A mai nap rangadója: Manchester City - Everton!
A City legerősebb felállásában léphet pályára, csak Rodwell és Demichelis hiányzik sérülés miatt, a liverpooliaknál ellenben Barry és Pienaar biztosan nem lesz bevethető, továbbá Mirallas és Gibson játéka is kérdéses.
Érdekesség:
Man City have won just two of their last 12 Barclays Premier League meetings with Everton, losing nine.
Fun fact: Lukaku utóbbi öt PL-meccsén összesen 220 perc alatt 6 gólt rúgott, vagyis átlagban 37 percenként vette be az ellenfél kapuját.
Természetesen hajrá, Everton!
Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
Ott van az, amit Gabi írt, személyes okok miatt Togóban van, hogy ez mit takar, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy amint visszatér, valószínűleg a tartalékoknál fog edzeni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Soldado, Defoe és Kane mögött gyakorlatilag nullához fog közelíteni a játékpercei száma. Aztán télen szvsz távozni is fog.
A Besiktas érdeklődött iránta igencsak élénken, aztán valahogy mégsem lett semmi a dologból, azt tudom elképzelni, hogy a Spurs nem tudott megegyezni az árról a törökökkel, mert kötve hiszem, hogy Ade maradni akart volna annak tudatában, hogy immáron legalább két csatár lesz előtte a sorban.
Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2