Real Madrid vs. Barcelona
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Még egy hazard helyett griezmann, és megvagyunk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Alakul az alomnyar, Ramos megy, Bale marad, Neymar jon.Realista24 írta:Nem, mert azt írják, hogy Neymar a Realhoz van közelebb, mint a Barcához.kodo írta: Volt mar a Neymar-Dembele csere?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, mert azt írják, hogy Neymar a Realhoz van közelebb, mint a Barcához.kodo írta: Volt mar a Neymar-Dembele csere?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Volt mar a Neymar-Dembele csere?
Szerintem nem találnak megfelelő és meggyőző embert és ennyiről van szó.dannen írta:Csabi írta: bartó döntött, azt akarja, hogy maradjon valverde.
ahogy nezem, naprol-napra valtoznak a hirek, ember legyen a talpan aki megmondja mi lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Csak ugye kérdés, hogy egy befutott edző mennyire viselné el, hogy Messi uralja a csapatot. Mert bármennyire is megy a Messi “good boy” szerep sok helyről, de magy valószínűséggel elég erős akarata lehet az argentínnak.csababarca írta:BBeno írta: olaszok nagyon irjak roberto martinezt. valverdenek annyi elvileg.
meglátjuk, EV-nél csak jobb lehet.
de ha Valverde menesztése nem jár együtt pl Busquets elzavarásával, vagy Suarez szerepének átértékelésével, akkor megette a fene az egészet.
most annyira írják EV menesztését, hogy valószínűleg nem lesz belőle semmi.
ez Bartonak tökéletes állapot lényegében minden címért versenyben vagyunk majdnem egész évben, ezzel lehet takarózni.
az hogy kétszer járatjuk le magunkat egymás után a bl-ben az neki nem számít.
a játék meg nézhetetlen,és nagyon minimalista.
múltkor volt szó itt arról, hogy barca kötődésű embereket neveznek ki edzőnek. ezt kéne erősen elfelejteni a vezetőségnek, mert ez igen csak behatárolja a körülményeket. 20 év alatt kb Van Gaal volt az aki úgy volt edzőnk, hogy voltak kézzel fogható eredményei korábban.
azóta nem edzette top edző a klubot, mármint úgy top edző, aki már előtte is az volt.
azért én szívesen megnéznék egy ilyet végre a csapatnál.
Pláne ha még Zlatan is feladta.
Lehet, hogy jobban passzol valami meszkueenklubb sajàt termék figura.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Bárki aki nem arra utazik, hogy a legminimálisabb szinten, kockázat nélküli eredményeket akarjon elérni.Berti írta: Számotokra ki lenne a reális favorit?
EV-vel ez a legnagyobb baj, nulla kockázat, csak a tutizás.
Egy sótlan alak, nulla motivátori képességekkel.
Ad hoc jellegű a játékunk, kb annyi látszik, hogy tegyétek Messinek a bogyót majd megoldja.
Ez jó, addig ameddig nem olyan csapattal találkozunk, akik kiveszik őt, plusz még tudnak egymáshoz 4et passzolni.
Nehéz, de EV nem megoldás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Számotokra ki lenne a reális favorit?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
BBeno írta: olaszok nagyon irjak roberto martinezt. valverdenek annyi elvileg.
meglátjuk, EV-nél csak jobb lehet.
de ha Valverde menesztése nem jár együtt pl Busquets elzavarásával, vagy Suarez szerepének átértékelésével, akkor megette a fene az egészet.
most annyira írják EV menesztését, hogy valószínűleg nem lesz belőle semmi.
ez Bartonak tökéletes állapot lényegében minden címért versenyben vagyunk majdnem egész évben, ezzel lehet takarózni.
az hogy kétszer járatjuk le magunkat egymás után a bl-ben az neki nem számít.
a játék meg nézhetetlen,és nagyon minimalista.
múltkor volt szó itt arról, hogy barca kötődésű embereket neveznek ki edzőnek. ezt kéne erősen elfelejteni a vezetőségnek, mert ez igen csak behatárolja a körülményeket. 20 év alatt kb Van Gaal volt az aki úgy volt edzőnk, hogy voltak kézzel fogható eredményei korábban.
azóta nem edzette top edző a klubot, mármint úgy top edző, aki már előtte is az volt.
azért én szívesen megnéznék egy ilyet végre a csapatnál.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ja én is most olvasom és alig hiszem.. Gerard Romero baratunk is megerositette.BBeno írta: olaszok nagyon irjak roberto martinezt. valverdenek annyi elvileg.
Som i Serem!
6oat
6oat
Rágugliztam, hogy megfordult-e már egyáltalán Barcelonaban, mennyire erős benne a "barca dna", egyéb ilyenkor szokásos dolgok...BBeno írta: olaszok nagyon irjak roberto martinezt. valverdenek annyi elvileg.
Wikipedia első bekezdés:
Martínez is the manager of the Belgium national team, and is the favourite to replace Ernesto Valverde as coach of FC Barcelona
Igen várják már Valverde menesztését.
olaszok nagyon irjak roberto martinezt. valverdenek annyi elvileg.
Szerintem a legtöbb kifakadást az szülte, hogy sokan itt feleslegesen vészmadárkodtak, amikor már jópárszor láttuk, hogy nem lefutottak a dolgok. És hiába sima bajnoki cím, azt is láttuk, hogy a Barca is képes mély repüléseket, illetve sok múlott a szerencsén. Kvázi Messi nélkül sanszosan ott tartanának, ahol mi is. Kiöregedtek, kicserélődtek. Előre meg nem kell inni a medvebőrére.
Amúgy ne veszekedjetek, hanem verekedjetek. Annak van értelme.
Amúgy ne veszekedjetek, hanem verekedjetek. Annak van értelme.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Félreértés ne essék, én is féltem a Barca triplától, "féltem". Én azoktól borultam ki, akik irigyelték őket mert akkor még úgy gondolták, hogy a szar is arany.ateeemadrid írta:Szerintem is kicsit túltolták most a sértődést páran, néha túltoljátok ti is mondjuk, de mondjuk én is azok között voltam, akik már előre vizionálták a Barca triplát, és bevoltam fosva miatta, aztán most pont leszarom, hogy jól szórakoztok rajta, a lényeg, hogy kemény 1 címmel zárták a szezont.Az egész story annyi volt ,hogy kiröhögtük azokat akik sírtak a barsza tripla miatt senkit nem szólítottunk nevén vagy idéztünk.Erre megjelenik ez a hülyegyerek Sierra és elkezd személyeskedni aztán ti meg szörnyülködtök azon ,hogy utána leidiótázom. Ráadásul annyira jól toltátok ezt a képmutatást,hogy még egy új barszást is idevonzottatok. Fogyasszátok egészséggel Gg.
Mondjuk én meg megmondtam, hogy magabiztos Pool továbbjutást várok anno.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Szerintem is kicsit túltolták most a sértődést páran, néha túltoljátok ti is mondjuk, de mondjuk én is azok között voltam, akik már előre vizionálták a Barca triplát, és bevoltam fosva miatta, aztán most pont leszarom, hogy jól szórakoztok rajta, a lényeg, hogy kemény 1 címmel zárták a szezont.Az egész story annyi volt ,hogy kiröhögtük azokat akik sírtak a barsza tripla miatt senkit nem szólítottunk nevén vagy idéztünk.Erre megjelenik ez a hülyegyerek Sierra és elkezd személyeskedni aztán ti meg szörnyülködtök azon ,hogy utána leidiótázom. Ráadásul annyira jól toltátok ezt a képmutatást,hogy még egy új barszást is idevonzottatok. Fogyasszátok egészséggel Gg.
Mondjuk én meg megmondtam, hogy magabiztos Pool továbbjutást várok anno.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Duplareg, triplareg. Kuka.BarcMess írta: Nagyon jó, és egyben megnyugtató olvasni, hogy vannak higgadt és reális Madridisták is, akik tisztelik az ellenfelet és normálisan a helyükön értékelik azokat, akiket nagyrészt a gyűlölet és a totális elfogultság irányít.
Örülök, hogy nem a két úriember (dzsi és a zöld) ámokfutásából áll a fórum és a REALos közösség...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem semmi
Az ember elszarakodik a kicccsaláddal itt hétvégén és erre lemaradok a Madridom Game of Thronesról.
Mindig rosszul időzítek a fórumozással és lemaradok a nagy csatákról.
Mindenestre azért ne vegyétek ezt túl komolyan, alapvetően uannak a csapatnak szurkolunk. A fórumozás meg sajnos ilyen, el kell viselni egymás stílusát, még ha néha nehéz is
Az ember elszarakodik a kicccsaláddal itt hétvégén és erre lemaradok a Madridom Game of Thronesról.
Mindig rosszul időzítek a fórumozással és lemaradok a nagy csatákról.
Mindenestre azért ne vegyétek ezt túl komolyan, alapvetően uannak a csapatnak szurkolunk. A fórumozás meg sajnos ilyen, el kell viselni egymás stílusát, még ha néha nehéz is
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát geci olyan faszságokat írsz. Milyen tényekkel szembesítettél?rashidm írta:Sajnos nem. Tanár fia vagyok, úgy engedtek át.dzsi91 írta: Te kajak nemtudsz olvasni?
Az egész story annyi volt ,hogy kiröhögtük azokat akik sírtak a barsza tripla miatt senkit nem szólítottunk nevén vagy idéztünk.Erre megjelenik ez a hülyegyerek Sierra és elkezd személyeskedni aztán ti meg szörnyülködtök azon ,hogy utána leidiótázom. Ráadásul annyira jól toltátok ezt a képmutatást,hogy még egy új barszást is idevonzottatok. Fogyasszátok egészséggel Gg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sajnos nem. Tanár fia vagyok, úgy engedtek át.dzsi91 írta: Te kajak nemtudsz olvasni?