Hat tudod, akinek nem inge...Nem néztem le senkit, nem írtam, hogy a fideszes szavazók így megy úgy, pláne nem azt, hogy velem egyenértékű emberek vagy sem vagy lenézném őket, sem Orbánról sem a Fideszről, sem rólad nem írtam semmit. Nem is értem... Vagy véletlenül rám válaszolván írtad, amit függetlenül akartál írni? Nemtudom, de most viszont én érzem magam támadva olyanért, amiket nem is mondtam.
Na de viccet felreteve.
Remiszto ez a jovokep, hogy lassan 15 eve Orban es Gyurcsany uraljak a kozeletet, es ez semmit nem fog valtozni, mert az ertelmesebb, erosebb kezdemenyezeseket eltapossak, ellehetlenitik, karaktergyilkolnak, telenyomjak a sajat embereikkel belulrol rohasztva azokat (bar itt latszik legfokepp, hogy amnyira nem is kar ertuk), az embert akinek az elszamoltatasi igeretevel kormanyra jutottak, es akit azota is demonizalnak, vigan bohockodik, mert a fidesznek ez igy jo. Teljesen ertheto, hogy aki meg itthon van es szavazokepes, miert marad otthon. Miert tenne maskepp egy olyan orszagban, ahol a 47% a 100% ketharmada.
Es szerintem itt jon be, hogy megerdemli ez a nep, ami itt van. Mert igen, nincs kire szavazni, csak a kisebbik rosszra, ezt alairom. De aki itt el 15-20 eve, milyen gyomorral tud pl a DK-ra szavazni, erthetetlen. A fidesz szavazokat meg azt mondom, megertem, bar az erveik 80%-a a partjuk altal tudatosan, mestersegesen fenntartott helyzetbol szarmaznak, igy nehezen komolyan vehetoek szvsz.