Délután pillangók voltak a gyomromban, most már azért reálisabban látom én is a dolgokat. Nagyon félek, hogy megint vajszívű lesz és akkor keményen ráfaraghat a klub hosszútávon. Két oldalról is megközelíthetjük, lehet egy külsős edző az eredménykényszerben nem változtatott volna annyit, Zidane meg már látja mi a hiba és változtat.De kénytelen vagyok kicsit más szemszögből is nézni...Modric, Marcelo...Az ő leépítésük lehet most kicsit megakad. Bár a játékosok ZZ-ért jobban odateszik majd magukat, cserébe félek, hogy Zidane a generációcserét kicsit meglassítja, pedig bőven ráférne a változtatás a csapatra. Ceba bár nem brillírozik, én még bíztam benne, hogy lesz ott fejlődés, Zidane nem biztos, hogy így lesz vele. Isco, Asensio kap még egy életet így várhatóan, amire mérsékelten szolgáltak rá.
Továbbá ezt a Joker kártyát nem biztos, hogy most játszottam volna ki. Zidane egy megfelelő csapat élén aranyat érhet, ahogy ért is. De jelenleg nem az a csapat van szerintem. Ebben az átalakítós fázisban nem biztos, hogy feléltem volna azt a sok kreditet, amivel rendelkezik. Mert őszintén szólva nem hinném, hogy megint úgy jön ki a lépés, hogy lealázzuk európát. Komolyabb átalakítás kell hozzá, bár 2-3 változtatással is ismét esélyesek vagyunk akármire, de ahhoz a 300 millió is kevés lehet.
Kíváncsi lennék a feltételekre, bármekkora király Marcelo már tényleg inkább hátrány a pályán a pali. Ott van Isco is, aki egy nagy lófaszt érdemelne már, nem második esélyt. Courtois vs. Navas...
Középpályán is frissíteni kell, mert hiába rakjuk rendbe mondjuk két év alatt a támadóharmadot, középen nagyon lemaradhatunk egy friss De Jong/Arthur középpálya mellett.
Jó lenne tudni, mik lehettek a feltételek, de bízom benne, hogy nagytakarítás árán vállalta el ZZ és ő is látja a problémákat. Nagyon furcsa lesz ez.
ui: Játékon is muszáj lesz változtatni, a vége fele már nála is borzalmas volt. Remélhetőleg valami újat tud kifőzni, és az ő stílusa tükröződik majd vissza a gárdán.