Luka Jović - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Jović
Meglátjuk.
Üdv a csapatban!
Üdv a csapatban!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nagyon kivancsi vagyok rá.
Hajrá kölyök.
Hajrá kölyök.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Én is örülök neki!
Szerintem pont egy ilyen gólvágó kellett a csapatba.
Sok sikert kölyök.
Szerintem pont egy ilyen gólvágó kellett a csapatba.
Sok sikert kölyök.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én szembemegyek a tömeggel, szerintem jó lesz. Örülök neki, szerintem bukni semmiképp nem fogunk rajta. Továbbra is látom magam előtt ahogy Hazard és Benzema lebutítja a balszélt ő meg érkezik közepén egy jó tap-innel.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Üdv Jovics, vagy Jovity. Mindegyis, üdv.
Szkeptikus vagyok rettentően. Marianon is láttam, hogy kevés lesz ide, reméljük a szerbnek kijön a lépés.
Szkeptikus vagyok rettentően. Marianon is láttam, hogy kevés lesz ide, reméljük a szerbnek kijön a lépés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A női hang jobban kihangsúlyozza, a férfinél aki nem beszél szerbül talán tényleg inkább "cs"-t hall. De majd jön egy nyelvész és kijavít ha tévedek, itt Szerbiában mi biztos Jovity-ot mondunkDupla D írta:De a linkelt oldalon nem CS-t mondanak a Modric végén?major írta:
Igen, ez a helyes kiejtés. Ha a Szerb / Horvát kiejtést nézzük akkor "ty", szóval Modrity, Rakitity és Jovity. Abba nem szeretnék belemenni miért használja a magyar a szláv neveknél a "cs"-t (nem vagyok nyelvész), valamikor régen volt egy írás a miértről, ha megtalálom linkelem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dupla D írta:De a linkelt oldalon nem CS-t mondanak a Modric végén?major írta:
Igen, ez a helyes kiejtés. Ha a Szerb / Horvát kiejtést nézzük akkor "ty", szóval Modrity, Rakitity és Jovity. Abba nem szeretnék belemenni miért használja a magyar a szláv neveknél a "cs"-t (nem vagyok nyelvész), valamikor régen volt egy írás a miértről, ha megtalálom linkelem.
Ty, Modrics sem Modrics, hanem ty-s, ahogy Kova is. Első kézből van az infó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
De a linkelt oldalon nem CS-t mondanak a Modric végén?major írta:Igen, ez a helyes kiejtés. Ha a Szerb / Horvát kiejtést nézzük akkor "ty", szóval Modrity, Rakitity és Jovity. Abba nem szeretnék belemenni miért használja a magyar a szláv neveknél a "cs"-t (nem vagyok nyelvész), valamikor régen volt egy írás a miértről, ha megtalálom linkelem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Süti
Nem csak a magyar. Ha külföldi kommentátorokat hallgatsz, ott is mindenhol cs.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Re: Luka Jovič
Igen, ez a helyes kiejtés. Ha a Szerb / Horvát kiejtést nézzük akkor "ty", szóval Modrity, Rakitity és Jovity. Abba nem szeretnék belemenni miért használja a magyar a szláv neveknél a "cs"-t (nem vagyok nyelvész), valamikor régen volt egy írás a miértről, ha megtalálom linkelem.RealMadridFanatic írta:Nem tudom hiteles-e.Csabi írta:
voa. akkor modrity?
http://www.e-nyelv.hu/2008-02-21/szerb- ... s-vagy-ty/
(b) Az „-ić” a szabályzat és más szerb–magyar, ill. magyar–szerb példák alapján inkább közelíthető „-ity”-tyel, mint „-ics”-csel. (Megjegyzés: a „ć” cirill párja nem a „ч”, hanem a „ћ” – áthúzott szárú „h”.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára major 2019. június 4., kedd 14:50-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
Bundesliga követőként mondom: Több, mint egy egyszerű center. Jó tempója van, kellőképpen agresszív és mezőnyben is jó labdákat ad. Szerintem nagyon jó boltot csináltatok vele, én el tudtam volna nézegetni Lewandowski helyett nálunk.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
mar vandannen írta: gollovo csatart hoztunk. meg egy hazard es megvagyunk azzal amit tavaly kellett volna ronaldo potlasara, egy playmaker es egy golfelelos.
Mint minden érkezőt, illik köszönteni, és minden jót kívánni, így én is ezt teszem: Isten hozott, sok sikert!
Egyébként nem örülök neki. Egyrészt így Félix biztos, hogy kuka. Annak a storynak is vége egy időre, mint Mbappé esetében. Másrészt nem látom a helyét a csapatban. Érzi a kaput, ha megtalálja a labda. Ennyi. Emellett baromi keveset mozog és melózik, hogy más hiányosságaira nem is térjek ki. Mindegy, meglátjuk. Minden esetre én szurkolni fogok neki, hisz már ide tartozik.
Egyébként nem örülök neki. Egyrészt így Félix biztos, hogy kuka. Annak a storynak is vége egy időre, mint Mbappé esetében. Másrészt nem látom a helyét a csapatban. Érzi a kaput, ha megtalálja a labda. Ennyi. Emellett baromi keveset mozog és melózik, hogy más hiányosságaira nem is térjek ki. Mindegy, meglátjuk. Minden esetre én szurkolni fogok neki, hisz már ide tartozik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealMadridFanatic
Nem tudom hiteles-e.Csabi írta:voa. akkor modrity?major írta: Rossz a név, nem "č" (cs) hanem "ć" (ty) - Luka Jović .
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Üdv itt srác! Trófeákban gazdag karriert kívánok fehérben! Cáfold meg a kételkedőket! (én is közéjük tartozom )
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
voa. akkor modrity?major írta: Rossz a név, nem "č" (cs) hanem "ć" (ty) - Luka Jović .
- flori
Engem nem győzött meg annyira, de szurkolok neki. Vamos, Luka!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Amúgy alkatra, meg stílusra olyan mint Mariano. Szóval nem értem, hogy Marianónak mi lesz a szerepe... Bár persze, CDR, meg 0 játékidő, de gondolom azért ő többet várna.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi leszek a szerepére, tudjuk-e hasznosítani azt, hogy egy erős testfelépítésű támadó vagy sem.
Nekem nincsenek magas elvárásaim vele szemben, de örülök neki! Bőven okozhat meglepetést. Egyet kérek csak tőle, amikor játszik, akkor tegye oda magát!
Kicsit úgy vélem, hogy egy taktikai igazolás volt a jövőre tekintve. Abban az esetben, ha nem kattan el és hoz valami egészen brutális szezont jövőre vagy azután, akkor őt könnyebb padra vágni, könnyebb kitenni a kirakósból, mint egy Icardit, vagy bárki más már befutott, nagyobb nevű támadót. Ez a 60 körüli összeg pedig még nem is olyan nagy rizikó. Egy angol csapatnak bármikor tovább lehet adni kb.
De inkább bizonyítson és legyen sztár itt!
Nekem nincsenek magas elvárásaim vele szemben, de örülök neki! Bőven okozhat meglepetést. Egyet kérek csak tőle, amikor játszik, akkor tegye oda magát!
Kicsit úgy vélem, hogy egy taktikai igazolás volt a jövőre tekintve. Abban az esetben, ha nem kattan el és hoz valami egészen brutális szezont jövőre vagy azután, akkor őt könnyebb padra vágni, könnyebb kitenni a kirakósból, mint egy Icardit, vagy bárki más már befutott, nagyobb nevű támadót. Ez a 60 körüli összeg pedig még nem is olyan nagy rizikó. Egy angol csapatnak bármikor tovább lehet adni kb.
De inkább bizonyítson és legyen sztár itt!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Rossz a név, nem "č" (cs) hanem "ć" (ty) - Luka Jović .