mondjuk aztán mintha a mi játékosaink egytől-egyig szentek lennének... Pogbát ha eltudjuk hozni, el kell mert előrelépést jelent a csapat számára. Valverde közel nincs a szintjén ha játszana 20 meccset a Realban akkorse lenne, jó alapanyag, de nekünk jövőre nem próbálgatni kell a fiatal tehetségeket hanem összerakni egy minden fronton baszós csapatot, amibe nálam Valverde amugy befér, de nem Pogba kárára.SzB írta: Az nagy baj lenne, ha Pogba jönne. Egy összeférhetetlen, edzőbuktató, labilis játékos, aki nem hogy stabilitást, de zavaros körülményeket hozhat a középpályára. Pogba nem jó fej, Valverde viszont tehetséges, és fogalmunk sincs, hogy mit tud teher alatt, mondjuk, amikor már játszott élesben is legalább 20 teljes meccset a Realban (mert ezek most nem azok). Addig meg kár hasonlítgatni.
Fede Valverde - 8
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Fede Valverde - 15
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Zizunál úgy látom Llorente helyét veheti át
amit én nagyon sajnálok, mert nem tartom rosszabb játékosnak nála a spanyolt de lehet elfogult vagyok
kezdőbe, kvázi Pogba helyett én kevésnek látom
amit én nagyon sajnálok, mert nem tartom rosszabb játékosnak nála a spanyolt de lehet elfogult vagyok
kezdőbe, kvázi Pogba helyett én kevésnek látom
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az nagy baj lenne, ha Pogba jönne. Egy összeférhetetlen, edzőbuktató, labilis játékos, aki nem hogy stabilitást, de zavaros körülményeket hozhat a középpályára. Pogba nem jó fej, Valverde viszont tehetséges, és fogalmunk sincs, hogy mit tud teher alatt, mondjuk, amikor már játszott élesben is legalább 20 teljes meccset a Realban (mert ezek most nem azok). Addig meg kár hasonlítgatni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem azzal van baj, hogy marad, hanem ha miatta nem jön Pogba, vagy bármilyen klasszis kkp. Mert akkor marad a CKM, ami alapból kevés, hát még ha kiesik valaki közülük és Valverde-vel lesz pótolva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Hát gyerekek, én betojok. A srác 20 éves. Mondom még egyszer, 20. Emellett az egész évben alig játszott, tehát elmondható, hogy eléggé meccshiányos és az első éve nálunk. ZZ 3 poszton próbálta ki: Case helyén, ahol jobb szerelési mutatókat hozott, mint a brazil hoz átlagban. Kroos posztján, ahol ha a németre jellemző játékot nem tudta hozni, de a védekezőbb kkp szerepét jól el látta, és Modric posztján, ahol tegnap elég jól össze kötötte a támadókat és a kp-t, visszaért a védekezéssel és osztott olyan forintos labdákat a védelem mögé, amiket rég láttunk, emellett volt 2 lövéskéje is.
Jó a testfelépítése, NEM lassú, jól bánik a labdával, kevés a labdavesztése (ami kp-n nem hátrány, ellenben pl Pogbával, aki bár sokszor veri meg az embert, de rengetegszer veszít labdát és abból csak a baj van, lásd Case tegnap), jól lát a pályán, el meri lőni a labdát és védekezésben is elég ügyes. Egy nagyon jó melós mindenes lehet a gyerekből, ami minden, hangsúlyozom, MINDEN csapatban kell, hogy legyen, emellett nem véletlen, hogy a hírek szerint ZZ elégedett vele.
Jó a testfelépítése, NEM lassú, jól bánik a labdával, kevés a labdavesztése (ami kp-n nem hátrány, ellenben pl Pogbával, aki bár sokszor veri meg az embert, de rengetegszer veszít labdát és abból csak a baj van, lásd Case tegnap), jól lát a pályán, el meri lőni a labdát és védekezésben is elég ügyes. Egy nagyon jó melós mindenes lehet a gyerekből, ami minden, hangsúlyozom, MINDEN csapatban kell, hogy legyen, emellett nem véletlen, hogy a hírek szerint ZZ elégedett vele.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Látod, ő is necces kerettag lenne nálam. Viszont Casemironak van kiemelkedő erénye, amit eddig Valverdeben nem látni. A brazilt, ezért lehetne használni.Realista24 írta:Ez mind elmondható volt Casemiróról is.Tádám írta: Hát nem tudom, szerintem suta, lassú, körülményes, és sokszor nagyon buta szabálytalanságokat csinál, indokolatlan helyzetben.
Nálam ő nem lenne kerettag.
Viszont tegnap a Villarreal góljánál is kijött, amitől régóta rettegűnk és nem is értem, hogy nem esett meg még sűrűbben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mind elmondható volt Casemiróról is.Tádám írta: Hát nem tudom, szerintem suta, lassú, körülményes, és sokszor nagyon buta szabálytalanságokat csinál, indokolatlan helyzetben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem nem rossz, jó kis munkás játékos. A kezdőbe kevés, de kiegészítő embernek, úgymond a középpálya Nacho-jának tökéletes lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem ha ZZ bízik benne (már ha igaz hogy számol vele), akkor akár még jól is elsülhet a dolog. Nem árt elfelejteni, hogy ő se játszott sokat. Ha kap elég játékpercet, szerintem fejlődhet és egy cserember/kisebb csapatok ellen kezdő lehet.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hát nem tudom, szerintem suta, lassú, körülményes, és sokszor nagyon buta szabálytalanságokat csinál, indokolatlan helyzetben.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem nincs vele semmi bajom. de inkább casemiro helyén legyen. kár hogy zz útálja keballyoszt. neki kéne még adni egy esélyt. nagyon kíváncsi vagyok most már, hogy mit csinált a gyerek. lehet leköpte lucát.
- Süti
Szerintem tipikusan az a playa akit 2 év múlva továbbadunk a Villarreal/Valencia/Sevilla/Soci sor valamelyikébe.
Addig meg játszik majd 20 perceket.
Legalábbis a képességei alapján ennyi lehetne belőle szerintem.
Addig meg játszik majd 20 perceket.
Legalábbis a képességei alapján ennyi lehetne belőle szerintem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenben átlagos, viszont ennek köszönhetően talán minden poszton stabil. Nem lóg ki felfelé, de lefelé sem. Sokszor csak ennyire van szükség. Főleg mondjuk egy frissítő csere esetén.Berti írta: Sok poszton bevethető, de mindenhol átlagos. Padon, alaphelyzetben szerintem nincs mit keressen. Ha sérült 2 középpályás, akkor már igen.
Az egyetlen előnye,hogy még piszok fiatal és van hova fejlődnie, így passzolni fog neki ez a beugró szerepkör.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aki szerint Valverde még a padra se fér oda, az egyébként kit/kiket ültetne le a kispadra, illetve kiket várna a kezdőbe jövőre?
Sok poszton bevethető, de mindenhol átlagos. Padon, alaphelyzetben szerintem nincs mit keressen. Ha sérült 2 középpályás, akkor már igen.
Az egyetlen előnye,hogy még piszok fiatal és van hova fejlődnie, így passzolni fog neki ez a beugró szerepkör.
Örülök neki, hogy nem mindig én kezdek bele negatívumokba.Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
Bár a hétvégi meccset nem láttam, de nekem mindig is szertelennek tűn. Nem hinném, hogy a hozzáhasonló játékosokkal tudunk újra egy hosszú és stabil padot kialakítani és ő lendíteni túl minket, ha hullám völgybe kerülnénk vagy, ha pótolni kéne valakit a kezdőből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Akkor mikor volt normalis vilag?
Sokkal nagyobb kerekkotok voltak még a kezdonkben is sokszor, nemhogy a padunkon.
Bőven el fog férni jövőre a keretben.
Sokkal nagyobb kerekkotok voltak még a kezdonkben is sokszor, nemhogy a padunkon.
Bőven el fog férni jövőre a keretben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2019. május 6., hétfő 9:35-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem egy normális világban pont padközeli ember lehetne.Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
Én sem értettem soha, hogy miért van itt/miért szeretks okan.
Legnagyobb előnye, hogy több pozícióban is bevethető, de lényegében a legjobb képességei is max közepes szinten vannak.
Ami még előnye, hogy kiemelkedően szar skillt nem tudnék felhozni ismét.
ZIDANE
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE