Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Mourinho a PSG edzője lesz, ez a legfrissebb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na kapunk ma új edzőt? Vagy még várni kell ZZ csillogó kopasz fejére?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Pontosan erről van szó!ziro4vr írta: Egy 20 éves srácról beszélünk, Cé vagy Messi se lőtt be minden helyzetet annyi idősen. A nagy dolog, hogy odakerül, több lehetőségből meg nyilván többet is hibázik, mint mondjuk egy Sancho vagy Dembelé, akik kevesebbet kerülnek kapu elé.
Ha a 20 éves Fenoménhez hasonlítjuk, max csak akkor tűnik esetlennek.
Egyébként a csapkodások, mentalitás nekem sem tetszik, szerintem rossz példa van előtte.
20 évesen ott van a kapu előtt, bárki legyen az ellenfél.Teszi a dolgát.
Ami nekem sem tetszik az a felvett nejmár stílus, az említett csapkodásokkal, hisztikkel újabban. De ezt majd kinövi.
Szerintem a legtehetségesebb és legnagyobb jövő előtt álló csatár továbbra is, akinek élmény is nézni a fociját.Számomra az legalábbis.
De azt írni, hogy átlagos..azért az meredek.
Ezzel egyetértenék, ha:ziro4vr írta: Várjunk ezzel még, nincs kimondva, hogy lineárisan kell fejlődni hónapról-hónapra. Oylan ugrások voltak a karrierjében, amik nem reálisak, az nem lehetett elvárható, hogy végig úgy fejlődjön. Lehetne értőbb ekzekben ez evidens, de nem szabad elfelejteni azért, hogy egy gyerek még.
egy maga nem lenne értékesebb, mint a legtöbb keret a franciáknál. Nincs elég kiélezett meccs, amiből igazán fejlődhetne és így elkényelmesedik. Pont az kellene neki, hogy minden héten szenvednie kelljen egy kicsit és ne az az erőfeszítés nélküli örömjáték legyen, amit a francia liga tud neki nyújtani.
Ezt kellene megértetni vele, hogy ha le is esik a PSG-nek egy BL valamikor az életbem, attól még ott a modellt normálisan fenntartani nem lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Várjunk ezzel még, nincs kimondva, hogy lineárisan kell fejlődni hónapról-hónapra. Oylan ugrások voltak a karrierjében, amik nem reálisak, az nem lehetett elvárható, hogy végig úgy fejlődjön. Lehetne értőbb ekzekben ez evidens, de nem szabad elfelejteni azért, hogy egy gyerek még.
Nem illik.
Egyértelműen nem nagyon fejlődik, sőt. Sajnos Párizsban ez vár rá.ziro4vr írta: Egy 20 éves srácról beszélünk, Cé vagy Messi se lőtt be minden helyzetet annyi idősen. A nagy dolog, hogy odakerül, több lehetőségből meg nyilván többet is hibázik, mint mondjuk egy Sancho vagy Dembelé, akik kevesebbet kerülnek kapu elé.
Egyébként a csapkodások, mentalitás nekem sem tetszik, szerintem rossz példa van előtte.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy 20 éves srácról beszélünk, Cé vagy Messi se lőtt be minden helyzetet annyi idősen. A nagy dolog, hogy odakerül, több lehetőségből meg nyilván többet is hibázik, mint mondjuk egy Sancho vagy Dembelé, akik kevesebbet kerülnek kapu elé.
Nem illik.
- Steve
Mondjuk azt is épp hogy behúzta Zidane “szerencsével”..Realista24 írta: Átlagos mert a BLben is rekordokat dontoget. Az sem szint mert kiestunk.
..Egy pár alkalommal..
Pedig a csapat még Casemirot is “elbírta”..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Átlagos mert a BLben is rekordokat dontoget. Az sem szint mert kiestunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Egy VB sem szint?!ToniKroos írta:De most akkor döntsük már el, hogy szint-e a francia liga vagy sem. Mert ha Beppéról van szó, akkor az, bezzeg mikor Neymar szopatja a védőket, akkor bohóc liga. Mariano is lőtt ott tavaly 16 vagy mennyi gólt, ez sok mindent elmond arról a bajnokságról.Steve írta: MBappe 21 meccsen 24 gól eddig idén, 20 évesen és akkor ő egy átlagos befejező csatár, akit még ki is gúnyolunk, hogy megváltást hoz..
Én nem vagyok Bappe ellen, én is szeretném, hogy jöjjön, mert tényleg nagy tehetség, de szerintem nem lenne olyan nagy áttörés, mint amit itt várnak néhányan.
A francia liga nem az,de Bappet nem csak ez alapján lehet mondani qva jó játékosnak.Sebesség, robbanékonyság,cselezés,értelem a pályán..minden megvan benne.És csak 20 éves. Az, hogy átlagos,azért az elég erős túlzás...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Láttuk, hogy a 0 km-es 18 éves Vini mennyit számított nekünk és a támadójátékunknak az elmúlt hónapokban. Bappé valszeg még többet tudna dobni az egészen...pláne ha ketten együtt játszanának.Én nem vagyok Bappe ellen, én is szeretném, hogy jöjjön, mert tényleg nagy tehetség, de szerintem nem lenne olyan nagy áttörés, mint amit itt várnak néhányan.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
De most akkor döntsük már el, hogy szint-e a francia liga vagy sem. Mert ha Beppéról van szó, akkor az, bezzeg mikor Neymar szopatja a védőket, akkor bohóc liga. Mariano is lőtt ott tavaly 16 vagy mennyi gólt, ez sok mindent elmond arról a bajnokságról.Steve írta: MBappe 21 meccsen 24 gól eddig idén, 20 évesen és akkor ő egy átlagos befejező csatár, akit még ki is gúnyolunk, hogy megváltást hoz..
Én nem vagyok Bappe ellen, én is szeretném, hogy jöjjön, mert tényleg nagy tehetség, de szerintem nem lenne olyan nagy áttörés, mint amit itt várnak néhányan.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Százszor fogyaszthatóbb lennének a kommentjei, ha legalább egy "szerintemmel" kiegészítené a kommentjeit, de enélkül ez csak egy "én szartam a spanyol viaszt" stílust, ami bicskanyitogató.Steve írta: Na, akkor mégis megérte ma ide feljönnöm és tanulnom valamit:
MBappe 21 meccsen 24 gól eddig idén, 20 évesen és akkor ő egy átlagos befejező csatár, akit még ki is gúnyolunk, hogy megváltást hoz..
Ne, tényleg ez direkt provokálás.Semmi más. Értelme nincs.
De ahogy látom végigolvasni sem volt időm a mai napi agymenést, Mz/X ismét repült.
Nagyon idegegen nekem ez a fellengző, önelégült stílus, direktbe provokálással. De biztos van akinek azért ez is tetszik.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
Na, akkor mégis megérte ma ide feljönnöm és tanulnom valamit:
MBappe 21 meccsen 24 gól eddig idén, 20 évesen és akkor ő egy átlagos befejező csatár, akit még ki is gúnyolunk, hogy megváltást hoz..
De ahogy látom végigolvasni sem volt időm a mai napi agymenést, Mz/X ismét repült.
Nagyon idegegen nekem ez a fellengző, önelégült stílus, direktbe provokálással. De biztos van akinek azért ez is tetszik.
marca szerint ramos most marceloval veszett ossze az edzesen.
Azért na! Lope bevezette a középpályán passzolgatok és majd lesz valami stílust. 15 meccsből elveszett 6-ot. Nagy csapatot nem vert meg, csak X-elt az Atmával.
Solari kivágta a helyben totyogókat (Isco és Asensio, miattuk sokan megutálták), kitette a hátráltatókat (Bale, Marcelo) és egy sokkal dinamikusabb, célratörőbb játékot játszat olyan alapokkal, amiket nem ő tett le. Visszaadta Pintusnak a munkáját, ami nagyban hozzásegítette a csapatot a BL sikerekhez. Rövidre zárta a kapuskérdést is. Úgy néz ki, hogy a csapat is elfogadta, még úgy is, hogy mindenki tudja, csak egy báb, akinek nem sok jövője van a csapatnál. Ha az utolsó 5 meccset levesszük, akkor 26 meccsen 4 vereség. Megvertük a bajnokság első 6 helyezettjét, kivéve a Barca, akikkel X-eltünk. Jött egy kurva nehéz sorsolás, egy kurva nehéz 1 hónap. Ebben az 1 hónapban szerintem más európai topcsapat is elvérzett volna, főleg, hogy a szerencse sem állt mellénk és rengeteg sérültünk is van (ugye a szar nyári felkészítés és Lope hathatós munkájának a gyümölcse, hogy minél jobban lerombolja a játékosok erőnlétét).
Solari kivágta a helyben totyogókat (Isco és Asensio, miattuk sokan megutálták), kitette a hátráltatókat (Bale, Marcelo) és egy sokkal dinamikusabb, célratörőbb játékot játszat olyan alapokkal, amiket nem ő tett le. Visszaadta Pintusnak a munkáját, ami nagyban hozzásegítette a csapatot a BL sikerekhez. Rövidre zárta a kapuskérdést is. Úgy néz ki, hogy a csapat is elfogadta, még úgy is, hogy mindenki tudja, csak egy báb, akinek nem sok jövője van a csapatnál. Ha az utolsó 5 meccset levesszük, akkor 26 meccsen 4 vereség. Megvertük a bajnokság első 6 helyezettjét, kivéve a Barca, akikkel X-eltünk. Jött egy kurva nehéz sorsolás, egy kurva nehéz 1 hónap. Ebben az 1 hónapban szerintem más európai topcsapat is elvérzett volna, főleg, hogy a szerencse sem állt mellénk és rengeteg sérültünk is van (ugye a szar nyári felkészítés és Lope hathatós munkájának a gyümölcse, hogy minél jobban lerombolja a játékosok erőnlétét).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kösz duplave. Sokat ért a válaszod mint mindig. Mész is személyeskedésert innen távol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem nincs problémám vele, jó képességű játékos. Korrekt áron elnézegetném itt, nem úgy hogy a kasszát kiürítjük érte. De ez a megítélés....ToniKroos írta: Amúgy ezt adom. Én csak a Bl-ben figyelem Bappet és ott engem továbbra sem győzött meg. Viniciusnál folyton mondjátok, hogy sokszor esetlen,meg elhagyja a labdát, hát én most ugyan ezt láttam nála is. Elhagyja, kivezeti, elesik benne.
Jogos amit írsz, neki mindent elnéznek, amiért más falábúzva, ostobázva, szidva van, azt észre sem veszik vagy kimagyarázzák valamivel.
Nem váltana ő itt meg semmit. Semmivel nem jobb bejező, mint Bale. Eddig akkor ment neki igazán, amikor volt mögötte rá épülő rendszer. Itt rendszer sincs évek óta.
- ateeemadrid
Nem azt írtam, hogy nem jobb Lopinál, de jelentőset azért nem fejlődött a csapat ahhoz képest sem, eredményekben semmiképp. Illetve azért még erősen a szezon eleje volt, nyilván először az ember Marceloval és Bale-el fog próbálni, idővel ez valószínű változott volna, valamikor mintha nyilatkozta is, hogy a szezon 2. felében amúgyis több szerepet szánt volna a brazilnak.
Amit tudott azt kihozta, amit lehetett volna azt szerintem nem.Szerintem amit tudott, kihozott a jelenlegi csapatból.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kicsit ellentmondásnak érzem ezt. Nem jobb JLO-nál, de Jlo szinte nem is játszatta a két úriembert. Szerintem amit tudott, kihozott a jelenlegi csapatból.ateeemadrid írta: Bár köztudott, hogy wxyz sok faszságot ír, de a Solarit védőket sem értem, egy néhány jómeccses szérián kívül semmit nem adott a csapatnak, JLo-hoz képest sem mondanám nagy előrelépésnek, vele szemben pedig sokkal kevésbé volt elnéző a társaság.
Én sem azt mondom, hogy őt kell elővenni, mint bűnak, de a vak is látja, hogy egy teljesen középszerű edző, kb. 0 elképzeléssel. Reguilón és Vini játszatása kb. az össz pozitívum, amit meg lehet említeni vele kapcsolatban, de sanszos, hogy ezt bármelyik edző ugyanúgy meglépte volna.