Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tripla helyett egy bajnoki kupa. Köszi Karma
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En 0-t lattam Ronaldo mellett es nem is remlik, hogy veszitett volna.Kercsó írta: Finals lost since 2014:
Messi: 7
Ronaldo: 1
facebookon jött szembe, szóval nem tudom mennyire igaz
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
flori írta: Triplete
Gyönyörű
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- BlancoMark
Nyilván vannak kivételek, de ez egy olyan íratlan szabály amit igyekeznek betartani. De majd valamelyik Barcás kijavít ha tévedek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Finals lost since 2014:
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pochettino ha tehetné kikenné szarral a campnout ,szerintem ő offos. A juvéhoz fog menni készenlétis lesz ott ha esetleg Zizu felsülne.
Ez a barszás kotődésű dolog hol van leírva? Rijkardnak meg tatamartinonak miköze volt a barszához előtte?
Ez a barszás kotődésű dolog hol van leírva? Rijkardnak meg tatamartinonak miköze volt a barszához előtte?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Barcelonaban csak Barca kötődésű edző ülhet a padon. Koeman lesz ha edzőváltás lesz, de szerintem megtartják Valverdét.dzsi91 írta: Szerintem allegri lesz. Nem hiszem,hogy sok sót fog megenni abban a közegben de nagy név munka nélkül arra pontjó,hogy rövidtávon megnyugtasson mindenkit.
- h3x0r
Pochettino par eve azt mondta, hogy az Espanyolos multja miatt soha nem lesz a Barca edzoje.wZoLee7 írta: Es kit vigyenek oda? Bajnoksagot kb azzal is nyerik ha a szertaros ul le a padra...
Pocsettinonal probaékozhatnak, Allegrirol nem tudom vannak e hirek hol kothet ki. Nagy lenne ha ramennenek Moura...nyilvan soha nem fognak...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem allegri lesz. Nem hiszem,hogy sok sót fog megenni abban a közegben de nagy név munka nélkül arra pontjó,hogy rövidtávon megnyugtasson mindenkit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es kit vigyenek oda? Bajnoksagot kb azzal is nyerik ha a szertaros ul le a padra...
Pocsettinonal probaékozhatnak, Allegrirol nem tudom vannak e hirek hol kothet ki. Nagy lenne ha ramennenek Moura...nyilvan soha nem fognak...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
dzsi91 írta: 1 perc néma csend azokért akik fél évig rinyáltak a barsza triplán.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tokmindegy ez a meccs, szerintem Valverde amugyis ment volna... ketszer kapott hatalmas pofont. Ezt nem engedheti meg maganak a Barca. Messi szerint azota sem tudta feldolgozni a liverpooli esemenyeket, gondolom az edzo menesztese feledtetne...
- dzsi91
1 perc néma csend azokért akik fél évig rinyáltak a barsza triplán.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tök mindegy szerintem amúgy hogy kirakjál e vagy sem. messitől függ minden.
- Galacticos
Na eddig ugy nez ki beleszalad egy kesbe a barca ma is. Ha vegul forditanak, csak kapcsoljatok a spilerre es maris felvidultok.
Ha ma kikapnak, foleg ha igy nagyobb kulonbseggel akkor szerintem valverdenek annyi.
Szerk.: alba meg amekkora fegyver tamadasoknal foleg a messivel valo osszjatekoknal, mostanra legalabb akkora hatrany is lett hatul. Tiszta marcelo.
Ha ma kikapnak, foleg ha igy nagyobb kulonbseggel akkor szerintem valverdenek annyi.
Szerk.: alba meg amekkora fegyver tamadasoknal foleg a messivel valo osszjatekoknal, mostanra legalabb akkora hatrany is lett hatul. Tiszta marcelo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2019. május 25., szombat 21:39-kor.
- dzsi91
Csáviernandez amúgy a maga elbaszott hitvány módján szerintem nem volt annyira rossz csk alapanyag. Nyilván nem
Ilyen Ramos/puyol féle hadvezér de Raul is jó csk volt.Néha kell ilyen is aki azért nem az a tejbetök Casillas-Iniesta de nem is vérben forgó szemekkel nyomja éjjel nappal mint puyol vagy Ramos. Casillas iniesta és messi akik nálam szóba se jöhettek volna csk-ként. Túl visszahúzódóak Iker ráadásul kapus is volt ami megint megér egy külön misét. Ramos utáni korszakban Carvajal lenne nálam a csk de mivel nálunk is idő szerint adják így nemtudom,hogy most ki számít régebbi tagnak Varane vagy az utánpótlásvól induló Carvajal.
Ilyen Ramos/puyol féle hadvezér de Raul is jó csk volt.Néha kell ilyen is aki azért nem az a tejbetök Casillas-Iniesta de nem is vérben forgó szemekkel nyomja éjjel nappal mint puyol vagy Ramos. Casillas iniesta és messi akik nálam szóba se jöhettek volna csk-ként. Túl visszahúzódóak Iker ráadásul kapus is volt ami megint megér egy külön misét. Ramos utáni korszakban Carvajal lenne nálam a csk de mivel nálunk is idő szerint adják így nemtudom,hogy most ki számít régebbi tagnak Varane vagy az utánpótlásvól induló Carvajal.
Valóban nem az, ahogyan mondjuk Puyol, vagy Ramos, de érezhetően reagált arra, hogy megkapta a szerepet. Egyébként Iniesta meg Xavi sem voltak azok (sajnos).Tottinho írta:Így viszont már sok is. Messi nem CSK személyiség, kár is belemagyarázni.Sceptical írta:Év elején interjút is adott.
- dzsi91
Vezér vagy nem remélem minél többször szólal fel most már.
https://www.youtube.com/watch?v=ZR0ZocjsjU0 ez pl hatalmas kedvenc lett nem bírom megunni
https://www.youtube.com/watch?v=ZR0ZocjsjU0 ez pl hatalmas kedvenc lett nem bírom megunni