Kerlon írta:
El is buktam a dolgot. Pedig kummára van Benzema mezem 2 is!
Van Isten!
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 20., szerda 19:50
Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 20., szerda 19:36
Hát egyszerű az eset:Steve írta:Tudnunk kell az igazságot, hogy mi történt.Kerlon írta:
Metoo áldozata lettél a Madridom csapatában?! Vagy korrupciós ügyek? Teletál kényszerített, hogy mondj le?
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 20., szerda 19:27
Tudnunk kell az igazságot, hogy mi történt.Kerlon írta:El is buktam a dolgot. Pedig kummára van Benzema mezem 2 is!Dupla D írta:
Ilyen mély benyalást még Kerlon se csinált, hogy moderátor lehessen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 20., szerda 19:19
Apropó mit csinált..bár talán az a helyesebb kérdés ha az ember meg meri kérdezni, hogy mit nem csinált meg itt valakinek a mi jó Kerlonunk, hogy már nem zöld.Dupla D írta:Ilyen mély benyalást még Kerlon se csinált, hogy moderátor lehessen.Realista24 írta: Újságíró: „Tegyük fel, van egy barátom, aki a Premier League-ben szerepel már hét éve, egy olyan klubnál, amely kékben futballozik. Mindent megnyert ott, amit lehet, és új kihívásra vágyik. Hívja is egy csapat, amely viszont fehérben játszik. Te mit tanácsolnál neki?”
Hazard: „A tanácsom? Vegyen egy fehér mezt, de gyorsan...”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 20., szerda 19:17
El is buktam a dolgot. Pedig kummára van Benzema mezem 2 is!Dupla D írta:Ilyen mély benyalást még Kerlon se csinált, hogy moderátor lehessen.Realista24 írta: Újságíró: „Tegyük fel, van egy barátom, aki a Premier League-ben szerepel már hét éve, egy olyan klubnál, amely kékben futballozik. Mindent megnyert ott, amit lehet, és új kihívásra vágyik. Hívja is egy csapat, amely viszont fehérben játszik. Te mit tanácsolnál neki?”
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 20., szerda 18:43
Ilyen mély benyalást még Kerlon se csinált, hogy moderátor lehessen.Realista24 írta: Újságíró: „Tegyük fel, van egy barátom, aki a Premier League-ben szerepel már hét éve, egy olyan klubnál, amely kékben futballozik. Mindent megnyert ott, amit lehet, és új kihívásra vágyik. Hívja is egy csapat, amely viszont fehérben játszik. Te mit tanácsolnál neki?”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 20., szerda 18:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. március 20., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 20., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 20., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. március 20., szerda 17:02
Vegul is ok is sajat nevelesek, csak masik klubnal.Realista24 írta: A holland védő megvan a Barcának úgy fest, már csak néhány millió választja el őket. 60 milliót visszadobta az Ajax, kb De Jong árban fogják megvenni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 20., szerda 15:56
Azokról a hírekről lemaradtam. 50 körül gondoltam őt.BBeno írta:mi számít jó árnak?Pl. Nicolas Pepét a Lille-ből bepróbálnám. Jó áron lehetne hozni.
napok óta a bayernt írják befutónak és ma már 80 millióról beszéltek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 20., szerda 15:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 20., szerda 15:22
mi számít jó árnak?Pl. Nicolas Pepét a Lille-ből bepróbálnám. Jó áron lehetne hozni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 20., szerda 15:12
Ha Asensiot nem nevelik át jobbszélre, akkor szerintem is kéne oda is ember, de mivel oda még kevesebb embert lehet találni a piacon, mint balra, és Viniéknek is kell játszaniuk, ezért nem bánnám, ha oda nem egy sztár jönne. Pl. Nicolas Pepét a Lille-ből bepróbálnám. Jó áron lehetne hozni.kiserik írta: Jó ez a lista, de jobb szélső nem kellene? Nagyon, nagyon hosszú ideje nincs jobb széle a csapatnak.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. március 20., szerda 13:46
A Young Boys ellen király, sőt, a Watford meg a Middlesborough ellen is.M1Ö írta: Nem akarok nagyképűnek tűnni, mint wyxz, de Pipita... Nézed is De Gea meccseit? Az embernek olyan védései vannak, hogy az a csúcs Casillas-t idézi. Ráadásul vezér hátul, a támadók is félnek tőle. Évek óta neki köszönheti a MU a minimális sikereit. Az sem igaz, hogy betlizik nagy meccseken, mert idén a BL-ben is bizonyít. A Juve ellen CR bombájánál oda ért oda, ahova nem sokan. A Young Boys ellen a gólvonalra ért vissza lehetetlen pozícióból. A PSG ellen is jól védett. Ha ezek nincsenek, kiestek volna már a csoportkörbe.
Ettől függetlenül nyílván nem kell már, Courtouis is majdnem ugyanaz a szint. De ilyet írni, hogy túlértékelt senki...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 20., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 20., szerda 13:12
Realista24 írta:A month after PSG's Nasser Al Khelaifi joined UEFA's Executive Committee, CAS closes the FFP case against PSG.RealMadridFanatic írta:
Igazából csak nem nyithatják újra annak az évnek a vizsgálatát amikor odament Neymar és Mbappé, ha jól láttam. Ettől függetlenül a szponzori pénzek vizsgálata folytatódhat. Ott is tuti mennek irgalmatlan kamuösszegek...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 20., szerda 11:06
A month after PSG's Nasser Al Khelaifi joined UEFA's Executive Committee, CAS closes the FFP case against PSG.RealMadridFanatic írta:Igazából csak nem nyithatják újra annak az évnek a vizsgálatát amikor odament Neymar és Mbappé, ha jól láttam. Ettől függetlenül a szponzori pénzek vizsgálata folytatódhat. Ott is tuti mennek irgalmatlan kamuösszegek...Realista24 írta: Ami tegnap kiderült, hogy nem lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 20., szerda 10:10
Qrva nagy vicc, amit az UEFA leművel. Inkább töröljék ez az FFP-t, mert semmi értelme, akkor legalább nem járatják pluszban le magukat.Realista24 írta:Ami tegnap kiderült, hogy nem lesz.CS0ki írta:
Bappe-ra csak PSG büntetés esetén van értelme beszélni,
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem