Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
eddig nem az volt pl nálunk hogy amikor hozzánk jöttek akkor lepasszoltuk nekik az aznapi jegypénzt? mintha régebben olvastam volna ilyet hogy kiscsapatok ellen lemondtunk a jegybevételről. lehet rosszul emlékszem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jah, azért írom, mert hirtelen eszembe jutott, hogy egy Real-Barca esetén mi más dönthetne, meg valószínűleg a többi csapat esetén is. Nekem tetszik a dolog, így is sok a meccsBBeno írta: azt nem tudom de elsősorban azokra gondolt akik alsóbb osztályokban játszanak és minden teltházas meccs számít nekik a bevétel miatt. nekik óriási segítség ez.
azt nem tudom de elsősorban azokra gondolt akik alsóbb osztályokban játszanak és minden teltházas meccs számít nekik a bevétel miatt. nekik óriási segítség ez.
- wZoLee7
a bajnokság állását nézik amikor a gyengébbik csapatot kiválasztják gondolomBBeno írta: rubiales azt mondta hogy megszavazzák a kupában hogy csak egy meccses legyen és a gyengébbik csapat stadionjában játsszák a meccseket. pont mint a német minta. mikor írtam már hogy ez a legnormálisabb lebonyolítás. jó döntés.
rubiales azt mondta hogy megszavazzák a kupában hogy csak egy meccses legyen és a gyengébbik csapat stadionjában játsszák a meccseket. pont mint a német minta. mikor írtam már hogy ez a legnormálisabb lebonyolítás. jó döntés.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
na végre, a 2011eset már úgyis kinőttemKerlon írta: https://www.footyheadlines.com/2019/03/ ... acket.html
Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre kapunk megint fehér-arany mezgarnitúrát a csodálatos egyen semmilyen zöld mellé.
Rabiot meg ingyen jöjjön csak, ha más nem következő évben lepasszoljuk 60ért
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez meg egy nagyon okos igazolás lenne, sokan szarozták, én akárhányszor láttam játszani, azt láttam, hogy baromi jó kis játékos, lehet, hogy kifogtam a legjobb meccseit, nem tudom.., de ellenünk például a péesgé egyik legjobbja volt.
Ingyen azt gondolom ajándék lenne és minőségi javulást hozna a padra, ami a bajnoki versenyfutáshoz nagyon is szükséges lehet.
https://www.footyheadlines.com/2019/03/ ... acket.html
Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre kapunk megint fehér-arany mezgarnitúrát a csodálatos egyen semmilyen zöld mellé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azt gondolom, hogy Bappéra 2020-ban, vagy 21-ben lehet realitásunk.
De csak abban az esetben, ha nem fog hosszabbítani és nem fog, ebben biztos vagyok.
Hülye lenne a psg eladni az egyik legjobbját idő előtt, én még biztos megtartanám.
Jövőre még szakíthatnának egy hatalmasat, utána már azért akciósabb áron juthatnánk hozzá.
Ha én lennék az arab, tuti nem adnám 2évig semmi pénzért, 2 évig nálam játszana fixen a világ egy legjobb támadója, aztán közben még akármi történhet madridban, 2év alatt folyamatosan lehetne puhítani, csillagokat is leígérni neki..
Szerintem ez is lesz, de remélem meglepnek, mint Zizuval.
De csak abban az esetben, ha nem fog hosszabbítani és nem fog, ebben biztos vagyok.
Hülye lenne a psg eladni az egyik legjobbját idő előtt, én még biztos megtartanám.
Jövőre még szakíthatnának egy hatalmasat, utána már azért akciósabb áron juthatnánk hozzá.
Ha én lennék az arab, tuti nem adnám 2évig semmi pénzért, 2 évig nálam játszana fixen a világ egy legjobb támadója, aztán közben még akármi történhet madridban, 2év alatt folyamatosan lehetne puhítani, csillagokat is leígérni neki..
Szerintem ez is lesz, de remélem meglepnek, mint Zizuval.
A PSG-nek maximum az FFP kötelezettségek teljesítése miatt kellene eladniuk, de azt látjuk, hogy ez soha nem fog megtörténni.wZoLee7 írta:A psg nek is lenne az a deal amire azt mondanak, legyen, vigyetek, csak olyant nem fogunk ajanlani.Realista24 írta: L’Équipe’s szerint van 500 milliók a Mbappe, Hazard, Pogba harmasra.
Mondjuk sztem eddig sem ez volt a kérdés, hanem az hogy nem adják őket. Talán a belgát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
A psg nek is lenne az a deal amire azt mondanak, legyen, vigyetek, csak olyant nem fogunk ajanlani.Realista24 írta: L’Équipe’s szerint van 500 milliók a Mbappe, Hazard, Pogba harmasra.
Mondjuk sztem eddig sem ez volt a kérdés, hanem az hogy nem adják őket. Talán a belgát.
- Pad'em
"Do you ask me if he wants to come? Yes, he does" Courtois Hazard-ról az Onda Cero-ban.
Szimpatikusan nyilatkozott amúgy a padozásáról is:
“I respect the coach’s decisions, he talked to me about it. In football and Madrid everyone works to start. I’m young and have room for improvement, so I have to work hard and show the coach that I’m also a great goalkeeper. I came here for so many years and also to win titles.”
Szimpatikusan nyilatkozott amúgy a padozásáról is:
“I respect the coach’s decisions, he talked to me about it. In football and Madrid everyone works to start. I’m young and have room for improvement, so I have to work hard and show the coach that I’m also a great goalkeeper. I came here for so many years and also to win titles.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Belga tuti nem talán.Realista24 írta: L’Équipe’s szerint van 500 milliók a Mbappe, Hazard, Pogba harmasra.
Pogba pedig kiköveteli szerintem és itt lesz.
Mbappe most sansztalan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
L’Équipe’s szerint van 500 milliók a Mbappe, Hazard, Pogba harmasra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
még ott lesz Isco is legalább, akit valahova be kell dobniAnthony írta: Hazard-Mané a kezdő a két szélen, a Vini-Asensio-LV hármas nem olyan sok
Sérülések, eltiltások, formaingadozás, stb. Illetve továbbra sem tudjuk kik lesznek a távozók.
ez így akkor pont jó, ha csak Benzema van csatárnak, és oda nem jön senki
+ Mariano megy
Örülnék ha Ndombele tényleg jönne.
A csávó olyan mintha összetennéd Casemirot és Marcos Llorentet és kapsz belőle valami Kante féleséget.
A csávó olyan mintha összetennéd Casemirot és Marcos Llorentet és kapsz belőle valami Kante féleséget.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Miért lenne fölösleges egy gyors, erős, dinamikus b-t-b középpályás, aki tud 1v1-ezni? Tökéletesen hiánycikk egy ilyen játékos a jelenlegi középpályánkról. Aztán meg az is lehet, hogy Ödeegard személyében már megvan a Modric utód, de még Ceba se játszott szerintem 3 meccset egymás után mióta itt van.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RealMadridFanatic
BlancoMark írta: Nem értem ezeket a Ndombeles, Pogbas híreket. Teljesen feleslegesek lennének. Inkább Modric örökösét keresnénk már ezerrel.
Nem fogunk örököst találni. Egy az egyben nem fogjuk tudni pótolni, hirtelen nem is tudnék mondani ilyen stílusú játékost. Amikor Ő kimegy, akkor nem egy ember fogja kiváltani, kell keresni olyan támadókat, akik összjátékban is ügyesek mert nekem egy Eriksen sem meggyőző. Tehát ha a mostani Realba beillesztenénk Modric helyére, az visszaesés lenne. Akkor inkább jöjjön egy Hazard (aki azért a játékintelligenciájával is ki tud tűnni) és mondjuk Pogba, aki szintén képes egyedül is létszámfölényt kialakítani, és a passzai is jók. Persze most jön wxyz és jól megcáfol.
Szerk.:
Amire gondolok, hogy én Modric erősségét abban látom, hogy a kiváló meglátásai mellett nagyon dinamikus, nehéz szerelni, szorult helyzetben is nyugodt marad és jó százalékkal tartja meg a labdákat, amivel intenzív letámadás esetén már létszámfölényes helyzetet tudunk teremteni. Könnyedén veri meg a rárontó védőket is. Pogba szintén jól tartja meg a labdákat és előre törekszik, jók a passzai és oda is ér a visszatett labdákra. Hazard szintén visszalép labdát kérni. Pl. Ők ketten szerintem tudnák ellensúlyozni a horvát hiányát játékban. Egy az egyben nem hiszem, hogy találunk olyan "elemet" amivel ugyanez a puzzle mehet tovább. ZZ-nek sem hiszem, hogy ez a terve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2019. március 27., szerda 15:53-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
RM vs. Bayern in Houston - July 20 (Sat.)
RM vs. Arsenal in Wash. DC - July 23 (Tue).
RM vs. Atletico de Madrid in NJ/NYC - July 26 (Fri.)
RM vs. Arsenal in Wash. DC - July 23 (Tue).
RM vs. Atletico de Madrid in NJ/NYC - July 26 (Fri.)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema