miért tartanánk itt?
Szeretnénk még látni, hogy másik 2-3 edzőnél is lefő és 50 helyett adhatjuk el 5-ért?
Te már a nyáron eladtad, mert megjósoltad, hogy ez lesz. Nem? De. Hagyjuk is egymást.

Annyi embernél főtt le, hogy Zidane keze alatt a kezdőtagságával nyertünk 2 BL-t egymás után. Ha húzó ember volt, ha nem, de keményen részt vett benne.

Idén mehet, ha úgy látja ő is, de jelenleg Solari kibaszta a csapatból, mert mindenki más remekel. Ja, hogy nem így van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 3., vasárnap 18:54

Kerlon írta:Erre csak vulgárisan tudnék annyit írni, hogy fasság. Miért kellett volna már Iscot a nyáron eladni? Lopeteguinál a válogatottban húzóember volt, rá akart építeni. A spanyolnál valami nagyon elcsúszott. Solari meg nélkülözi, ha indokolt, ha nem. Btw a jelenlegi felhozatalban inkább öngól, mint sem. 2 évig Zidanenál amolyan joliejoker volt, még ha nem is kirobbanthatatlan, de kezdő.

Akkor erre meg én annyit reagálnék, hogy hány esélyt szeretnénk még adni, egy rendre besértődő, 26 (?) éves játékosnak?
Lefőtt már annyi különböző edzőnél és különböző stílusban, hogy elképesztő.
Helyet csak foglalja egy olyan ember előtt, aki akár tényleg húzó is lehetne.

Miért tartanánk itt?
Szeretnénk még látni, hogy másik 2-3 edzőnél is lefő és 50 helyett adhatjuk el 5-ért?
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. március 3., vasárnap 18:51

Meg ezért miért kell elővenni? Szerencsétlen már nevetni se nevethet? Bem tett semmi olyat, ami miatt ekézni kéne. Azt meg honnan veszitek, hogy elégedetlen? Ő se meg Asensio sem nyilatkozott semmi negatívat, csak a mi Béla királyunk sírdogál folyamat...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: