Utánpótlás
Re: Utánpótlás
Úgy tudom a mostani edző maga is kérte, hogy kerülhessen vissza a régi pozíciójába, hiszen ő az utánpótlásban egyfajta általános koordinátor és sokkal inkább ezt csinálná mint az edzősködést. Ugye Solari miatt ad hoc lett csak kinevezve.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Még feljuthat a Castilla, most a rájátszásban van, 3-1-re nyerte az első meccsét, sok van még, nehéz lenne, de feljuthat.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Nem tudom, Perez azt nyilatkozta, hogy marad a klub kötelékében, ha szeretne.realistahuni írta: Solari maradt az utánpótlásban amúgy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Solari maradt az utánpótlásban amúgy?
Ja, ő vette át Solaritól menet közben a Castillat. Azért így is tré.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
így van. a mostani edző megy vissz a korábbi pozíciójába.Kerlon írta:Ha feljutnak, ha nem? Ez mondjuk a mostani edzőnek elég tré.Csabi írta: raúl lesz a castilla edzője jövőre.
Ha feljutnak, ha nem? Ez mondjuk a mostani edzőnek elég tré.Csabi írta: raúl lesz a castilla edzője jövőre.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csabi írta: raúl lesz a castilla edzője jövőre.
Végre valami kis pozitív hír ezekben a napokban.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sajnos csak 4.-ek lettek, azt is csak a szerencsének köszönhetően.
Pár évvel ezelőtt egy fórumozó levezette az egész bonyolult spanyol 3as rájátszást. Nem tudom így van-e még, de szerintem igen.
Amúgy eredmenyek.com (Flashscore.com) oldalon megnézhető a rájátszásos rendszer.
Pár évvel ezelőtt egy fórumozó levezette az egész bonyolult spanyol 3as rájátszást. Nem tudom így van-e még, de szerintem igen.
Kód:
Többen kérdeztétek a rájátszást. Ez attól függ, hogy a csapat elsőként végez avagy 2., 3. 4.-ikként.
Ha elsőként végez (ami már nem valószínű), akkor egy oda-visszavágós elődöntő és döntő várja a többi csoportelső ellen (összesen 4 csoport, tehát 4 csoportelső van). Ha a csapat itt bejut a döntőbe, akkor már feljutott a másodosztályba (csupán 2 meccsel). Ha elveszti az elődöntőt, azaz nem jut a döntőbe a csapat, akkor még vár rá 2 forduló.
Ha 2., 3. vagy 4. lesz a csapat, akkor összesen 3 forduló (6 meccs) vár rá. Itt a többi csoport megfelelő csapataival kell megmérkőzniük (2. a 4., 3. a 3. ellen, ezért van jelentősége annak is, hogy hol végez a csapat, hisz minél előbbre annál nagyobb eséllyel jut neki könnyebb ellenfél).
Szóval első körben (3x 4 csoport)12 csapat mérkőzik meg egymással oda-vissza, ebből marad 6.
Második körben hozzájuk csapódnak a csoportelsők közül azok, akik elvesztették az elődöntőjüket. Így lesz 8 csapat, amely ismét oda-vissza mérkőzik meg egymással (itt is az erősebb csapat a gyengébb ellenfelet kapja elv érvényesül).
A harmadik körben 4 csapat marad, ezek amolyan elődöntőt játszanak egymással, és amely 2 itt továbbjut, az fel is kerül a másodosztályba a két csoportgyőztes továbbjutó mellé.
Ez annyit jelent, hogy a Castillára valószínűleg, ha végez a 38 fordulóval még 3 párharc (6 meccs) vár, mielőtt feljuthatna a Segundába.
Amúgy eredmenyek.com (Flashscore.com) oldalon megnézhető a rájátszásos rendszer.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha jól sejtem, nem nyerte meg a csoportját a csapat. Akkor a döntőig kell eljutniuk hogy feljussanak a másodosztályba?
LINE-UPS
3-Real Madrid Castilla: Luca, Dani Fernández, Fran García, Álex, Javi Sánchez, Martín (Jaume, 64’), De Frutos, Seoane (Gelabert, 72’), Dani Gómez (López, 80), Cristo and Fidalgo.
1-Cartagena: Joao Costa, Josua Mejías, Jesús Álvaro (Luis Mata, 22’), Moisés García, Ayala (Óscar Ramírez, 46’), Cordero, Moyita, Vitolo, Aketxe (Antonio, 77’), Santi Jara and Elady Zorrilla.
Goals
1-0 (min. 25): Dani Gómez.
2-0 (min. 33): Dani Gómez.
3-0 (min. 36): Cristo.
3-1 (min. 86): Santi Jara.
3-Real Madrid Castilla: Luca, Dani Fernández, Fran García, Álex, Javi Sánchez, Martín (Jaume, 64’), De Frutos, Seoane (Gelabert, 72’), Dani Gómez (López, 80), Cristo and Fidalgo.
1-Cartagena: Joao Costa, Josua Mejías, Jesús Álvaro (Luis Mata, 22’), Moisés García, Ayala (Óscar Ramírez, 46’), Cordero, Moyita, Vitolo, Aketxe (Antonio, 77’), Santi Jara and Elady Zorrilla.
Goals
1-0 (min. 25): Dani Gómez.
2-0 (min. 33): Dani Gómez.
3-0 (min. 36): Cristo.
3-1 (min. 86): Santi Jara.
ha most nem építi be őt a jövő csapatába ZZ akkor már nem is fogja...
- RealMadridFanatic
Odegaardról van egy cikk Marcán, és ez a névsor van, ami miatt nem fog maradni, állítólag a Bundesligába, talán a Leverkusenbe akarják kölcsönadni.
Továbbra is csak abban reménykedek, hogy az előszezon kezdetéig nem rendeződik az ügye és végül elviszik, ott meg villant annyit, hogy maradhasson.
Ez így eléggé érthetetlen számomra. Egyrészt szerintem tudna Modric helyén is játszani egy sorral hátrébb, másrészt innen Rodrygo még "nem járt" Európában, Asensioról leírtam a véleményem a topikjában, Isconak nem tudom hány edzőnél és hányszor kell még megbuknia, hogy végre elzavarják, Brahim meg szerintem végül szintén megy kölcsönbe és nem tűnik ígéretesebbnek, mint a norvég (egyébként ügyes gyerek Ő is).Hazard, Vinícius, Rodrygo, Asensio, Isco, Brahim
Továbbra is csak abban reménykedek, hogy az előszezon kezdetéig nem rendeződik az ügye és végül elviszik, ott meg villant annyit, hogy maradhasson.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem direkt voltRealista24 írta: Ja, ez a kettő volt jó, azért kapta Karim az év játékosa címet.
lemaradt, hogy a fiatalok közül
Korábban? Egy éve sincs. Alamuszi, gyáva, alibi mester. Az ilyen nem a Real Madridba való. Simalábú hülyegyerek. Bale 2.0RealMadridFanatic írta: Nálam elsősorban nem azzal van baj, hogy szar volt, mint mindeki... Az akarást sem láttam rajta, szinte egyszer sem. Az edzőváltásoknál sem nagyon, ZZ visszajövetele után sem. Ezt sehogy nem tudom védeni. Ha meg is mondták neki, hogy jövőre komoly szerepet szánnak neki, akkor ehhez tartva magát kellene menni előre, ha meg nem érezte teljesen biztosnak a helyét, akkor ez szintén nulla volt.
A másik, hogy ide most kész játékosok kellenek a kezdőbe, vezérek, nem tutyimutyi spanyolok, akik kimondva sem akarnak előlépni alfahímmé (mondjuk ezt korábban mondta, remélem változott, mert profi sportolónál nem ez a hozzáállás visz előre).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, ez a kettő volt jó, azért kapta Karim az év játékosa címet.Jim írta: nem védeni szeretném Asensiót, mert sokkal többet vártunk tőle
de idén majdnem mindenki szar volt, már bocsánat
ebből nem lehet a jövőre következtetni
2 játékos jó volt, Vinicius és Reguilón
na ők jövőre nem lesznek itt, vagy nem sokat fognak játszani
Mindenki szar volt, és Asensio még ebből sem tudott kitűnni ez sokat elmond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Itt van 3 éve, 2 évig szokta a közeget idén meg megkapta a bizonyításra a lehetőséget, aztán nem hogy kitűnni nem tudott, hanem inkább lefelé lógott ki. Annyira semmi lett az ember, hogy kár azzal takarózni, hogy idén mindenki szar volt.Jim írta: nem védeni szeretném Asensiót, mert sokkal többet vártunk tőle
K
K
- RealMadridFanatic
Nálam elsősorban nem azzal van baj, hogy szar volt, mint mindeki... Az akarást sem láttam rajta, szinte egyszer sem. Az edzőváltásoknál sem nagyon, ZZ visszajövetele után sem. Ezt sehogy nem tudom védeni. Ha meg is mondták neki, hogy jövőre komoly szerepet szánnak neki, akkor ehhez tartva magát kellene menni előre, ha meg nem érezte teljesen biztosnak a helyét, akkor ez szintén nulla volt.
A másik, hogy ide most kész játékosok kellenek a kezdőbe, vezérek, nem tutyimutyi spanyolok, akik kimondva sem akarnak előlépni alfahímmé (mondjuk ezt korábban mondta, remélem változott, mert profi sportolónál nem ez a hozzáállás visz előre).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem védeni szeretném Asensiót, mert sokkal többet vártunk tőle