Aha elkeserítő... Ne zavarjon hogy n alkalommal sírt a fórum egy vérbeli befejező után. Egy sikeres csapatban életerő stílusú támadókra van szükség. Senki nem a kezdőbe várja. Morata szerepkörre bőven jó és fiatal még... Akár az új Levandovszki is lehet belőle. Az ára még relatív mikor 0 km brazilokert adunk 40 milliókat...wxyz írta: Semmi konkrétum nincs arról, hogy kiket, miket, vagy akarunk-e egyáltalán igazolni. Csak egy rakás pletyka, amiből ki tudja igaz-e valami.
Jovicot a média eladta már máshova is, először a Bayernnek, majd a Barcelonának. Közben a Frankfurt még csak most vette meg a héten.
De ha így van, és a klub szerint egy center a megoldás, aki más feladatokra kevés, az elkeserítő..
Európa Liga
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
Nem ő a megoldás, de kell a puzzlebe egy hasonló kaliber.De ha így van, és a klub szerint egy center a megoldás, aki más feladatokra kevés, az elkeserítő..
Semmi konkrétum nincs arról, hogy kiket, miket, vagy akarunk-e egyáltalán igazolni. Csak egy rakás pletyka, amiből ki tudja igaz-e valami.
Jovicot a média eladta már máshova is, először a Bayernnek, majd a Barcelonának. Közben a Frankfurt még csak most vette meg a héten.
De ha így van, és a klub szerint egy center a megoldás, aki más feladatokra kevés, az elkeserítő..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az, hogy egy konkrét centert akarunk leigazolni, és azon fáradoznak a klubnál, hogy a boltot nyélbe üssék, annak a jele, hogy centerre van szükség a vezetés szerint. ezt a legtöbb embernek nem kell elmagyarázni.
marianoban szemmel láthatóan egyik edző sem bízik, emelett állandóan sérült. ez nem véletlen. ha zz áldását adja jovicra, akkor engem egyáltalán nem érdekel mifajta meg mennyibe kerül
marianoban szemmel láthatóan egyik edző sem bízik, emelett állandóan sérült. ez nem véletlen. ha zz áldását adja jovicra, akkor engem egyáltalán nem érdekel mifajta meg mennyibe kerül
Ott van Mariano. Center. Jovic majdnem ugyan az, csak lassabb kivitelben. 50-ért még csak-csak, de többért én biztos nem hoznám.Csabi írta:kár hogy mi nem centert akarunk igazolni. ja de, azt akarunk.Nem rossz játékos ez a Jovic, van benne gólveszély, erőszakos, jól érkezik a kapu elé, tud extra befejezéseket. Csak az a baj, hogy ezek center erények, és más szerepkörhez kellőt nem tudnék róla mondani.
amúgy meg ha igaz az as cikke, hogy 50-60 millióért fogjuk leigazolni, akkor én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel. a jelenlegi piac ott tart, hogy 50 milliós játékos lehet flop, nem nagy gáz...eladjuk, és vesztünk rajta valamennyit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Sehol senki nem nyilatkozta le a klub részéről, hogy kiket és milyen típusú játékosokat akarnak igazolni.
Az, hogy center kell a fórum kitalációja, mert az az általános vélemény, hogy a gyenge támadójátékra egy center igazolása a megoldás.
Ilyen játékost lehet könnyen találni. Butaság elszórni egy ilyenre 50 milliót, mert elkerült egy jó helyre, ahol az edző teljesítményben és számokban kihozza belőle a maximumot.
Az, hogy center kell a fórum kitalációja, mert az az általános vélemény, hogy a gyenge támadójátékra egy center igazolása a megoldás.
Ilyen játékost lehet könnyen találni. Butaság elszórni egy ilyenre 50 milliót, mert elkerült egy jó helyre, ahol az edző teljesítményben és számokban kihozza belőle a maximumot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2019. április 19., péntek 9:38-kor.
- Csabi
- Kapcsolat:
kár hogy mi nem centert akarunk igazolni. ja de, azt akarunk.Nem rossz játékos ez a Jovic, van benne gólveszély, erőszakos, jól érkezik a kapu elé, tud extra befejezéseket. Csak az a baj, hogy ezek center erények, és más szerepkörhez kellőt nem tudnék róla mondani.
amúgy meg ha igaz az as cikke, hogy 50-60 millióért fogjuk leigazolni, akkor én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel. a jelenlegi piac ott tart, hogy 50 milliós játékos lehet flop, nem nagy gáz...eladjuk, és vesztünk rajta valamennyit.
Nem rossz játékos ez a Jovic, van benne gólveszély, erőszakos, jól érkezik a kapu elé, tud extra befejezéseket. Csak az a baj, hogy ezek center erények, és más szerepkörhez kellőt nem tudnék róla mondani.
Egy rosszabb fizikumú Mariano. Nem kellene megvenni, ilyen szintű játékosokat lehet kukázni pár millióért, mint ahogy azt a Frankfurt tette vele.
Itt a játékosok kizárólag az egyéni képességeikre támaszkodhatnak. Frankfurtban és a Spursben viszont van hozzáadott érték a padról.
Egy rosszabb fizikumú Mariano. Nem kellene megvenni, ilyen szintű játékosokat lehet kukázni pár millióért, mint ahogy azt a Frankfurt tette vele.
Mire fel?flori írta: Nehéz nyár lesz, de Gullithoz hasonlóan én is úgy gondolom, egy Real Madridban mindenki sokkal jobban teljesítene, mint Manchesterben, Frankfurtban, vagy a Spursben.
Itt a játékosok kizárólag az egyéni képességeikre támaszkodhatnak. Frankfurtban és a Spursben viszont van hozzáadott érték a padról.
ma meg akkor visszaléptünk a múltba és les góllal ment tovább egy csapat.
Ezt nem értem. Ennek mi köze van ahhoz, hogy Jovic helyett jobban járnánk Félixxel? Pont ez az egyik erőssége a portugálnak, hogy bárhová teheted a támadó harmadban. Ma balszélső volt, hétvégén tkp, majd a meccs vége felé jobbszélső, a Frankfurt elleni első meccsen 60 percig meg egy szem csatár.flori írta:
Joao Felix meg valóban ígéretes, de itt van Vini és Rodrygo is. Hazard is érkezik. Mbappé meg szinte kötelező lenne jövőre.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Gyenge volt ma Jovic, ahogy sokan mások is a kiszemeltek közül. Eriksen sem hozott semmit, sőt. Pogbaban a vezetőség nem lát semmit, ZZ viszont igen.
Nehéz nyár lesz, de Gullithoz hasonlóan én is úgy gondolom, egy Real Madridban mindenki sokkal jobban teljesítene, mint Manchesterben, Frankfurtban, vagy a Spursben. Plusz lehet mindenkinek gyenge periódusa.
Joao Felix meg valóban ígéretes, de itt van Vini és Rodrygo is. Hazard is érkezik. Mbappé meg szinte kötelező lenne jövőre.
Nehéz nyár lesz, de Gullithoz hasonlóan én is úgy gondolom, egy Real Madridban mindenki sokkal jobban teljesítene, mint Manchesterben, Frankfurtban, vagy a Spursben. Plusz lehet mindenkinek gyenge periódusa.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kapcsolat:
https://imgur.com/1YJPN3i
mondjuk ezt hogy a picsába lehetett elnézni. gyakorlatilag mindenki lesen állt.
mondjuk ezt hogy a picsába lehetett elnézni. gyakorlatilag mindenki lesen állt.
Már az első meccsen is látszott, hogy jobb csapat a Frankfurt. Oly balfaszok vannak abban a Benficában, hogy fáj nézni némelyiket.Csabi írta: a mai meccsen gyenge. igaz így is a legjobb a benficából. van spiritusz a gyerekben na.
amúgy elég nagy szívás hogy a tagnapi varozás után a benfica lesgóllal esik ki. mindamellett megköszönhetik maguknak is, nagyon gyenge amit lehoztak a két meccs alatt.
Jelen pillanatban szerintem Jovic nem ér 70 millió eurót. Se nem gyors, se nem technikás, se nem magas, se nem erőszakos. Ha odateszik elé a labdát, hogy lehetőleg meg se keljen mozdulni, akkor belövi, de én még mást nem láttam tőle. Félix viszont 120-at röhögve megér.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Csabi
- Kapcsolat:
a mai meccsen gyenge. igaz így is a legjobb a benficából. van spiritusz a gyerekben na.
amúgy elég nagy szívás hogy a tagnapi varozás után a benfica lesgóllal esik ki. mindamellett megköszönhetik maguknak is, nagyon gyenge amit lehoztak a két meccs alatt.
Jovic 2 meccs alapján engem nem győzött meg. Kb nem csinál semmit. Felix már más tészta.reeed_ati írta: Inkábbb azt írjátok meg, jhogy mit mutatnak a fiatalok??jovic vs félx
Én már nem vagyok abban azz állapotban, hogy mencsset nézzek.. :mrgree n:
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azt ebből le is vágtuk Atikám btw Chelsea meccs elég komoly lehet, jelenleg 4-3. Valencia meg kitömi a Villarrealt összesítésben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Inkábbb azt írjátok meg, jhogy mit mutatnak a fiatalok??jovic vs félx
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha már hajlanódak a BL kiesés szakaszban használni a VAR-t, meg majd az EL döntőben, akkor miért nem tudják a legjobb 16-tól vagy 8-tól bevezetni? 2 méteres sima lest néztek be a Frankfurt meccsen, de az odavágón is full kreténbe nyomták a bírók.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Akkor lehet még jobban pöröghetne ez a topic
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A 2000-es évek közepi Ancelotti.wxyz írta: Engedjük el Kroost, az öreg Modric maradjon, gyengítsük a középpályát.
Adjuk fel a széleket. Tömörítsünk be középre két olyan támadót akik hátrébbról indulva szoktak játszani, egy visszalépegető csatárral.
Kiváló ötlet. Van olyan edző aki ezt megoldaná, műkőképessé tudná tenni?
Nem illik.