wZoLee7 írta:
Militao+Rodrygo szerintem inkább 90-95 körül vannak. Távozóknak Bale, James, Kovacic, Vallejo, Mariano, LV, Valverdet szerintem kölcsön adjuk. Ezért a névsorért lehetne kapni 150-180 de akár jó vevők esetén 200 milliót is. Pérez hozzá csap még ennyit. MBappe idén nem fog jönni, ez 99,99%. Jön egy Hazard, akit majd jó fejek leszünk és elhozunk 115-120 körül, Mane szintén ennyi, ha nem több, ami meg marad azt rátoljuk egy jó kp-sra aki a piacon megszerezhető. Kb ennyi a nyarunk, van két új szélsőnk, ha Rodrygo marad akkor 3, gól lövő centerünk nem igen lesz új szerintem, frissülhet a kp, főleg ha Iscot ZZ visszarántsa a csapatba, a védelem is megvan ha Varane marad, és csókolom
LV tuti marad Zidane miatt. A Bale, James, Kovacic triobol jonnie kell 180nak legalabb, 100+40+40. Ehhez meg johet Vallejo, Mariano, Theo, akar par Castillas arc, tehat 200 folott kene kapnunk siman. Hazard-ert 100nal tobbet ne kene adni, de persze ez sem igy mukodik. Vegulis ja, penz lenne a nagy nevekre, ha nincs 200as kaliber, kerdes, h a klubjaik elengedik-e oket.
Bar kozben rajittem, h Kylian nem 200as kaliber, inkabb 250-280-as.. Meg jobb...
Na mind1, Zizou van, majd valahogy' megoldja, a tobbi nem erdekes
Eriksen is 120 folott jonne, ha.. De akkor menne Modric? V Kroos? ..v Ceba? Az meg oke nalam