Ha benne lesz Rocksebydani írta: Remy, lesz Szupercella 3. Örülsz?
Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Miről szól? Sly próbál menekülni a nyugdíjas otthonból?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jajj... már a második is hulladék volt. Inkább a Rambo 5 előzetese jöjjön már ki.sebydani írta: Remy, lesz Szupercella 3. Örülsz?
Viszont Van Dammetól a Lukas egész korrekt volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remy, lesz Szupercella 3. Örülsz?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
istimester írta: A film maradék részére pedig egy kérdés vonatkoztatható: minek?
Persze ha valaki esetleg jobban ért hozzá, az elmagyarázhatná merre és miért fut ki a történet.
ez szerintem összefoglalja
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tegnap befejeztem a Jurassic World: Bukott birodalmat.
A T-Rex még mindig király.
A gonosz genyákat a legrosszabb fanservice jegyében még mindig felzabálják. Ez már a Jurassic Parkban is igy volt, lásd a WC-n ülő undok ügyvéd esetét.
Talán a brachioraurus halála volt a film legerősebb jelenete. Szegény pára
A film maradék részére pedig egy kérdés vonatkoztatható: minek?
Persze ha valaki esetleg jobban ért hozzá, az elmagyarázhatná merre és miért fut ki a történet.
A T-Rex még mindig király.
A gonosz genyákat a legrosszabb fanservice jegyében még mindig felzabálják. Ez már a Jurassic Parkban is igy volt, lásd a WC-n ülő undok ügyvéd esetét.
Talán a brachioraurus halála volt a film legerősebb jelenete. Szegény pára
A film maradék részére pedig egy kérdés vonatkoztatható: minek?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
elvileg nagyon gyenge, úgyhogy még nem mertemsebydani írta: Az új Iron Sky-t megnézte már valaki?
Pikachu egynek elment, a fsz gyerek idegesített, meg lehetett volna több pokémon fight
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az új Iron Sky-t megnézte már valaki?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az első fele rám is igaz. Nagy fan voltam és imádtam a sorozatot.ferni írta: Megnéztem a Pikachu, a detektívet.
Tudni kell én a Pokemonon nőttem fel, imádtam mindig is és számomra nagyon visszahozta a feelinget.
Tênyleg ott ültem a moziban és élveztem nézni a filmet.
A sztori is bőven várakozáson felüli volt.
Pikachu végig zseniális volt.
Nagyon pozitívat csalódtam, aki imádta a Pokemont annak csak ajánlani tudom.
Féltem elcseszik, de megugrották a szintet számomra bőven, egyszerűen működött a dolog.
De nagyjából egyet lehet érteni a kritikákkal amit neten kapott. Egy kicsit talán felszínes lett a sztori, viszont minden más rendben volt. A pokemonok nagyon jól le lettek animálva és pikachu cukifaktora végig jelen volt a filmben. Én 3D vetítésen voltam..ha valaki tervezi megnézni tegyen hasonlóan. A történet vége pedig nagyon jópofa lett!
Véleményem szerint aki semleges érzelmet táplál ebbe a világba az ne nézze mert számára a film minden pozitívuma elvész.
Aki fanatikus volt, mindenképp nézze meg és ha lehet 3D-ben!
Előbbin nem lepődök meg azért. Utóbbi meg echte tahó.Tádám írta: Témába vág és nagyon friss:
tegnap az Endgame-en egy bácsi horkolt, (kb 12-en voltunk 13:00-s vetítés), míg egy másik egyedül mozizó feltett lábakkal telefonozott végig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Témába vág és nagyon friss:
tegnap az Endgame-en egy bácsi horkolt, (kb 12-en voltunk 13:00-s vetítés), míg egy másik egyedül mozizó feltett lábakkal telefonozott végig.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem egy rossz emlekem van mozibol, de az uberel mindent. 13-14 lehettem, ket unokatesommal ulunk bent a teremben, meg elozetesek se mentek. Ereztem vmi fura szagot, odahajolok unokatesomhoz es kerdezem, hogy sajtos popcornt vettetek? Elkezdenek szakadni, hogy nezzek el balra. Tolem 2-3 szekkel egy hapsi levette a cipojet es a zoknijat es felrakta a labat a masik terdere es izombol dorzsolte a csupasz talpat. Olyan szinten budos volt, hogy elmondani nem tudom. Meg szerencse, hogy ures volt masik unokatesom melletti hely, az is ultem oda De vegulis a sajtos gomba szaggal jo tipp volt a sajtos popcorn
Mellettem a Végjáték 4D!!!!!!!-n gyúróspistának ébresztett a telefonja. Mondom mi a f*sz, beállította hogy el ne aludjon? Hogyne... kis hátizsákból vette elő a csirkemell+rizs kombót. Ráadásként elnassolt egy doboz répafalatkát is, jó ropogós volt.. Hát majdnem kiröhögtem.
Na jó, őszinte leszek: legszívesebben kértem volna tőle.
Hihetetlen...
Na jó, őszinte leszek: legszívesebben kértem volna tőle.
Hihetetlen...
Megnéztem a Pikachu, a detektívet.
Tudni kell én a Pokemonon nőttem fel, imádtam mindig is és számomra nagyon visszahozta a feelinget.
Féltem elcseszik, de megugrották a szintet számomra bőven, egyszerűen működött a dolog.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha átmenti ezt a formát jövőre, be fotoboltolom a napot a kezébe basszameg.kodo írta:Profilképedért kapod.KAG írta:Gondolom karma vagy valami.
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azt imádom, amikor az egyetlen 2m feletti pont elém ül be és a nagy feje pont bezavar.
Profilképedért kapod.KAG írta:Gondolom karma vagy valami.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Székrugdalást szerettem én is.Faust írta: Nekem annyi volt az elmult kb egy evben, hogy mar besokalltam, foleg amikor a House that Jack built(!) premier elotti(!!) vetitesen elottem egy kb 16 eves csaj(!!!) vegigtinderezte(!!!!) a fel filmet. Amikor a vege fele vihogva elkezdte mutogatni a baratnojenek az egyik delikvenst, olyat belerugtam a szekebe hogy kiejtette a telefont. Es hadd ne soroljam, mik voltak meg, teljes teboly. Es az okostelefon csak egy szelete a dolgoknak...
Csak én arról a részéről beszélek amikor a disznó mögötted nem fér el a sorba meg a székbe, fészkelődik és rendre aprókat bele bele rúg a székedbe.
Irigylem a többieket, hogy megússzák... én valahogy mindig kifogom a gyökereket.
Gondolom karma vagy valami.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Érthető végülis, ha oda is ilyen sminkben mentél, csoda hogy nem maradtál egyedül a terembensoadroli írta:
a Conjuring-on ült mögöttünk pár tizenéves baromarc, folyamatosan pofáztak meg röhögtek, mondtam hogy "kussoljatok már ti nyomorékok"...vagy valami ilyesmi, aztán csend lett pedig elég nyugodt természetű vagyok általában.
meg tavaly elmentem a Mária Magdolnára, gondoltam megnézem Phoenix miatt, tele volt a terem nyugdíjassal, egy csaj tartott valami előadást előtte nekik mikor bementem a terembe...állok ott mint egy fasz, aztán mikor befejezte, át kellett menjek egy egész sor nyuggeren, mert csak ott már hely a sor végén. kellemes volt de legalább a film alatt csend volt