Elbeszélünk egymás mellett Eredménykényszer mindig lesz. Én azt mondom, hogy egy fiatal játékosnak talán jobb, ha év elején megkapja a bizalmat, tudja, hogy mi a helye a keretben és a szerint kell teljesítenie, mint hogy új országba költözik, a második számú csapatban kell güriznie, hogy felkerülhessen, ha felkerül, akkor ott kell megmutatni a világ legjobbjai között, hogy ő is oda való, aztán már tőle várják a megváltást a világ legnagyobb klubjában és minden rólad szól. Nekem is megremegne a lábam 37 évesen, nem hogy egy taknyos kölyöknek.Tottinho írta:Ahogy írták előttem is, jövőre se lesz kisebb nyomás az eredménykényszerben.kiserik írta:
Igen, akár a következő szezon is lehet. Amikor nem kell beilleszkedéssel foglalkozni, mikor nem kell megmutatni, hogy mit is tud, felküzdeni magát a Castillából, mikor megvan a pozíciója a csapatban, tudja, hogy mit várnak tőle, megkapja a bizalmat. Egy ilyen év egy fiatal játékos szempontjából elég nyugodt év szerintem.
Biztos vagyok benne, hogy amint rendeződik a helyzete (kölcsön, vagy nálunk), megnyugszik, javulni fog mind játékban, mind lövésekben.