Még Ceballosnak sem ha nem spanyol lenne már rég nem akarnád őt itt látni,szerintem Ödegaardban bőven több van és persze fiatalabb isJim írta: nem csak Isco a probléma
legalább 1, hanem több igazolás lehet a középpályára
még Ceballosnak sem lesz hely lehet, nem hogy Ödegaardnak
Utánpótlás
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utánpótlás
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem csak Isco a probléma
marton vs psv full
remélem amíg isco megkapja majd a 44. lehetőséget is hogy újra lebőgjön addig martin egyből elpasszoljuk úgy hogy esélyt sem kapott
remélem amíg isco megkapja majd a 44. lehetőséget is hogy újra lebőgjön addig martin egyből elpasszoljuk úgy hogy esélyt sem kapott
Zidane kinevezésével nekem nagyon távolinak tűnik, hogy ő itt nagyobb szerepet kapjon és Isco végre elmenjen innen.
Szerintem az lenne neki a legjobb, ha nyáron eligazolna egy topligás csapatba.
Szerintem az lenne neki a legjobb, ha nyáron eligazolna egy topligás csapatba.
- ateeemadrid
Ezért is remélem nagyon, hogy Isco lép a nyáron, annál valószínűbb, hogy lesz helye a srácnak. Iszonyat sok van benne.
- flori
Nagyon szepen fejlodik a kolok, nem gondoltam volna. Azt hittem megzuhan majd.
Nyaron megerdemel egy lehetoseget a bizonyitasra.
Nyaron megerdemel egy lehetoseget a bizonyitasra.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a válogatott meccsek után...BlancoMark írta: Persze ez nem jelent semmit, látva Ceballosék tiszta lapját a mester visszatérése óta, csak érdekesség.
tista lap akkor lesz, ha "normális" meccsen is fog játszani Ceballos és LLorente
- BlancoMark
Ha megüti a mércét, akkor bőven lesz játékideje a következő szezonban. Gyakorlatilag rajta kívül csak Modric lenne kreativ kp-s (ha nem igazolunk mást), ő meg már bőven benne van a korban.
Egyébként lehet rosszul rémlik, és nem Odegaard volt az, de mintha ZZ annak idején kifogásolta volna a hozzáállását. Persze ez nem jelent semmit, látva Ceballosék tiszta lapját a mester visszatérése óta, csak érdekesség.
Egyébként lehet rosszul rémlik, és nem Odegaard volt az, de mintha ZZ annak idején kifogásolta volna a hozzáállását. Persze ez nem jelent semmit, látva Ceballosék tiszta lapját a mester visszatérése óta, csak érdekesség.
Bőven játszhat még hátrébb, centrálisabb pozicioban is. Az, hogy egy gyengébb ligában előbbre van nem meglepo.Kerlon írta:
Szomorú. Ritka jó a bal lába, a játékintelligenciája meg bitang. Kb., mint Özilé, de a jobb oldalon ezért se lesz jó helye. Nem odavaló, centrálisabb szerep kell neki.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez is nagyon patika volt Csak hiába fappogunk itt rá ha ZZ-nek eszébe sem jut Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa, kell-e a mesternek vagy küldjük tovább kölcsönbe. Mindenesetre én várom vissza Madridba.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Szomorú. Ritka jó a bal lába, a játékintelligenciája meg bitang. Kb., mint Özilé, de a jobb oldalon ezért se lesz jó helye. Nem odavaló, centrálisabb szerep kell neki.Realista24 írta:Sztem ez az első videó amit megnézek róla, ami úgy hosszabb.Kerlon írta: Az már látszott rajta 16 évesen is.
Amit nem értek, hogy miért nem neveltek belőle kkp-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem ez az első videó amit megnézek róla, ami úgy hosszabb.Kerlon írta: Az már látszott rajta 16 évesen is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
látása megvan de pl ahogy a spanyolok ellen a saját 16osánál egylábbal forgolódott mint egy jó James kamion amiből spanyol helyzet is lett nekem szúrja a szemem. jó labdákat ad, lát a pályán de ugyanolyan egylábas mint volt. Özil és James ezért ekézve volt. meglátjuk mi lesz belőle, jó lenne ha befutna de nekem vannak fenntartásaim vele.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy ja. Majd Zidane tökéletesíti, és kineveli belőle az új Zidanet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az már látszott rajta 16 évesen is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most néztem egy összefoglalót a válogatott meccséről. Azért az a látásmód, ami neki van, az nagyon parádé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
a skálázás liga átlagok alapján jött ki, vagy lehet róla tudni valamit?dannen írta: odegaard statok