Vicces, hogy ezt írod, mert én tökéletesen egyetértek vele, és 2 évvel ezelőtt, amikor Carvalho kegyvesztett lett, és mindenki tövig nyalta itt a Pepe-Ramos kettőst, akkor én valami hasonlót fogalmaztam meg, utalva arra, hogy hiányzik a higgadtság belőlük, és kell melléjük egy eszes fickó, csak akkor mindenki lehurrogott, hogy ők nagyon jók lesznek együtt. Végül is tényleg jók együtt (irónia nélkül), de egy eszesebb partnerrel bármelyikük egy jobb párost alkotna. Varanenak kérdés nélkül a kezdőben a helye.két fejben ennyire gyenge, hibázásra, kihagyásra és koncentrációbeli problémákra hajlamos ember egyszerre nem lehet a pályán, akik ráadásul idegesek is.
Ezt nagyon remélem én is.ha minden jól megy már nem kell sokat várni Suárez.
A Barca évek óta kevesebbszer hibázik, mint mi. Ez alól a kivétel a 2011-2012-es szezon volt, ott bajnokok is lettünk. Sajnos túl gyenge a spanyol bajnokság és 1-1 hibának túlságosan nagy jelentősége van. Ez pedig abból következik, hogy a Barca játéka sokkal jobb felállt védelmek ellen, mint a miénk, és könnyebben nyerik a az átlagos bajnokikat.Mert az ellenfél az a Barca, amelyik éles helyzetben nagyon ritkán hibázik a bajnokságban. A kötelezőt mindig hozzák, ritkán csúsznak meg. Mi sem túl sokszor, de ahhoz elégszer, hogy mondjuk -12 pont már a bajnoki álmunk végét jelentse!
Nekem viszont meggyőződésem, hogy a mi szenvedésünk oka nem a támadójátékunkban keresendő, hanem a védekezésünkben. Túl sokszor kapjuk mi az első gólt ahelyett, hogy mi rúgnánk. Ha ezt a tendenciát megfordítanánk, akkor simán megnyernénk a meccseket.
Én azért ebben nem lennék olyan biztos. A Barca ellen kidolgozott taktikánk az új játékosokkal és Neymar Barcába igazolásával eltűnt. Az edzőnk sem az, aki tavaly volt. Ancelottinak új Barca verő taktikát kell kidolgoznia, mert én úgy érzem, hogy ők erőből lenyomnak minket még. Arra pedig senki ne vegyen mérget, hogy Ancelotti elsőre beletrafál a megfelelő taktikába. Mounak is kellett vagy 10+ meccs, mire optimalizáltuk a taktikát. Jelenleg a Barca szinergizmusban mindenképpen előttünk jár, az idei meccsnek ők lesznek az esélyesei.megcsapjuk oda-vissza a barcát, mert ők nem fognak védekezni 90 percen át, aztán kész...
Benzema évek óta gyenge, csak itt páran nem hajlandók észrevenni. Nem keresne a Real csatárt, ha ott nem ez lenne a vélemény. Az meg érdekes, hogy a közvélemény ott is azokat szúrta ki magának, akikkel az itteni fórumnak baja van. Ez nem véletlen. Pedig Khedirát és Arbeloát ostorozó cikk a médiában meg sem jelent. Moratat meg itt kevesen nyalják, a fórum többsége egyetért abban, hogy kevés az emberünk ide.benzemára hörögnek, moratát nyalják, közük nincs a futballhoz, még az itteni arcok nagy része is benyalja pár ezer km-rel arrébb.