ki lesz akkor a csatárcsere?Realista24 írta: Az a hír járja, hogy Hazardon kívül a támadószekcióba nem fog senki jönni. Vini és Rodrygo megkapja a lehetőséget. Így FM-ezzetek
Európa Liga
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Európa Liga
Engedjük el Kroost, az öreg Modric maradjon, gyengítsük a középpályát.
Adjuk fel a széleket. Tömörítsünk be középre két olyan támadót akik hátrébbról indulva szoktak játszani, egy visszalépegető csatárral.
Kiváló ötlet. Van olyan edző aki ezt megoldaná, műkőképessé tudná tenni?
Adjuk fel a széleket. Tömörítsünk be középre két olyan támadót akik hátrébbról indulva szoktak játszani, egy visszalépegető csatárral.
Kiváló ötlet. Van olyan edző aki ezt megoldaná, műkőképessé tudná tenni?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a felállás akkor működne rendesen szerintem, ha lenne egy prime Marcelo és Carvajal. Na már most, jelenleg talán Carvajal az aki úgy so-so.RaúlCF írta: a távoli gólja nekem nagyon tetszett. szépen erősen haladt a kapura a labda nem az hogy éppen elért oda. egyébként ha most elviszi valaki 100-120 körül a következő transfere 200 lesz.
-------Hazard---Benzema
-------------Felix
-----Pogba-------Modric
--------Case/Llorrente
jó kis gyémánt csúcsán a lá Kaka a Milanban. rég volt ilyen hogy ennyi jó fiatal legyen jelen. az elmúlt években elég ínséges volt a felhozatal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy ilyenben akkor mar berakod hatrebb Hazardot, Iscot vagy Asensiot ha mar itt vannak, es hozol elore Benzema melle egy gyors eros jol lovo jatekost, de lenyegtelen, nem fogunk igy kiallni kb sohaRaúlCF írta: a távoli gólja nekem nagyon tetszett. szépen erősen haladt a kapura a labda nem az hogy éppen elért oda. egyébként ha most elviszi valaki 100-120 körül a következő transfere 200 lesz.
-------Hazard---Benzema
-------------Felix
-----Pogba-------Modric
--------Case/Llorrente
jó kis gyémánt csúcsán a lá Kaka a Milanban. rég volt ilyen hogy ennyi jó fiatal legyen jelen. az elmúlt években elég ínséges volt a felhozatal.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a távoli gólja nekem nagyon tetszett. szépen erősen haladt a kapura a labda nem az hogy éppen elért oda. egyébként ha most elviszi valaki 100-120 körül a következő transfere 200 lesz.
-------Hazard---Benzema
-------------Felix
-----Pogba-------Modric
--------Case/Llorrente
-------Hazard---Benzema
-------------Felix
-----Pogba-------Modric
--------Case/Llorrente
Bazdki. A gyerek 60 percig azt játszotta, mint nálunk Karim. Egy szem csatár volt. Utána jött Seferovic és lépett Felix vissza 1et. A frankfurtiak, ha melléléptek, csak úgy pattogtak le róla. Alig volt a földön, míg a védők rendre borultak. Ezalatt hintett egy 3ast és adott olyan zsugákat (pl a tizi előtt), amilyeneket rég láttam, emellett nem emlékszem tőle elrontott passzra. Ha jól rémlik, a 3dik gólnál is ő tudta megcsúsztatni (tarkóval az igaz, de védővel a nyakán) a szögletet. Jól teszi ki szélre üres területre, jól érkezik a betett labdára. Megtartja a bogyót és jól tud vele megindulni. Úgy néz ki a rúgó technikája is rendben van. Bevethető mindkét oldalon, középen és 1el hátrébb is. 19 éves. 180 centivel bőven elég magas. Nálam prime Kakát idézi, aki 2 csatáros játékban tökéletes, de ha beteszed 2 kapura törő szélső közé, azt is meghálálja, mint Karim Cnek.
Ui: kell center a fenének. Ha beadásra játszol ok, de azt én nem szeretném. Ott volt Jovic. Elé került a labda és bevágta gond nélkül, de mégis Felix volt, aki meghatározta csapata játékát.
Ui: kell center a fenének. Ha beadásra játszol ok, de azt én nem szeretném. Ott volt Jovic. Elé került a labda és bevágta gond nélkül, de mégis Felix volt, aki meghatározta csapata játékát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
64 kgrol 80ra csak izomból. Gondold át újra. És igen, ezek szerint jobban tudom.ToniKroos írta: Mi olyan vicces azt nem tudom. Azt írtam, ha centert akarnánk vele játszatni, akkor igen kell rá izom, kb 75-78 kg ideális lenne már. Nem gondolom, hogy evvel olyan nagyot mondtam volna, de biztos te jobban tudod ezt is. Én csak abból tájékozódom, hogy a többi nagy csapat támadója mennyi és ott annyi az átlag, amit írtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akinfenwa nyáron ingyen hozható, gondoltam szólok.
Mi olyan vicces azt nem tudom. Azt írtam, ha centert akarnánk vele játszatni, akkor igen kell rá izom, kb 75-78 kg ideális lenne már. Nem gondolom, hogy evvel olyan nagyot mondtam volna, de biztos te jobban tudod ezt is. Én csak abból tájékozódom, hogy a többi nagy csapat támadója mennyi és ott annyi az átlag, amit írtam.
mindenkit kipattintunk a gcibe
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
64 kiló, és ráraknál +20% izmotToniKroos írta:Nem tudom hogy mit néztél, de nem azt a meccset az biztos. Hol magas, erős ő? 180 cm 64 kg. Ha őt berakjuk oda előre egyedül Benzema helyére, akkor nem sok jót jósolok nekünk jövőre. Vékony testfelépítésű, kellene rá kb 15 kg izom, nem tudom lehetne-e belőle valaha center. Mondom Isco féle posztra rendben lenne, a második hullámba érkezni, de nincs ilyen poszt nálunk. Ha lenne, akkor meg azért nem kéne, mert nálunk is van szerintem olyan játékos, aki képes lenne ilyenre ott.kiserik írta: Inkább nézd meg a meccset. Összeállítás videóval nem tudok vitába szállni.
Bele is gondolsz amúgy, hogy mit írsz vagy csak jól hangzik és benyomod gondolkodás nélkül?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudom hogy mit néztél, de nem azt a meccset az biztos. Hol magas, erős ő? 180 cm 64 kg. Ha őt berakjuk oda előre egyedül Benzema helyére, akkor nem sok jót jósolok nekünk jövőre. Vékony testfelépítésű, kellene rá kb 15 kg izom, nem tudom lehetne-e belőle valaha center. Mondom Isco féle posztra rendben lenne, a második hullámba érkezni, de nincs ilyen poszt nálunk. Ha lenne, akkor meg azért nem kéne, mert nálunk is van szerintem olyan játékos, aki képes lenne ilyenre ott.kiserik írta: Inkább nézd meg a meccset. Összeállítás videóval nem tudok vitába szállni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogbát is, évekkel ezelőtt.Süti írta:beígérétél egy Bappét.Realista24 írta: Az a hír járja, hogy Hazardon kívül a támadószekcióba nem fog senki jönni. Vini és Rodrygo megkapja a lehetőséget. Így FM-ezzetek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
beígérétél egy Bappét.Realista24 írta: Az a hír járja, hogy Hazardon kívül a támadószekcióba nem fog senki jönni. Vini és Rodrygo megkapja a lehetőséget. Így FM-ezzetek
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Süti
Csak olyan dolgokat kérdőjeleztem meg, ami egyből látszik. Magasság, testfelépítés, meg hogy milyen részén aktív a pályának, és hogyan. De biztos a teljes meccsen 2 méteres erőcsatár 9 és feles volt.kiserik írta:
Inkább nézd meg a meccset. Összeállítás videóval nem tudok vitába szállni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ne lankaszd már le a lelkesedésünket.Realista24 írta: Az a hír járja, hogy Hazardon kívül a támadószekcióba nem fog senki jönni. Vini és Rodrygo megkapja a lehetőséget. Így FM-ezzetek
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a hír járja, hogy Hazardon kívül a támadószekcióba nem fog senki jönni. Vini és Rodrygo megkapja a lehetőséget. Így FM-ezzetek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkább nézd meg a meccset. Összeállítás videóval nem tudok vitába szállni.Süti írta:1,8 és olyan vékony, mint az idei BL menetelésünk. Bugi van benne, hogy mennyire lát azt nem tudom, de Benzema előről visszamozgása, és Félix hátulról előremozgása azért nem ugyanaz, ez nyilvánvalóan látszik a lent mások által említett játékosok itteni játékából is.kiserik írta:
Csatár, aki elég magas, erős testfelépítésű, benne van a bugi a lábában, remekül lát a pályán és játssza meg a társakat, visszajár szervezni és távolról is jó a lövőkéje. Amolyan kilencésfeles. Tényleg nincs ilyen poszt nálunk vagy 10 éve
Vini és Mbappe közé tökéletes láncszem lehetne. Esetleg 442be Mbappe mellé.
Ha Mbappé nem jön, akkor egy jóval gólra törőbb játékos kellene, mert továbbra is 50-60 gólt kellene pótolni. Nem hinném hogy ezt egy 2. Isco tudná hozni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
1,8 és olyan vékony, mint az idei BL menetelésünk. Bugi van benne, hogy mennyire lát azt nem tudom, de Benzema előről visszamozgása, és Félix hátulról előremozgása azért nem ugyanaz, ez nyilvánvalóan látszik a lent mások által említett játékosok itteni játékából is.kiserik írta:
Csatár, aki elég magas, erős testfelépítésű, benne van a bugi a lábában, remekül lát a pályán és játssza meg a társakat, visszajár szervezni és távolról is jó a lövőkéje. Amolyan kilencésfeles. Tényleg nincs ilyen poszt nálunk vagy 10 éve
Vini és Mbappe közé tökéletes láncszem lehetne. Esetleg 442be Mbappe mellé.
Ha Mbappé nem jön, akkor egy jóval gólra törőbb játékos kellene, mert továbbra is 50-60 gólt kellene pótolni. Nem hinném hogy ezt egy 2. Isco tudná hozni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szerintem is elferne bőven. Ha valoban akkora talentum ugy lehet köré idovel csapatot is építeni.