Póker, barátokkal, első vérigKözvélemény-kutatás: ti szoktatok barátokkal vagy családdal társasjátékozni, kártyázni?
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
olykor igen.h3x0r írta:Közvélemény-kutatás: ti szoktatok barátokkal vagy családdal társasjátékozni, kártyázni?
társas: catan, carcassonne, alhambra
kártya: klasszikusok (francia, magyar) mellett aranyásók, bohnanza
tick. tick. tick.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kocsmás/kolis korszakomban rengeteget kártyáztunk a haverokkal mind francia, mind magyar kártyával. Főleg pókert persze, de még többek között fekete macskát, römit, makaót, 21-et, lórumot, snapszert na meg a klasszikus és kihagyhatatlan zsírt.h3x0r írta:Közvélemény-kutatás: ti szoktatok barátokkal vagy családdal társasjátékozni, kártyázni?
Társasozni nemigazán, kiskoromban otthon gazdálkodj okosant néhányszor meg idevehetjük még kirándulásokon a különböző alkoholos társasjátékokkal való szórakozást, de azokra annyira nem emlékszem.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem. Szülőkkel kb 10-11 éves koromba játszottunk utoljár. Én mondjuk nyitott lennék rá családdal,baràtokkalh3x0r írta:Közvélemény-kutatás: ti szoktatok barátokkal vagy családdal társasjátékozni, kártyázni?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Van valakinek fixije (örökhajtásos kerója)? Ha igen, akkor írja már le a véleményét róla Tervezem, hogy beruházok egyre.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ferencváros írta:Hm, tényleg nem rossz. LG-ből eddig csak a 4X HD-t néztem. Viszont két-három hete kértem árlistát a telenortól, ott ez az LG Optimus G 120ezerért van írvacsababarca írta:
Nem tudom,hogy szabad e ajánlani,vagy ilyenek, de az LG Optimus G pl csúcskategóriás hardverrel van felszerelve (4magos proci,2giga ram, LTE,4,7"-os true hd ips kijelző), és 100 alatt kapható függetlenül, vagy nem tudom milyen szolgáltatós vagy,de a telenornál még kedvezményesebben kihozható.
most megnéztem, 109ezer praktikumban,magyarul kártyásan,mindenféle kötöttség nélkül.
Ha meg 1 éves előfizut kötsz,tarifa nélkül, akkor meg sokkal olcsóbb.
persze nem rábeszélni akarlak,de szerintem jobb opció a s4 mininél.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hm, tényleg nem rossz. LG-ből eddig csak a 4X HD-t néztem. Viszont két-három hete kértem árlistát a telenortól, ott ez az LG Optimus G 120ezerért van írvacsababarca írta:
Nem tudom,hogy szabad e ajánlani,vagy ilyenek, de az LG Optimus G pl csúcskategóriás hardverrel van felszerelve (4magos proci,2giga ram, LTE,4,7"-os true hd ips kijelző), és 100 alatt kapható függetlenül, vagy nem tudom milyen szolgáltatós vagy,de a telenornál még kedvezményesebben kihozható.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ferencváros írta:Sziasztok.
Karácsonykor a telefonok árai feljebb, vagy inkább lejjebb szoktak menni?
Egy Samsung Galaxy S4 minit tervezek venni. Valakinek van esetleg tapasztalata a készülékkel? Megéri megvenni? 100+ fölött nem akarok telefont venni, tehát a sima S4 meg iPhoneok meg ezek kilőve
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Ferencváros
És azt nem tudod, hogy kb. mekkora akciókra lehet számítani? 50% azért gondolom nincsen. Amit kinéztem, most 90ezer körül mozog.h3x0r írta: Karacsonykor minden fele akciok szoktak lenni az elektronikai cuccokra.
Viszont november utolso pentekjen van a black friday, nagyon brutal kedvezmenyekkel. Ha van penzed, akkor szerintem aznap ajanlott megvenni amit akarsz
köszi egyébként
- h3x0r
Karacsonykor minden fele akciok szoktak lenni az elektronikai cuccokra.Ferencváros írta:Sziasztok.
Viszont november utolso pentekjen van a black friday, nagyon brutal kedvezmenyekkel. Ha van penzed, akkor szerintem aznap ajanlott megvenni amit akarsz
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gabo írta:Aki szokott teaházba járni annak nagyon ajánlom az Oktogon és a Westend között lévő Zöld Teknős Teaházat.
http://www.zoldteknosbarlangja.hu/
Drágább, mint az 1001 Éjszaka (ami ott van mellette), de megéri az árát. Nyugodt, jó kiszolgálás, remek hangulat.
Teáról jut eszembe szegény Orosz Benő , ő is imádta a teát,annyi hogy ő a rum miatt,amit kért mindig bele.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Ferencváros
Sziasztok.
Egy Samsung Galaxy S4 minit tervezek venni. Valakinek van esetleg tapasztalata a készülékkel? Megéri megvenni? 100+ fölött nem akarok telefont venni, tehát a sima S4 meg iPhoneok meg ezek kilőve
tényleg off, de nézzétek meg trollfocit a dzsudzsákos rolleres posztokat. én már sírok a bdsrstnt!
de az official dzsudzsi oldalt is nézzétek, ahol kirakta az eredeti képet. ott milyen oltásokat kap szerencsétlen, kész vagyok.
de az official dzsudzsi oldalt is nézzétek, ahol kirakta az eredeti képet. ott milyen oltásokat kap szerencsétlen, kész vagyok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Aki szokott teaházba járni annak nagyon ajánlom az Oktogon és a Westend között lévő Zöld Teknős Teaházat.
Drágább, mint az 1001 Éjszaka (ami ott van mellette), de megéri az árát. Nyugodt, jó kiszolgálás, remek hangulat.
- Bullet T
Másnak is belassul estenként a facebook vagy csak nekem? kb egy hete vettem észre,hogy ha az esti órákban szeretnék bejelentkezni, akkor az oldal nagyon belassul es le is fagy a böngészőm egy kb 3-4 perc utan (de jó ha ezidő alatt betölti a kezdőlapot), más böngészővel is probaltam bejentkezni és ott is ugyan ez van. esetleg valaki tud erről valamit?
ez viszont komolyan érdekel, te szinte biztos,hogy Fakerealbence írta:Erről tud valaki valamit?
Most mutatta osztálytársam, mondjuk szerintem valami nagy átba ás lesz, de azért kíváncsivá tett
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Kickalicious
És ez nem fake. Detroit leigazolta a gyereket, szóval csak tudhat valamit.
És ez nem fake. Detroit leigazolta a gyereket, szóval csak tudhat valamit.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
gépzsenik valaki segítsen léci léci.
szóval tesóm vmi szarságokot átállított vagy mit csinált, és tiszta lnk fájl. és az ikonoknál a mozilla ikonja jön elő. (ehát a start menünél ami kivan rakva és az asztalon amik vannak, ha rá kattintok akkor megnyissa a mozillát és engedélyt kér, h a telepítőjét letölthessem. miért van ez? visszalehet állítani valahogy?
köszi előre is a segítséget.
szóval tesóm vmi szarságokot átállított vagy mit csinált, és tiszta lnk fájl. és az ikonoknál a mozilla ikonja jön elő. (ehát a start menünél ami kivan rakva és az asztalon amik vannak, ha rá kattintok akkor megnyissa a mozillát és engedélyt kér, h a telepítőjét letölthessem. miért van ez? visszalehet állítani valahogy?
köszi előre is a segítséget.
carvajal.bale.vidal.jesé
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Közlekinfo!
közben megtláltam: danomics
közben megtláltam: danomics
ennyi elég is mára, végem ennyi f'szság utánÜdvözlet mindenkinek!
D. Dániel vagyok, Tápiószelei, 15 éves leszek Februárban, 9.-es vagyok CAD-CAM-et tanulok.
10 éves korom vagyok Madrid fan, és 2006-2007es BL győzelme óta vagyok Milan fan.
Emellett a az egyik nagy kedvencem Ancelotti tehát most Chelsea fan is vagyok.
Kedvenc ital: teaák (almás-fahélyas, epres, erdei gyümölcsös, citromos)
Étel: gombán és borsó-sárgarépa-kelkáposzta főzeléken kívül majdnem minden
Vallás téren Hit Gyülis vagyok.
Hobbik. biliárdozás, gitározás