köszi.BlancoMark írta:
Twitter.
reménykedem Anglia felé veszi az irányt.
falra mászok tőle.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 14., kedd 22:37
köszi.BlancoMark írta:
Twitter.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. május 14., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. május 14., kedd 22:35
https://mobile.twitter.com/Atleti/statu ... %2Fpage-73csababarca írta:Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
ez hol van?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. május 14., kedd 22:35
Gríz twitteren búcsúzik.csababarca írta:Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
ez hol van?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 14., kedd 22:35
Twitter.csababarca írta:Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
ez hol van?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 14., kedd 22:32
Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 14., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. május 14., kedd 22:30
hiányzik mint szar a zsebbe ...Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 14., kedd 22:29
Azért ez durva. 400 milliót elszórnak a Dembele-Coutinho-Griezmann hármasra. Most a Barca tényleg allin-t tol Messi utolsó éveire.Caraway írta: Atletico feltoltott egy videot hogy Griezmann videoba tavozik. Gondolom Barcaba megy.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. május 14., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. május 14., kedd 20:50
Olvasom amiket irsz, de szerintem te egy kicsit osszemosod a jatektudast (aktualis format) a szimpatiaval. Mi a legtobb esetben elismerjuk, ha valamelyik barcas a posztjan belul ott van a top3 vagy top5 jatekos kozott. De attol, hogy valaki jo jatekos, meg nem kell hogy szimpatikus is legyen, foleg ha folyamatosan latjuk a palyan vagy epp azon kivul a fereg megmozdulasait.BuckB írta: Én azt gondolom foci van, van jó foci és van rossz foci. Mindkét csapat a világ legjobb fociját nyújtja, nyújtotta az utóbbi 10-15 évben, amit mind2 oldalról észre kell venni és tisztelni kell.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. május 14., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: BuckB » 2019. május 14., kedd 20:28
Tiszta beszéd. És azt gondolom értem is.Santi írta:Egy dologban van igazad: gyűlölöm a Barcát.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. május 14., kedd 20:19
Ezt nem csak én gondolom így ezekkel a jelzőkkel, csak éppen most én írtam le ide, nagyon sokan így vagyunk ezzel, attól hogy más nem írja, vagy nem meri így leírni.BuckB írta:Ezt csak te gondolod a jelződdel együtt ami megint csak minősít és dehumanizál...focisták vannak, szabályok vannak, ... egyik csapat se szent se a tiétek se a miénk. Sose jutna eszembe hogy pepet vagy ramost vagy crt... férgezzem. Ez egy játék basszus. Félelmetes milyen gyűlölet van itt egyesekben....Santi írta:És akkor a kérdésemre a válasz meg az 5-10 féregre, hogy volt egy Pepénk.
HozzászólásSzerző: BuckB » 2019. május 14., kedd 19:59
Én azt gondolom foci van, van jó foci és van rossz foci. Mindkét csapat a világ legjobb fociját nyújtja, nyújtotta az utóbbi 10-15 évben, amit mind2 oldalról észre kell venni és tisztelni kell. Emellett hiszek benne és nem tartom lehetetlennek hogy a kölcsönös tisztelet (és nem csak a hibák és az ellenszenv felerősítése mellett), normálisan meg lehet beszélni egy clasikót, egy transfert, egy BL elődöntőt, egy aranylabdát ... Én mindig szívesen olvasom hallgatom ahogy mondjuk egy Realos belülről megél vagy lát egy meccset vagy szituációt, ugyanakkor fordítva is igaz lehet hogy egy Barcás mit lát bele adott dologba. Én hiszek ebben, amellett persze nem kell egyet érteni mindenben.rashidm írta: Bástya, szerintem engedd el a dolgot. Miért jó neked, ha próbálod megmagyarázni az "igazadat", főleg egy Real Madrid oldalon? Jobban alszol ettől? Hiába van benne igazság amit mondasz - talán 10% - a maradéktól meg agyérgörcsöt kap az ember, mert nem hiszi el hogy ezt komolyan gondolod. Az igazság néha fáj.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2019. május 14., kedd 19:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 14., kedd 19:54
Úgy látszik ti már annyira hozzászoktatok ehhez, hogy nem is zavar, fel se tűnik.BuckB írta:Jobb ha tudod az összes focista - főleg adott szint felett - tökéletes színész, és a többség ezt olyan fokon űzi (és használja ki) hogy észre se veszed, meg a bíró sem. Az lehetséges hogy két fentebb említett szar színész, de ennyi és nem több.G. V.tinho írta:Buszkecc és Alba a két legsunyibb futballistaszínész a világon, ráadásul szánalmas módon
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. május 14., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: BuckB » 2019. május 14., kedd 19:46
Jobb ha tudod az összes focista - főleg adott szint felett - tökéletes színész, és a többség ezt olyan fokon űzi (és használja ki) hogy észre se veszed, meg a bíró sem. Az lehetséges hogy két fentebb említett szar színész, de ennyi és nem több.G. V.tinho írta:Buszkecc és Alba a két legsunyibb futballistaszínész a világon, ráadásul szánalmas módon
HozzászólásSzerző: BuckB » 2019. május 14., kedd 19:42
Ezt csak te gondolod a jelződdel együtt ami megint csak minősít és dehumanizál...focisták vannak, szabályok vannak, ... egyik csapat se szent se a tiétek se a miénk. Sose jutna eszembe hogy pepet vagy ramost vagy crt... férgezzem. Ez egy játék basszus. Félelmetes milyen gyűlölet van itt egyesekben....Santi írta:És akkor a kérdésemre a válasz meg az 5-10 féregre, hogy volt egy Pepénk.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem