BuckB írta:
Santi írta:És akkor a kérdésemre a válasz meg az 5-10 féregre, hogy volt egy Pepénk.
Ezt csak te gondolod a jelződdel együtt ami megint csak minősít és dehumanizál...focisták vannak, szabályok vannak, ... egyik csapat se szent se a tiétek se a miénk. Sose jutna eszembe hogy pepet vagy ramost vagy crt... férgezzem. Ez egy játék basszus. Félelmetes milyen gyűlölet van itt egyesekben....
Ezt nem csak én gondolom így ezekkel a jelzőkkel, csak éppen most én írtam le ide, nagyon sokan így vagyunk ezzel, attól hogy más nem írja, vagy nem meri így leírni.
Egy dologban van igazad: gyűlölöm a Barcát. Mára már télleg eljutottam oda, pedig nem volt ez mindig így. Korábban tiszteltem őket, sőt még szerettem is mondjuk Kluivertet, Dinhot, Puyolt, Henryt stb., mert azok az emberek valóban tiszteletet érdemeltek, az ilyen Albákat meg Suarezeket meg bocsáss meg nem fogom tisztelni. A játéktudásukat elismerem, Alba például szerintem jelenleg a világ legjobbja a posztján, de ennyi, ettől még egy féregként viselkedik pályán. Igen, körül lehetne írni finomabb szavakkal is, de nem apácazárdában nevelkedtünk és nem is kell úgy csinálnunk.