Nemtudom, hogy ebből hogy jött le az, hogy megsértettem bárkit is.füst írta:Én megint fordítanék egyet rajta.Santi írta: Én ezt megfordítanám: Az emberek több, mint a fele még mindig rájuk szavaz...
És innen nézve ez szomorú...
Szerintem az a szomorú, hogy politikai döntésük miatt lenézünk velünk egyenértékű embereket, mert máshogy döntenek, mint ahogy mi el tudjuk képzelni. Nem személy szerint egyet-egyet, hanem kollektívan. Az ilyen lesajnáló kijelentések tömkelege nekem jobban fáj, mint bármelyik párt sikere/kudarca. Engem nem érdekel ki mit mond A fideszről vagy Orbánról, vagy ha már itt tartunk személy szerint rólam. De azt szar olvasni/hallani, nem 1, nem 2 helyen hogy pl. "ennyit érdemel ez a nép". Nem példálóznék többet, nem erre akarom kihegyezni. De oda-vissza igaz, hogy könnyen záporoznak az ilyen sértő kijelentések, pedig, ha a végcélt nézzük... akkor azért mégiscsak ugyanazt akarjuk a szavazatunkkal, mégpedig hogy jó legyen ennek az országnak.
Az első mondatom egy ténymegállapítás, a második pedig egy vélemény, hogy szerintem ez szomorú.
Nem néztem le senkit, nem írtam, hogy a fideszes szavazók így megy úgy, pláne nem azt, hogy velem egyenértékű emberek vagy sem vagy lenézném őket, sem Orbánról sem a Fideszről, sem rólad nem írtam semmit. Nem is értem... Vagy véletlenül rám válaszolván írtad, amit függetlenül akartál írni? Nemtudom, de most viszont én érzem magam támadva olyanért, amiket nem is mondtam.