Engem meg az kúr fel ha valaki csőlátással ligázik tovább és kérdezi miért. Ott a barsza milyen boldogok a ligájukkal. Szarnak bele elakarnak adni mindenkit mert nem jött megint a bl. Amíg egymást keresztezi a bl és a liga addig nem lehet őket külön kezelni. Nyertünk mi is egyszerre ligát meg bl-t ami egyben bl címvédés is volt.Baszott nagy dolog volt meg is lett a böjtje a következő szezonban.Realista24 írta:Meg mindig sokkal több bajnoki címünk van, mint nekik.petiamadridista írta: Engem konkrétan felkúr, h a madridista közösség, legalábbis ezen a fórumon, telibeszarja a ligát.
Tudom én is h a BL az igazi buli, de az h még Messi korszak van, h Barca korszak van, az a liga miatt van.
Miért akarja itt mindenki vigyorogva végignézni h zsinórban 200x nyer a Barca a Bernabeúban, meg h 600x bajnok Lionel??
Ez itt miért élvezet?? Nekem valahogy kurvára nem az. Örültem a tripla BLnek, és istenek akik megcsinálták, de az egész évtizedet nézve maradt keserű szájíz, a BL tripla ellenére!!!! Ami elég szomorú. Nem kéne h legyen.
Ha még a sikeres Pep éveket leveszem akkor is 5-2 oda. Xavi is elhúzott már, Dani Alves is, 8niesta is. Mégis ők nyernek.
Egyvalami állandó. Messi. Messi. Hogy miért kell lefosni így a ligát, az vmi bicskanyitogató. A BL lutri. Lehet h csak 5 vagy 6 év múlva nyerünk újra. Vagy 10 év múlva. Ezért is nagy dolog. De addig mi lesz?? Nézzük a Messi gálákat a Bernabeúban? Vagy mi lesz?? De legalább majd nyer a Madrid BLt 2025ben???vagy mi lesz??
Messi korszak. Messi előtt kisebb volt a különbség a BL győzelmek számában, mint a Messi korszakban.
Ez milyen korszak ahol csak egy tényezőt veszünk figyelembe? Igazi Barcás agyad van, felkur, mint ez a pollkorrektseget szinlelo Barcás is.
R24 leírta. A nagy messi korszak annyira volt elég,hogy kicsit megpiszkálják az oroszlán bajszát.A végeredmény -7/8 bajnoki cím és -8 bl győzelem hozzánk képest ami alatt mi toltunk egy rekord 100pontos ligát meg egy történelmi bl triplát.
Mindkét csapat büszke lehet arra amit elért de szerintem írigykedni nem nekünk van okunk. Kb minden szezonjuk végén sírtak tökmind1,hogy mi lett a ligában mert vagy mi nyertük a bl-t vagy mint idén ők nem nyerték. Legkevésbé sem izgatja őket ilyen helyzetben a bajnokság szerintem.
De mind1 parttalan vita ez az egész. Én kurva elégedett vagyok az elmúlt 10-12 év alakulásával a veszteségeket /vereségeket belekalkulálva is. Majd nem nyerünk bl-t 4-5 évig és leesik mindenkinek,hogy mi is történt itt.
De a 100pontos bajnoki címünk is abból állt itt a fórumon,hogy ment a sírás az elbaszott bl elődöntő után.