Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Kellett ez a Moraes Veszprémbe, egy még butább Blagotinsek.
SKube kaphatott volna egy pofont, mondjuk nem volt szép ahogy elküldték anno.
Ja meg Bánhidi, kár hogy nem a játékra koncentrál.
SKube kaphatott volna egy pofont, mondjuk nem volt szép ahogy elküldték anno.
Ja meg Bánhidi, kár hogy nem a játékra koncentrál.
Nem illik.
- ziro4vr
Passz, ott nincsenek insidereim.
PSG majdnem megcsinálta, Hansen és Sagosen betlijén ment el. Ha elzárná a pénzcsapot a katari, Remili tökéletes lenne Veszprémbe. Most azt érzem, a Szeged megfrdítja.
PSG majdnem megcsinálta, Hansen és Sagosen betlijén ment el. Ha elzárná a pénzcsapot a katari, Remili tökéletes lenne Veszprémbe. Most azt érzem, a Szeged megfrdítja.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mi ez a Bulatovics-Győr igazolás? Nem őt adták el korábban? Ziro mester, tudsz valamit, hogy ez kinek az ötlete volt?
- ziro4vr
Jó volt nézni a PSG leolvadását, be lett árazva a szegedi csoport. Cupara ma jó volt.
Nem illik.
Azokkal a brutál X lábakkal nem csoda, hogy statikus. Ő nem fog szevezetebb védelmeket zavarba hozni soha.
- ziro4vr
Skube olyan szempontból jó, hogy a Blagotinsek féle buta, kétajtós szekrényeken vagy átmegy, vagy előnyt szerez, vagy kiszórja. Bombac viszont nagyon sablon és statikus.
Pastor biztos maradni fog, a bajnoki döntőben szerintem 50-50 az esélyük, amilyen mentális hátrányban voltak anno, most a Veszprém van abban velük szemben.
Pastor biztos maradni fog, a bajnoki döntőben szerintem 50-50 az esélyük, amilyen mentális hátrányban voltak anno, most a Veszprém van abban velük szemben.
Nem illik.
Skube elküldésének örültem, sosem láttam benne semmit. Bombacot lehet jobb lett volna nem visszahozni.ziro4vr írta:Ahogy a Skube-Bombac visszacsere sem jött be a SZegednek
Pastor igazolásai nem igazán akarnak beválni. Kiváncsi leszek mi lesz a sorsa, ha az f4 mellett a bajnokság is elúszik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Semleges szurkoló vagyok. Bár időről-időre felmerül bennem a Győrbe költözésG. V.tinho írta: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten
Megérdemelték a fradisták az egész évi rábapartiparasztozásért, zsoldosozást, f.ck ETO pólóért, nagyképűzésért
Nekem teljesen mindegy, ha az egymás ellenin akár a jó ízlés határán túl is provokálják egymást. Itt azonban a két csapat két különböző külföldi ellenféllel csapott össze. Ilyen esetben a magyar kézinek az a jó, ha a magyar csapatok minél tovább mennek. Én csak ezt nézem. Néha jobb nagyvonalúnak lenni.
- ziro4vr
Karacic eltűnt Cindric árnyékában, de elég jó játékos még mindig. Szerintem mondjuk nem rosszabb mint egy Mahé.
Ahogy a Skube-Bombac visszacsere sem jött be a SZegednek.
Milosaljev jó lenne, Cupara nem értem hogy került Veszprémbe, illetve de, Sterbik ajánlotta be, aki viszont maga is kezd annyira rossz lenni.
Ahogy a Skube-Bombac visszacsere sem jött be a SZegednek.
Milosaljev jó lenne, Cupara nem értem hogy került Veszprémbe, illetve de, Sterbik ajánlotta be, aki viszont maga is kezd annyira rossz lenni.
Nem illik.
Hogy én mennyire meglepődtem, hogy az idei Szegedet az első BL esélyes szinten játszó csapat beárazta.
Kár, hogy a Karacic-Veszprémből nem lett semmi. A pufi kapusukról jó lenne nem lemaradni.
Kár, hogy a Karacic-Veszprémből nem lett semmi. A pufi kapusukról jó lenne nem lemaradni.
- ziro4vr
Metzet azért ne írd le, az kétesélyes.
Egyébként nagyon sokkal jobb a Győr kerete mint bárki másé, meg se tudtuk igazán, Danyi milyen edző. Bár szerintem nem olyan jó. Illetve jövőre gyengülnek azért.
Egyébként nagyon sokkal jobb a Győr kerete mint bárki másé, meg se tudtuk igazán, Danyi milyen edző. Bár szerintem nem olyan jó. Illetve jövőre gyengülnek azért.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
no, Vipers
ETO-Vipers
Metz-Rosztov
találkozó Ambrossal a döntőben
ETO-Vipers
Metz-Rosztov
találkozó Ambrossal a döntőben
Kár érte, ő a többi fiatallal ellentétben tényleg ígértesnek tűnik.
- ziro4vr
Elszállt, az arc már most akkora, mint aki befutott sztár, közben pedig fejben gondok vannak, többek között Pastor is ezért állt el a szerződtetésétől, és maradt a közepesen rossz Kaspareknél.
Nem illik.
Miket lehet hallani Máthéról?
- ziro4vr
Nem sok jövőt látok a férficsapatban. Székely akkor jó, ha extázisba kerül, ez mondjuk a Vp hazai meccsein még meg is történhet. Szita, Ligetvári kevesek, Máthéról pedig aggasztó híreket hallani.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
amilyen az adjonisten, olyan a fogadjistenistimester írta:Most a győri quality checkre volt lehetőség, de oda is készülök valamikor. Először a hitgyülis nagykoncertre kell jegyet vennemziro4vr írta: Otthon alszik a gyerek te meg itt perverzkedsz.
Én a Fradiban szívesebben néznék körbe a helyedben, ott elég jó most a felhozatal.
Az egyetlen negatívum az ETO tábor meccs végi Fradi szidalmazása, na az undorító volt.
Megérdemelték a fradisták az egész évi rábapartiparasztozásért, zsoldosozást, f.ck ETO pólóért, nagyképűzésért
- ziro4vr
Jó hát nálam az alja az volt, mikor külön külön énekelte a két tábor a himnuszt.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Most a győri quality checkre volt lehetőség, de oda is készülök valamikor. Először a hitgyülis nagykoncertre kell jegyet vennemziro4vr írta: Otthon alszik a gyerek te meg itt perverzkedsz.
Én a Fradiban szívesebben néznék körbe a helyedben, ott elég jó most a felhozatal.
Az egyetlen negatívum az ETO tábor meccs végi Fradi szidalmazása, na az undorító volt.