Sorozatok, TV műsorok
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nemhiszem, hogy bárki más nézné. Megnéztem a 8. részt is:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A béna kezű csaj nagyon tehetséges, akár végső győzelemre is esélyes, country számokkal és a "sajnálattal" párosítva meg főleg. Ashley-t tuti vittem volna Demi helyében (ő volt az afro csaj a 4.székben). Kool and the Gang énekes lány nagyon beképzelt volt, nem minden az "utódlás", nem ütött az apjára, táncosnak jobb lenne. Tavalyiban Tate és Vino is ott voltak, plusz a csajoknál Cece Frey és Paige Thomas, plusz a tinicsaj aki második lett, de ott volt még az elején kiesett Willie Jones is a country hangjával.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A béna kezű csaj nagyon tehetséges, akár végső győzelemre is esélyes, country számokkal és a "sajnálattal" párosítva meg főleg. Ashley-t tuti vittem volna Demi helyében (ő volt az afro csaj a 4.székben). Kool and the Gang énekes lány nagyon beképzelt volt, nem minden az "utódlás", nem ütött az apjára, táncosnak jobb lenne. Tavalyiban Tate és Vino is ott voltak, plusz a csajoknál Cece Frey és Paige Thomas, plusz a tinicsaj aki második lett, de ott volt még az elején kiesett Willie Jones is a country hangjával.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Anis: hasznald a spoiler gombot, mas is nezheti meg
x-factor US 3x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem akart 2 feketet magaval vinni? Amugy meg tenyleg gyengebb a mezony, nincsenek olyan jo karakterek (legalabbis a 25 feletti kategoriaban, Tavaly azert ott volt Tate Stevens, Vino, meg az a meleg gyerek is.
A lanyok viszont erdekesek, Demi pedig tenyleg azokat vitte tovabb akikbol lehet is valaki.
x-factor US 3x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem akart 2 feketet magaval vinni? Amugy meg tenyleg gyengebb a mezony, nincsenek olyan jo karakterek (legalabbis a 25 feletti kategoriaban, Tavaly azert ott volt Tate Stevens, Vino, meg az a meleg gyerek is.
A lanyok viszont erdekesek, Demi pedig tenyleg azokat vitte tovabb akikbol lehet is valaki.
- Anis
8.at még nem láttam, de a 7esben már elképedtem ahogy a helyszínen lévő nézők is. Amit Kelly művel az kritikán aluli volt! Olyanokat küldött el akiket nem kellett volna (visszavonult profi amerikai-focistacsaj), és olyat vitt tovább aki hamis volt (4. székben ülő csaj). Tavalyi mezőny szerintem jobb volt....h3x0r írta:Amerikai X-faktor 3x7-8
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
és ha mind az ötöt néz(t)em akkor mit csináljak?Csabi írta:
a bréking bed buziknak: http://www.ign.com/articles/2013/10/02/ ... ad-is-gone
5 TV Shows to Watch Now that Breaking Bad is Gone
(szerintem a sons of anarchy is simán bele illik ebbe a listába, jobban mint 1-2 ezek közül)
- h3x0r
South Park 17x2
Kicsit atlagos resz, de azert osszessegeben tetszett.
TBBT 7x3
Hat ez rohadt jo volt Lakotarsammal vegig rohogtuk az egeszet.
The IT Crowd
Sorozatjunkie-n olvastam a sorozatrol, nekem nagyon tetszik. Igazi Geek poenok vannak benne. Angolul es magyarul is bele neztem, de eredeti nyelven jobban tetszett.
The Simpsons 25x1
Aki nezi a Homeland-et, annak ajanlom ezt a reszt. Haverom nezi es mondta, hogy neki nagyon tetszett.
Amerikai X-faktor 3x7-8
A tavalyi evben a ket mentorhazas resz gyenge nezettseget hozott, ezert lecsereltek a lebonyolitast. A lenyeg az, hogy minden kategoriabol 10-en kerultek be es kozuluk 4-en mehetnek az elso showba. A szinpadon van 4 szek, ahol a tovabb jutott versenyzok ulnek. Nyilvan az elso 4 versenyzo a produkcioja utan leul a szekre, viszont utana jon a legjobb resz. Van meg tovabbi 6 enekes akik sorra mennek fel a szinpadra, a mentoruk pedig eldontik, hogy tovabb juttatja-e ot vagy sem. Ha igen, akkor felallit valakit a szekerol. Akik a show vegen is rajta ulnek, azok tovabbjutottak. Az egeszben az a legjobb amikor peldaul egy nagyon jo enekes produkcioja, ertekelese alatt a szeken ulok arcat mutatjak: latni rajtuk ahogy felnek, izgulnak, meglepodnek, megkonnyebbulnek, stb. Amikor pedig egy versenyzot tovabb juttat a mentor, a szeken ulok azonnal megijjednek Az is vicces ahogy a nezok mutatjak ki menjen haza
Ami meg tetszett, hogy mind a 40 versenyzorol csinaltak egy 1 perces videot.
Viszont ezek a dontes elotti "vedobeszedek", ahol elmondjak a versenyzok, hogy milyen kemenyen fognak dolgozni es hogy ez milyen fontos nekik hihetetlenul tud irritalni... b..meg. nem azert vagytok ott mert imadjatok csinalni es a sikerert dolgozni fogtok?
Kicsit atlagos resz, de azert osszessegeben tetszett.
TBBT 7x3
Hat ez rohadt jo volt Lakotarsammal vegig rohogtuk az egeszet.
The IT Crowd
Sorozatjunkie-n olvastam a sorozatrol, nekem nagyon tetszik. Igazi Geek poenok vannak benne. Angolul es magyarul is bele neztem, de eredeti nyelven jobban tetszett.
The Simpsons 25x1
Aki nezi a Homeland-et, annak ajanlom ezt a reszt. Haverom nezi es mondta, hogy neki nagyon tetszett.
Amerikai X-faktor 3x7-8
A tavalyi evben a ket mentorhazas resz gyenge nezettseget hozott, ezert lecsereltek a lebonyolitast. A lenyeg az, hogy minden kategoriabol 10-en kerultek be es kozuluk 4-en mehetnek az elso showba. A szinpadon van 4 szek, ahol a tovabb jutott versenyzok ulnek. Nyilvan az elso 4 versenyzo a produkcioja utan leul a szekre, viszont utana jon a legjobb resz. Van meg tovabbi 6 enekes akik sorra mennek fel a szinpadra, a mentoruk pedig eldontik, hogy tovabb juttatja-e ot vagy sem. Ha igen, akkor felallit valakit a szekerol. Akik a show vegen is rajta ulnek, azok tovabbjutottak. Az egeszben az a legjobb amikor peldaul egy nagyon jo enekes produkcioja, ertekelese alatt a szeken ulok arcat mutatjak: latni rajtuk ahogy felnek, izgulnak, meglepodnek, megkonnyebbulnek, stb. Amikor pedig egy versenyzot tovabb juttat a mentor, a szeken ulok azonnal megijjednek Az is vicces ahogy a nezok mutatjak ki menjen haza
Ami meg tetszett, hogy mind a 40 versenyzorol csinaltak egy 1 perces videot.
Viszont ezek a dontes elotti "vedobeszedek", ahol elmondjak a versenyzok, hogy milyen kemenyen fognak dolgozni es hogy ez milyen fontos nekik hihetetlenul tud irritalni... b..meg. nem azert vagytok ott mert imadjatok csinalni es a sikerert dolgozni fogtok?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tbbt egész jó volt, tetszik eddig az évad, bár szerintem nem fogják ezt tartani.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én pont most fejeztem be az uccsó részt.Tehát már töltöm is a bréking bed első évadát.
Hát ez vmi kibaszott nagy sorozat volt, 10/10.
Egyrészt irigyellek, másrészt meg örülök, hogy végeztem, mert elég durván daráltam, nem lehetett abbahagyni
és most lesz végre egy kis szabadidőm is. .
Mára is max 2 részt terveztem, hát 5 lett belőle.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
legyetek szivesek ne spoilerezzetek már a linkek nevével sem. lehet hogy van aki még nem kezdte el (én), de szeretné.
Kiemelném:
Kiemelném:
Tehát már töltöm is a bréking bed első évadát.The Shield, of the shows so far, probably matches up with Breaking Bad the most on a tonal and thematic level
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez se rossz. Szegény Jessiehehe írta:ááááááááááááá megőrülsz
breaking bad RIPlist:
http://www.youtube.com/watch?v=7E-s8srP ... DP_wdK72zZ
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ááááááááááááá megőrülsz
breaking bad RIPlist:
breaking bad RIPlist:
- nmate
Ne aggódj réj, nem fogok nekiállni rendesen nézni
De múltkor betintázva néztük az elsőt és én annyit még nem röhögtem.
De múltkor betintázva néztük az elsőt és én annyit még nem röhögtem.
Muszáj hozzászólás. Hány meg hány ilyen van már... (Ez is. )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mit ártott neked az az embert, akit meg akarsz majd kínozni?nmate írta:Barátok köztöt honnan tudnám beszerezni az elejétől kezdve? Végigkutattam mindent, enkórtól guglin át indavideóig, sehol semmi, kivéve a legelső részt.
Breaking Bad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feliratkozott a top sorozatok közé. Nehezen találni hibát, gyenge pontot benne. Mind az 5 évad nagyon jó. Ez az utolsó rész is... úgy jó, ahogy van.
Merci Zizou!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azt a laza pár ezer gigát egyben biztos nem lehet beszerezni. Maximum rajongói oldalakról szeded össze. Hátha megvan valami elborult embernek vhs-en az összes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jól megválaszoltad a kérdést réj
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
Korábban már én is kerestem mindenütt az első pár100 részt amit nem láttam. Valamikor 2000-2001 környékén kezdtem el nézni (amikor Miki alatt megnyílt a jég és elsüllyedt). Azóta nézem, talán 1x volt egy hosszabb megszakítás, de az is már több mint 8 éve volt. Azóta is folyamatosan nézem, ha kimarad valami miatt, akkor pótlom rtlmostról (volt már 2 hetes csúszásom is, de azt is behoztam.nmate írta:Barátok köztöt honnan tudnám beszerezni az elejétől kezdve? Végigkutattam mindent, enkórtól guglin át indavideóig, sehol semmi, kivéve a legelső részt.
Ez a The Following milyen sorozat? (jó/rossz, érdemes megnézni?)
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
matador írta:Kérlek ne vedd inzultusnak, de egészséges, épeszű, három számjegyű IQ-val rendelkező humanoid mi a -ért akarná ezt a színészetet, művészetet sárban hullagyalázó szellemi hulladékot akár egy pillanatra is a hardverén tudni?
A válasz őszintén érdekel, nem csak provokállak!
Mert van humorérzéke.
- h3x0r
HIMYM 9x3
Miert? Miert? Miert? Miert kell a vegen elcseszni egy jo kis reszt?
A walking dead-es reszek tetszettek, meg a visszaemlekezesek is viccesek voltak.
Viszont a Mandy Patinkin-el kapcsolatos utalasokat nem ertettem. Elmagyarazna nekem valaki?
A baratok kozt-hoz annyi, hogy szerintem is egy kritikan aluli igenytelen sorozat, ami csak arrol szol hogy b.sszuk at a masikat, legyen az barat vagy csaladtag. Mondjuk neha en is szoktam nezni az ejjel nappal budapesttel egyutt, mert a lakotarsakkal pont akkor kajalunk.
Miert? Miert? Miert? Miert kell a vegen elcseszni egy jo kis reszt?
A walking dead-es reszek tetszettek, meg a visszaemlekezesek is viccesek voltak.
Viszont a Mandy Patinkin-el kapcsolatos utalasokat nem ertettem. Elmagyarazna nekem valaki?
A baratok kozt-hoz annyi, hogy szerintem is egy kritikan aluli igenytelen sorozat, ami csak arrol szol hogy b.sszuk at a masikat, legyen az barat vagy csaladtag. Mondjuk neha en is szoktam nezni az ejjel nappal budapesttel egyutt, mert a lakotarsakkal pont akkor kajalunk.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kérlek ne vedd inzultusnak, de egészséges, épeszű, három számjegyű IQ-val rendelkező humanoid mi a -ért akarná ezt a színészetet, művészetet sárban hullagyalázó szellemi hulladékot akár egy pillanatra is a hardverén tudni?Barátok köztöt honnan tudnám beszerezni az elejétől kezdve? Végigkutattam mindent, enkórtól guglin át indavideóig, sehol semmi, kivéve a legelső részt.
A válasz őszintén érdekel, nem csak provokállak!
Sportfilozófia: Roger Federer