Szerk.: Ja, bocs.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Vallejo mehet kölcsönbe szerintem is, Nacho kelleni fog a keretbe.
Gondolom Bale majd beall, kivancsi leszek a testbeszedere. Navas is elbucsuzhat, ma akar sokminden kiderulhet.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. május 19., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 19., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. május 19., vasárnap 10:55
Ez az! Úgy érzem Brahim és Vinícius is marad nyáron. Remélem Nacho is és Vallejo lelép.Csabi írta: Itt az utolsó meccs. Real Madrid - Betis
Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Valverde, Llorente, Modric, Brahim, Vincius, Benzema.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 19., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 12., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 12., vasárnap 20:18
majd nyáron kiderül hogy ZZ mit tervez az egyértelműen flop haverjaival. case-ase-isco-marci 4-esből 3-at én eladnék szó nélkül.KAG írta: De kvara megerdemeltuk vna azt a 4.et.
Egyben remenykedek am... hogy ezek az otvar meccsek felnyitjak veglegesen mindenki szemet, hogy ide botrany nagytakaritas kell.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 12., vasárnap 20:18
Tbo-n nem múlott, az biztosKAG írta: De kvara megerdemeltuk vna azt a 4.et.
Egyben remenykedek am... hogy ezek az otvar meccsek felnyitjak veglegesen mindenki szemet, hogy ide botrany nagytakaritas kell.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 12., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 12., vasárnap 20:02
Csak nehogy végig nézesse veled ZZ a Karim, Bale(LV), Asensio, Isco, Case, Kroos, Marcelo, Nacho, Varane, Carvajal, Tbo csapat ""örömjátékát"", megköszönve az egész éves szurkolástRealista24 írta:Jövőhéten még meccs lesz. Ott leszek, ötnull.KAG írta: Ugy jött ide, mint a next big thing.
Mindenki tobbet vart tőle.
Kozben meg megkoronázzuk az idei évünket a szezon utolso meccsével
Ggwp
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 12., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 12., vasárnap 20:00
ide jöhet akármilyen kapus. minden évben megkapjuk a kb 40 gólunkat.BlancoMark írta: Nem bántva Courtoist, de azért amint eligazol egy védekező csapat(ok)ban remeklő kapus egy támadóbb jellegűbe, akkor egyből kiderül ki mennyit is ér igazán. Továbbra is azt gondolom, hogy egy nyíltan támadócsapatnak mint a Real egy Navas féle kapus mindig is hasznosabb lesz, mert sok a védelem mögé kerülés, 1v1, meg a nyílt helyzet, amiknek a kivédekezéséhez egy bravúrkapus sokkal hasznosabb. Míg egy védekezőbb csapatnak (Chelsea, Atletico) jobb egy nagyobb termetű kapus, aki uralni tudja a 16-ost, a sok beadást stb.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. május 12., vasárnap 19:59
Zidane alatt Vini is Reguilon sorsára fog jutni szerintem...kiserik írta:Mit gondoltam. Vini? LVkiserik írta: 70.-be Brahim-Vini csere?![]()
Csak hogy teljesen kiszámíthatóak és lassúak legyünk.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 12., vasárnap 19:57
Jövőhéten még meccs lesz. Ott leszek, ötnull.KAG írta: Ugy jött ide, mint a next big thing.
Ggwp
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 12., vasárnap 19:57
Mit gondoltam. Vini? LVkiserik írta: 70.-be Brahim-Vini csere?![]()
Én sem bántom, de egyértelművé vált 1 év alatt, hogy Navas >> Tbo.BlancoMark írta: Nem bántva Courtoist, de azért amint eligazol egy védekező csapat(ok)ban remeklő kapus egy támadóbb jellegűbe, akkor egyből kiderül ki mennyit is ér igazán. Továbbra is azt gondolom, hogy egy nyíltan támadócsapatnak mint a Real egy Navas féle kapus mindig is hasznosabb lesz, mert sok a védelem mögé kerülés, 1v1, meg a nyílt helyzet, amiknek a kivédekezéséhez egy bravúrkapus sokkal hasznosabb. Míg egy védekezőbb csapatnak (Chelsea, Atletico) jobb egy nagyobb termetű kapus, aki uralni tudja a 16-ost, a sok beadást stb.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 12., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. május 12., vasárnap 19:50
Jöhetett, de azért hamar megmutatkozott, hogy nem ő az új Messi, nem is az ő hibája, egyszerűen nincsen benne. De az vitathatatlan, hogy jó vétel volt.KAG írta: Ugy jött ide, mint a next big thing.
Ggwp
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 12., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 12., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 12., vasárnap 19:48
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem