Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 14:04

Benne bíztak jobban, de attól még rotálták őket rendesen. Top csatárnak meg nem ez kell, hanem állandó lehetőség...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 5., szombat 13:56

Kerlon írta:
Ez így nem igaz. Hivatalosan nem volt kimondva, hogy ő az első számú csatár, de mindig ő játszott a kulcsmeccseken kezdőként. Rendszeresen megkapta a bizalmat, mikor Higu játszott, akkor nem azért játszott, mert kiszorította Benzemát, hanem mert Higu is megkapta a perceket, hogy formában maradjon.
Most vagy én nem vagyok tisztában a rendszeres fogalmával vagy te, de nálam a rendszeres az lenne, ha MINDEN meccse ő kezdene. Nem így volt.
én azt nem értem, hogy miért kellett volna minden meccsen neki kezdenie? pont, hogy megkapta benz és higu is a lehetőséget, de egyikőjük sem tudott élni vele jobban, mint a másik, ennyi.
ha benzema olyan kurva jól játszott volna néhány meccsen, simán alapkezdő lehetett volna egy szvsz totál átlagos pipita mellett... de mivel ő sem mutatott túl sokat, ezért voltak mindketten rotálva.

most meg már tényleg 0 vetélytársa van, de így sem tud kiemelkedően játszani, persze még bőven ráér kritizálni, nagyon a szezon elején vagyunk, mindenesetre biztatóbb is lehetett volna egy kicsit a kezdés.

én úgy vagyok vele, hogy mindenképp megadnám még neki ezt az évet, de ha idén sem lesz meggyőző, akkor bizony hoznék a nyáron vagy egy Suárezt vagy egy Falcaot. mondjuk előbbit többre tartom. legalábbis képességekben.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 13:46

Ez így nem igaz. Hivatalosan nem volt kimondva, hogy ő az első számú csatár, de mindig ő játszott a kulcsmeccseken kezdőként. Rendszeresen megkapta a bizalmat, mikor Higu játszott, akkor nem azért játszott, mert kiszorította Benzemát, hanem mert Higu is megkapta a perceket, hogy formában maradjon.
Most vagy én nem vagyok tisztában a rendszeres fogalmával vagy te, de nálam a rendszeres az lenne, ha MINDEN meccse ő kezdene. Nem így volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 5., szombat 13:46

hehe írta:
Benzema már annyi lehetőséget kapott, amennyit Real mezben kevesen, és ennyivel élnie kellett volna. Az idei már utolsó utáni lehetősége, és eddig nem él vele.
te is benyelted akkor.
baromság.
gólok, gólpasszok, játékban meg úgy lesz mindenki jobb, ahogy összeszoknak ancelotti új felfogásában.
Lehet, hogy csak te túl makacs vagy ahhoz, hogy beismerd a tévedéseidet. Én nem a sajtó hülyeségei után megyek, én Benzemát már akkor kritizáltam, amikor még a sajtónál szóba sem került, szóval az, hogy benyeltem az a részedről hatalmas fail.
Összjátékban meg gyengébb lett, ezt nem csak én gondolom én, hanem sokan mások is itt a fórumon.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 5., szombat 13:28

Benzema már annyi lehetőséget kapott, amennyit Real mezben kevesen, és ennyivel élnie kellett volna. Az idei már utolsó utáni lehetősége, és eddig nem él vele.
te is benyelted akkor.
baromság.
gólok, gólpasszok, játékban meg úgy lesz mindenki jobb, ahogy összeszoknak ancelotti új felfogásában.
Kép
Kép
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 5., szombat 13:20

benzemának ez az első éve, hogy megkapja a lehetőségeket és a bizalmat rendesen, rendszeresen.
szerencsére idén minden jobb már csapatvezetés téren. akik eddig megkapták a lehetőséget de nem éltek vele, az mind máshol focizik, nagyon helyesen.
Akkor Benzema már nem itt focizna. Mint ahogy Khedira, Arbeloa és Di Maria sem. A csapatvezetés nem lett jobb, mint Mourinho idejében, más lett, de azt mondani, hogy jobb, az még túl korai.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 5., szombat 13:18

tavalyi évet nyugodtan veheted mércének, mert ramos és pepe ugyanúgy hibáztak akkor is ugyanúgy, mint a korábbi években.
varane viszont konstans tökéletes teljesítményeket hozott le, 2 darab egyéni hibára emlékszem egy spanyol bajnokin és a dortmund elleni idegenbelin és ennyi. kész. sokkal biztosabb vele a csapat, ha játszik, murinnyó jól megfogalmazta pepe problémáját tavaly....

én meg leszarom a médiát, nem olvasok az itteni híreken kívül semmit, nem nézem a gagyi sporttévét, én csak a szememnek hiszek: a ramos-pepe sosem volt életbiztosítás, most hogy varane itt van, nem kérdés, hogy alapembernek kell lennie, vita nincs, jobb mindkettőjüknél.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 5., szombat 13:05

Nyilvánvaló hogy hibáznak,mint a többi védő is máshol,de azokat nem nézitek,vagy nem emeli ki annyira a média,meg ugye a szokásos zene ahol a divat a sajátunkat fikázni,mert ezt látjuk a médiától is......és akarva/akaratlan átvesszük. A tavalyi évet meg had ne vegyem mércének,amikor alig akadt aki konstans jó teljesitményt adott le. Ezek szerintem, ronaldo,lopez és sokak elégedetlenségére a két meccsen is nagyot hibázó pepe voltak. A többiek mint gyenge muzsikát mutattak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 5., szombat 12:32

Benzema évek óta gyenge, csak itt páran nem hajlandók észrevenni. Nem keresne a Real csatárt, ha ott nem ez lenne a vélemény. Az meg érdekes, hogy a közvélemény ott is azokat szúrta ki magának, akikkel az itteni fórumnak baja van. Ez nem véletlen. Pedig Khedirát és Arbeloát ostorozó cikk a médiában meg sem jelent. Moratat meg itt kevesen nyalják, a fórum többsége egyetért abban, hogy kevés az emberünk ide.
ugyanolyan barmok ott is, mint itt.
benzemának ez az első éve, hogy megkapja a lehetőségeket és a bizalmat rendesen, rendszeresen.
eddig amióta itt van, nem tudta rendszerbe szedni a dolgokat.
a sok türelmetlen idióta meg benyalja, amit a sajtó mond, csak mert egy spanyol gyerek is van a csatárposztra.
de ugyanez igaz másokra is a csapatból.

szerencsére idén minden jobb már csapatvezetés téren. akik eddig megkapták a lehetőséget de nem éltek vele, az mind máshol focizik, nagyon helyesen.
teljesen felesleges ide csatár, leszarom ki mit mond vagy mit talál ki.
A Pepe Ramos duó a világ egyik legjobb kettőse,bárki bármit mond. Én biztos nem cserélném el őket.max thiago Silva az aki oda tudna férni. Persze varanka jó,de még szeretném látni egy teljes éven át hogy stabil-e.
nem volt elég az összes tavalyi meccse, amiken összesen 2-szer hibázott?
a ramos-pepe nem életbiztosítás, pláne játékintelligenciában, nyugalomban és higgadtságban nincsenek sehol. a favágásról és a szeleburdiságról, arról a konstans becsúszó 1-2 hibáról meg nem is beszélek inkább.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 5., szombat 12:28

A Pepe Ramos duó a világ egyik legjobb kettőse,bárki bármit mond. Én biztos nem cserélném el őket.max thiago Silva az aki oda tudna férni. Persze varanka jó,de még szeretném látni egy teljes éven át hogy stabil-e.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 5., szombat 12:06

két fejben ennyire gyenge, hibázásra, kihagyásra és koncentrációbeli problémákra hajlamos ember egyszerre nem lehet a pályán, akik ráadásul idegesek is.
Vicces, hogy ezt írod, mert én tökéletesen egyetértek vele, és 2 évvel ezelőtt, amikor Carvalho kegyvesztett lett, és mindenki tövig nyalta itt a Pepe-Ramos kettőst, akkor én valami hasonlót fogalmaztam meg, utalva arra, hogy hiányzik a higgadtság belőlük, és kell melléjük egy eszes fickó, csak akkor mindenki lehurrogott, hogy ők nagyon jók lesznek együtt. Végül is tényleg jók együtt (irónia nélkül), de egy eszesebb partnerrel bármelyikük egy jobb párost alkotna. Varanenak kérdés nélkül a kezdőben a helye.
ha minden jól megy már nem kell sokat várni Suárez.
Ezt nagyon remélem én is.
Mert az ellenfél az a Barca, amelyik éles helyzetben nagyon ritkán hibázik a bajnokságban. A kötelezőt mindig hozzák, ritkán csúsznak meg. Mi sem túl sokszor, de ahhoz elégszer, hogy mondjuk -12 pont már a bajnoki álmunk végét jelentse!
A Barca évek óta kevesebbszer hibázik, mint mi. Ez alól a kivétel a 2011-2012-es szezon volt, ott bajnokok is lettünk. Sajnos túl gyenge a spanyol bajnokság és 1-1 hibának túlságosan nagy jelentősége van. Ez pedig abból következik, hogy a Barca játéka sokkal jobb felállt védelmek ellen, mint a miénk, és könnyebben nyerik a az átlagos bajnokikat.

Nekem viszont meggyőződésem, hogy a mi szenvedésünk oka nem a támadójátékunkban keresendő, hanem a védekezésünkben. Túl sokszor kapjuk mi az első gólt ahelyett, hogy mi rúgnánk. Ha ezt a tendenciát megfordítanánk, akkor simán megnyernénk a meccseket.
megcsapjuk oda-vissza a barcát, mert ők nem fognak védekezni 90 percen át, aztán kész...
Én azért ebben nem lennék olyan biztos. A Barca ellen kidolgozott taktikánk az új játékosokkal és Neymar Barcába igazolásával eltűnt. Az edzőnk sem az, aki tavaly volt. Ancelottinak új Barca verő taktikát kell kidolgoznia, mert én úgy érzem, hogy ők erőből lenyomnak minket még. Arra pedig senki ne vegyen mérget, hogy Ancelotti elsőre beletrafál a megfelelő taktikába. Mounak is kellett vagy 10+ meccs, mire optimalizáltuk a taktikát. Jelenleg a Barca szinergizmusban mindenképpen előttünk jár, az idei meccsnek ők lesznek az esélyesei.
benzemára hörögnek, moratát nyalják, közük nincs a futballhoz, még az itteni arcok nagy része is benyalja pár ezer km-rel arrébb.
Benzema évek óta gyenge, csak itt páran nem hajlandók észrevenni. Nem keresne a Real csatárt, ha ott nem ez lenne a vélemény. Az meg érdekes, hogy a közvélemény ott is azokat szúrta ki magának, akikkel az itteni fórumnak baja van. Ez nem véletlen. Pedig Khedirát és Arbeloát ostorozó cikk a médiában meg sem jelent. Moratat meg itt kevesen nyalják, a fórum többsége egyetért abban, hogy kevés az emberünk ide.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 5., szombat 11:46

“A Real Madrid Luís álmai klubja és úgy gondolja, hogy megéri rájuk várni.
ha minden jól megy már nem kell sokat várni Suárez. :salute: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 4., péntek 21:42

pavel írta:Zalkrisz! Normál esetben igazad is lenne. Csak sajna az elmúlt évek tapasztalata mondatja ezekkel az emberekkel ezt. Mert az ellenfél az a Barca, amelyik éles helyzetben nagyon ritkán hibázik a bajnokságban. A kötelezőt mindig hozzák, ritkán csúsznak meg. Mi sem túl sokszor, de ahhoz elégszer, hogy mondjuk -12 pont már a bajnoki álmunk végét jelentse! :-(
Hát ti tudjátok, legalább én élvezem a bajnokságot és minden meccset úgy várok, mint kisgyerek a mikulást B-)
Edinson Cavani, Suárez honfitársa: “A Real Madrid Luís álmai klubja és úgy gondolja, hogy megéri rájuk várni. Számomra nem meglepő, hogy gólokkal tért vissza a Liverpoolban. Ő a Premier legösszetettebb támadója és a világon is kevés játékos bír ilyen képességekkel. Sok gólt fog idén szerezni. Az Arsenal nem az amire Luis vágyott volna, ha azonban a Real Madrid akarta volna őt ennyire nem biztos, hogy még mindig Angliában játszana. Nekik azonban más játékos volt fontosabb ezen a nyáron…”
Csak hoznánk már... a nyár baklövése, hogy nem hoztuk el... ilyen ember kell nekünk előre :agree:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 4., péntek 20:24

Zalkrisz! Normál esetben igazad is lenne. Csak sajna az elmúlt évek tapasztalata mondatja ezekkel az emberekkel ezt. Mert az ellenfél az a Barca, amelyik éles helyzetben nagyon ritkán hibázik a bajnokságban. A kötelezőt mindig hozzák, ritkán csúsznak meg. Mi sem túl sokszor, de ahhoz elégszer, hogy mondjuk -12 pont már a bajnoki álmunk végét jelentse! :-(
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 4., péntek 15:40

BBeno írta:
Jesé: "Zidane a legfőbb oka annak, hogy még a Real Madridban vagyok."
ideje lenne játszatni végre Jesét , ancselotti. a bajnokságnak már úgy is annyi. be kell építeni ezt a gyereket.
Eltelt baz :cens: meg 7 forduló... hét... :roll: Hol annyi a bajnokságnak? Még mindig saját kezünkben a sorsunk ha úgy nézzük... megcsapjuk oda-vissza a barcát, mert ők nem fognak védekezni 90 percen át, aztán kész... Meg ki tudja kinek mikor milyen sorozata jön... Az ilyen embereket szeretem én... :sziv:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 4., péntek 15:29

R.M.C.F írta:
a csapat pocskondiázásban élen járó Diario AS napilappal, akik azóta természetesen sértődött óvodásként viselkedve gyakorlatilag ott rúgnak bele az egyesületbe, ahol csak tudnak. A két hónapja még a világ legjobb keretének titulált gárda immáron Pérez megalomániájának öncélú kiteljesedése. A játékosok minden gesztusát árgus szemekkel követik, egyetlen rossz pillantásból vagy a meccs hevében elejtett félmondatból címlapsztori és három sajtótájékoztatónyi kérdés születik. Ancelotti pedig egész egyszerűen nem hozhat jó döntést.
Idézet egy cikkből......

Na,azért örülök,hogy bár sok év telt már el,de lassan kinyílnak azok a szemek,és rájönnek páran,azokra amikről évek óta pofázom.Bár sokan cinkelnek miatta,de igazam van és ezt lassan sokan belátják majd.

Ideje lenne már. Sajnos a média átmossa az emberek agyát,a drukker meg nem észlény,és JM -t idézve( a valaha volt legjobban jellemző idézete) "ha minden nap hazugságokat hallasz...előbb utóbb igaznak hiszed." :salute:
de látod, hogy működik, benzemára hörögnek, moratát nyalják, közük nincs a futballhoz, még az itteni arcok nagy része is benyalja pár ezer km-rel arrébb.
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 4., péntek 15:21

Balet nem szabadna elengedni, pihenjen és kész....
az meg hogy Dm vagy Bale, ez teljesen az ellenféltől függ, Dm-től több védekezést lehet látni, és oda teszi magát letámadásoknál is. Persze alap kezdő ahogy már hehe írta, CR-Benzema-Bale lesz, de bale nem lesz olyan jobb oldalon mint CR a balon...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 4., péntek 14:43

a csapat pocskondiázásban élen járó Diario AS napilappal, akik azóta természetesen sértődött óvodásként viselkedve gyakorlatilag ott rúgnak bele az egyesületbe, ahol csak tudnak. A két hónapja még a világ legjobb keretének titulált gárda immáron Pérez megalomániájának öncélú kiteljesedése. A játékosok minden gesztusát árgus szemekkel követik, egyetlen rossz pillantásból vagy a meccs hevében elejtett félmondatból címlapsztori és három sajtótájékoztatónyi kérdés születik. Ancelotti pedig egész egyszerűen nem hozhat jó döntést.
Idézet egy cikkből......

Na,azért örülök,hogy bár sok év telt már el,de lassan kinyílnak azok a szemek,és rájönnek páran,azokra amikről évek óta pofázom.Bár sokan cinkelnek miatta,de igazam van és ezt lassan sokan belátják majd.

Ideje lenne már. Sajnos a média átmossa az emberek agyát,a drukker meg nem észlény,és JM -t idézve( a valaha volt legjobban jellemző idézete) "ha minden nap hazugságokat hallasz...előbb utóbb igaznak hiszed." :salute:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 4., péntek 13:32

varane-os cikkből:
A Pepe-Ramos páros kezdett a szezon elejétől a védelemben, mert Varane sérült volt. Persze ez a páros jól működött, annak ellenére, hogy voltak hibák, és a múlt heti derbin is nehezen értették meg egymást.
tehát kibszottul nem működött jól.
két fejben ennyire gyenge, hibázásra, kihagyásra és koncentrációbeli problémákra hajlamos ember egyszerre nem lehet a pályán, akik ráadásul idegesek is.
varane mindenben jobb náluk, mellé kell választani valakit.
Már nem azért de DMnek bőven kinézhet egy brutál jó éve idén. Odateszi magát szórja a labdákat (már nem el :mrgreen: ) küzd,visszajár védekezni... azért az 'addig kihúzzuk' szerintem erős.. lesz olyan csapat, akár nehezebb ellenfél is akik ellen DM hasznosabb lehet mint a walesi.
dimaria egy bayern ellen kanyarban nem lesz, mert buta hozzá és mert hátráltatja az egy lába.
bale jobb játékos, csak rendbe kell tenni a fizikumát.
azt meg senki ne gondolja, hogy nem a cé-bale-benzema az álomkezdő a támadósorban.
Kép
Kép
Kép

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. október 4., péntek 13:24

hehe írta: addig dimariával is kihúzzuk.
Már nem azért de DMnek bőven kinézhet egy brutál jó éve idén. Odateszi magát szórja a labdákat (már nem el :mrgreen: ) küzd,visszajár védekezni... azért az 'addig kihúzzuk' szerintem erős.. lesz olyan csapat, akár nehezebb ellenfél is akik ellen DM hasznosabb lehet mint a walesi.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: