Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
City ma megnyeri a bajnokságot...
A 6. helyért nagyobb a versenyfutás, mint a BL indulásért.
A 6. helyért nagyobb a versenyfutás, mint a BL indulásért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van Dijk lesz az év játékosa Angliában. Holnap jelentik be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De, barom. Pont ezt írtam én is. Nem szerencsés azzal motiválni a játékosokat, hogy előbb utóbb úgy is le lesztek cserélve...Ezt mondta korábban Mourinho is, kritizálta a játékosait. Aztán ő volt a barom, hogy miért mond ilyet. Most Ole is ugyanezt mondja, most Ole nem barom?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Elvileg a rekord valami 2-3 másodperc, amikor középkezdésből rögtön kapura küldték, viszont itt ellenfél középkezdéséből szerzett gólról van szó, gyanítom, hogy ilyen szempontból ez lehet a világcsúcs.
középkezdésből szerzett gól gyorsabb. több is van már. topligában nem tudom volt-e rá már példa.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Óriási ez a Southampton gól 7,69 másodperc után..
Ami a valaha volt leggyorsabb PL gól lett.
Nem tudom, hogy ennél gyorsabban lehet-e még.
Talán ha a hátra passz és az eladott labda méggyorsabb
Ami a valaha volt leggyorsabb PL gól lett.
Nem tudom, hogy ennél gyorsabban lehet-e még.
Talán ha a hátra passz és az eladott labda méggyorsabb
jó lesz jövőre, amikor 6 angolból 4 balfallosz lesz a BL-ben, mint most a PL-ben.Csabi írta: biztos ez a legfontosabb nekik, miközben a BL helyért küzdenek elég komolyan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
pheco írta: Kivancsi lennek a Manura, hogy melyik csapat bajnoki cime fajna jobban nekik. En a Poolra tippelek, szoval szerintem nyerni fog eleg konnyen a City szerdan.
Láttam erről valami cikket.
Nem kattintottam rá, tehát nem tudom mennyire volt hatásvadász.
A fejlécben ott azt írták, hogy a MU drukkerek inkább City győzelmet szeretnének, mintsem Poolt.
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
biztos ez a legfontosabb nekik, miközben a BL helyért küzdenek elég komolyan.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kivancsi lennek a Manura, hogy melyik csapat bajnoki cime fajna jobban nekik. En a Poolra tippelek, szoval szerintem nyerni fog eleg konnyen a City szerdan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kevin fiam offos lett a derbire (ez fix) és lehet az egész szezonra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem volt csúnya hazardtól.
https://www.clippituser.tv/c/nqmbwn
kozben grande pipita is szetlovi a felsot.
https://www.clippituser.tv/c/nqmbwn
kozben grande pipita is szetlovi a felsot.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ezt mondta korábban Mourinho is, kritizálta a játékosait. Aztán ő volt a barom, hogy miért mond ilyet. Most Ole is ugyanezt mondja, most Ole nem barom? Nyilván , egyértelmű, hogy mindkettőnek igaza van. Rengeteg selejtes őskövület (Jones, Young, Smalling és ilyesmik) van a keretben, kezdőben, egy top4 aspiráns csapatba nem valók ilyenek. Pár éve volt egy nyár, amikor ilyen játékosok a Sunderlandbe mentek (pl O'Shea), oda valók.M1Ö írta:Meg fogja. Nem garancia semmire, de a mostani, Everton meccs után is azt nyilatkozta, hogy akik csak a mezt viszik ki a pályára, az nem lesz részese a sikeres csapatának. Egyébként kicsit beképzeltre sikerült, gondolom idegállapotba volt Meg, hogy nem lehet kicserélni az egész keretet, hosszú folyamat lesz, pár igazolás lesz egyelőre csak. Ezzel meg nem tudom mennyire tett jót az öltözőnek, de nem jó üzenet, hogy amúgy egy csomó játékost le akar cserélni, csak egyszerre nem lehet. Lényeg a lényeg, hogy úgy néz ki vele számolnak.Realista24 írta:Mondjuk Ole előbb élje meg az új szezont
Pogba, Martial a két nagyképű, "ki ha én nem" játékosok, akik ha akarnak zsenik tudnak lenni, de átalában nem akarnak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leeds a legvégére bassza el a PL-t. Gratula.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Semmivel sem gyengébb a keret, mint az Arsenalé vagy a Chelseaé. A baj, hogy Solskjaer inkább Solari, mint Zidane. Mourinho meg egy kókler lett és már saját magát járatja le.BBeno írta: tehat akkor josenak megint igaza volt mikor azt mondta telen hogy a munak csoda kene hogy top4ben legyen a szezon vegen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
tehat akkor josenak megint igaza volt mikor azt mondta telen hogy a munak csoda kene hogy top4ben legyen a szezon vegen.
- M1Ö
Igaz, hogy lesz. Csak a Chelsea a Burnley-val játszik előtte ma, az United meg szerdán a City ellen. 5 pont lehet/lesz elvileg köztük a meccs előtt. Pluszba nem tenném a fejem rá, hogy ez a teljesen szétt esett MU menthető lenne, azon kívül, hogy az utolsó 2 fordulóban biztosan verik a 2 kiesőt. Ők vannak a legrosszabb helyzetben, szóval ja, szerintem kiszálltak.BBeno írta: lesz meg egy chelsea mu meccs asszem. ott fog eldolni hogy a mu kiszall e a top4 bol vagy sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
lesz meg egy chelsea mu meccs asszem. ott fog eldolni hogy a mu kiszall e a top4 bol vagy sem.
- M1Ö
Meg fogja. Nem garancia semmire, de a mostani, Everton meccs után is azt nyilatkozta, hogy akik csak a mezt viszik ki a pályára, az nem lesz részese a sikeres csapatának. Egyébként kicsit beképzeltre sikerült, gondolom idegállapotba volt Meg, hogy nem lehet kicserélni az egész keretet, hosszú folyamat lesz, pár igazolás lesz egyelőre csak. Ezzel meg nem tudom mennyire tett jót az öltözőnek, de nem jó üzenet, hogy amúgy egy csomó játékost le akar cserélni, csak egyszerre nem lehet. Lényeg a lényeg, hogy úgy néz ki vele számolnak.Realista24 írta:Mondjuk Ole előbb élje meg az új szezont