wZoLee7 írta:
Kerlon írta:
Rabiot meg Tielmans komopy szinten eddig semmit se bizonyitott, ti meg rajuk alapoznatokna Realt. Komolytalan vita...
Vinicius igen sokat bizonyitott a real madrid elott. Benzema egy lyonbol erkezett, Casemiro is top csapatban tolta, ahogy Modric tottehamje is vilag elit volt komoly szinteken...ja hogy es meg sorolhatnank. Szerintem inkabb az ilyen mondjunk valamit ervek a komolytalanok. Senki sem alapozna az alltalad emlitett jatekosokra, az alap itt van, de ha jo aron/ingyen hozhato valaki aki a psg ben is alapember volt es jol is jatszott akkor nem ertem miert lenne ez hulyeseg. Ceballosban en pl semmit nem latok, es hosszutavon egy Pogba nem tenne csodat a kp n
Igen, mert mindenki beszokott csak úgy válni. Ez tényleg jellemző.
RaúlFC meg egy Rabiot, Tielemans, Pogba 3-at vizionál jövőre. Tényleg a helyi alapokat felhasználva. Nem Tielemans eddig bőven kevés volt, Leicesterből inkább Ndidi, aki ráadásul ténylegesen posztriválisa is lehetne Casemironak. Rabiot meg ingyen oké - bár a hátteré körülményei miatt bőven meg lehet kérdőjelezni -, de azt még sehol nem bizonyította, hogy a Real kezdőjébe csak úgy berakjuk.
kodo írta:
Az a vicces hogy kiraknak sokan Kroost meg Casemirot szo nelkul ertuk. Mintha a fifaban lennenk.
Casemiro meg nem a szívem csücske, de eladni még én se adnám el, mert a keretben bőven lehet még helye, de nem fix kezdőként.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K