Sierra írta:
Realista24 írta:
Hol vannak azok akik sírtak mint a kislányok? Így tripla, úgy tripla...szívem szerint mind kivagnam
Jelen.
basszál ki, ha neked az jól esik. Az a baj, hogy a fórum egy ideje átment abba az irányba, hogy ha neked nem tetszik az amit a másik ír, esetleg az ellenkezőjét gondolod a dologról, akkor kibaszod az illetőt.
Ugyanez volt velem is a múltkor. Több mint 10 éve fórumozok, soha nem voltam még kitiltva se innen, se a madridistáról, egészen pár hónappal ezelőttig, mert neked nem tetszett amit írtam. Olyan mini Orbán féleség lettél te itt a fórumon, pedig emlékszem, amikor elkezdtem fórumozni a madridistán, te még sehol nem voltál
Se admin, se moderátor, semmi. De hát nagyot fordult a világ azóta.
dzsi91 írta:
Nem azon van a hangsúly,hogy mi megmondtuk vagy nem,hanem a hónapokon át tartó rinyálás meg az orbitális röppályára állított baromságok mint az “irigylem a barszát” meg hasonlók felsértették a retinámat.
Te lettél a fórum nagy megmondó embere
De akkora ostoba kétbites gyökér vagy, hogy nem fogod fel amit a másik akar mondani, mind emellé társul egy arrogáns pökhendi paraszt viselkedés, amivel csak magadat minősíted, meg a szegényes intelligenciádat.
Ha a RealMadridnak szukolsz, ha sokevnyi sikertelenseg utan epic pillanatkent elted meg es magadbol kikelve uvultottel mikor Ramos a 10 alkalmaval befejelte azt golt, ha igazi madridistanak erzed magad sok kilometerre madrittol is, ha erzed a Zidane faktort ami 5 ev alatt 4 BL-t hozott nekunk, ha hanynod kell attol ahogy a mediamunkasok irnak/beszlenek rolunk es a csapatunkrol, ha ..., akkor nem kezdesz kicsinyes, rinyalo, ... beszelni a RealMadrid-rol, es vastagon leszarod, hogy a szomszed triplazik.
De Te nem. Te igazi "arrogáns pökhendi paraszt" modon aktualpolitikai mondanivalodat is beleszovod a masokkal szembeni szemelyeskedesbe, ugy, hogy kozben rinyalsz, hogy Neked is lehet velemenyed. Igazi "ostoba kétbites gyökér vagy", hogy Teged idezzelek, mert szerinted masnak nem lehet az a velemeny, hogy eleg legyen mar a rinyalasbol.