Értékeld a legutóbbi meccset
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
én igazából kázmér helyzetét nem értem.
ilyenkor ökölbe szorul a kezem, és idegesít, hogy nem láthatok bele a belső dolgokba, hogy mégis mi a rosseb van, miért nem kap perceket se?
tegnap lejött isco és dimaria lett a 3. kp-s a bal oldalon. ez hosszútávon se rossz megoldás, mert hajt és gyorsan közlekedik az emberünk, de ő attól még támadó és nem kp-s.
másrészt mi van, ha modric megsérül?
az isco-illarramendi kp kevés lesz. pláne ha még kázmért kölcsönbe adjuk, egyszerűen nem tehetjük, pont az ilyen meccseken, mint tegnap kéne játszatni, ide a rozsdás bökőt, hogy nem lett volna szarabb, mint a lófejű
ilyenkor ökölbe szorul a kezem, és idegesít, hogy nem láthatok bele a belső dolgokba, hogy mégis mi a rosseb van, miért nem kap perceket se?
tegnap lejött isco és dimaria lett a 3. kp-s a bal oldalon. ez hosszútávon se rossz megoldás, mert hajt és gyorsan közlekedik az emberünk, de ő attól még támadó és nem kp-s.
másrészt mi van, ha modric megsérül?
az isco-illarramendi kp kevés lesz. pláne ha még kázmért kölcsönbe adjuk, egyszerűen nem tehetjük, pont az ilyen meccseken, mint tegnap kéne játszatni, ide a rozsdás bökőt, hogy nem lett volna szarabb, mint a lófejű
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem lennék meglepődve, ha Coentrao már a télen elmenne. Annyira nincs már itt fejben, hogy az hihetetlen. Katasztrófa, amikor játszik.Géci írta: A másik valaki aki jövőre szerintem biztos távozó lesz az Coentrao. Ebbe a 2 játékosba szinte biztos vagyok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szinte biztos vagyok benne, hogy nyáron eladjuk egy értelmes összegért és venni fogunk egy középpályást. A másik valaki aki jövőre szerintem biztos távozó lesz az Coentrao. Ebbe a 2 játékosba szinte biztos vagyok.hehe írta:nem látom a fényt az alagút végén, hogy kedira mikor kerül ki a csapatból. eddig az összes meccsen játszott, alapember.
illarramendinek nagyot kell robbantania ahhoz, hogy megtörténjen.
- hehe
nem látom a fényt az alagút végén, hogy kedira mikor kerül ki a csapatból. eddig az összes meccsen játszott, alapember.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Az Ramos barátunk.Galacticos írta: itt a videó. tekerjétek 2:17hez és ne a labdást nézzétek hanem "mögötte" khedirát ha jól látom. az mi volt ott?
Khedira az egyik érkező Levanteit kísérte.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amint Khedira és Arbeloa kikerül a kezdőből, egyből jobbak leszünk. Ez nem is kérdés. Viszont az már kérdés, hogy ez mikor fog megtörténni.
Nem lesz itt gond, de ezt a két játékost ki kell tenni a csapatból. -2 ember...
Nem lesz itt gond, de ezt a két játékost ki kell tenni a csapatból. -2 ember...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
nekem annyira nincs rossz hangulatom a meccs miatt mint itt sokaknak meg a játék miatt sem.
kezdjük ott hogy illarra mind védekezésben mind támadásban jobb mint khedira. gyorsabb mint khedira, pontosabb mint khedira, egyedül a fejjátékban jobb a "német".
akkor a közel 100milliós játékosunk még mindig nem játszik, még mindig nem játszhat, és ami talán még fontosabb balenél hogy arbeloa talán a liga egyik leggyengébb jobbhátvéde támadásban, carvajal viszont nem. coentraonál is jobb marcelo fényévekkel főleg előrejátékban, szóval ha a két szélen ott lett volna tegnap is carvajal meg marcelo, "közöttük" meg illarra aki képes odatenni 40-45méterről is a labdát sokkal jobbak lettünk volna ebben biztos vagyok.
cr-rel meg benzemával marcelo nagyon megérti magát, sokszor kerültünk volna a balszélen létszám fölényben és kerültünk volna mögéjük. hála istennek (ha későn is) de carlo észrevette hogy marceloval jobbak vagyunk, és az is sokat mondó hogy hátrányba kerültünk és nem egyből moratához vagy jeséhez nyúlt hanem marcelohoz.
hátul meg a varane-ramos páros alkotott, szerintem egyik gólról sem tehettek. az elsőnél létszám fölény volt, a másodiknál meg a castár fedezte a labdát ha ramos balról lép elé, jobbra kitolja és tizenegyes vagy az év lefordulása, ha ramos jobból lép elé akkor ugyanez ha picit többet tol rajta meg elesik és büntető. valakinek segíteni kellett volna ramosnak nem öten nézni hogy szenved. lopez is nagyot hibázott annál a gólnál a kijövetelnél.
itt a videó. tekerjétek 2:17hez és ne a labdást nézzétek hanem "mögötte" khedirát ha jól látom. az mi volt ott?
kezdjük ott hogy illarra mind védekezésben mind támadásban jobb mint khedira. gyorsabb mint khedira, pontosabb mint khedira, egyedül a fejjátékban jobb a "német".
akkor a közel 100milliós játékosunk még mindig nem játszik, még mindig nem játszhat, és ami talán még fontosabb balenél hogy arbeloa talán a liga egyik leggyengébb jobbhátvéde támadásban, carvajal viszont nem. coentraonál is jobb marcelo fényévekkel főleg előrejátékban, szóval ha a két szélen ott lett volna tegnap is carvajal meg marcelo, "közöttük" meg illarra aki képes odatenni 40-45méterről is a labdát sokkal jobbak lettünk volna ebben biztos vagyok.
cr-rel meg benzemával marcelo nagyon megérti magát, sokszor kerültünk volna a balszélen létszám fölényben és kerültünk volna mögéjük. hála istennek (ha későn is) de carlo észrevette hogy marceloval jobbak vagyunk, és az is sokat mondó hogy hátrányba kerültünk és nem egyből moratához vagy jeséhez nyúlt hanem marcelohoz.
hátul meg a varane-ramos páros alkotott, szerintem egyik gólról sem tehettek. az elsőnél létszám fölény volt, a másodiknál meg a castár fedezte a labdát ha ramos balról lép elé, jobbra kitolja és tizenegyes vagy az év lefordulása, ha ramos jobból lép elé akkor ugyanez ha picit többet tol rajta meg elesik és büntető. valakinek segíteni kellett volna ramosnak nem öten nézni hogy szenved. lopez is nagyot hibázott annál a gólnál a kijövetelnél.
itt a videó. tekerjétek 2:17hez és ne a labdást nézzétek hanem "mögötte" khedirát ha jól látom. az mi volt ott?
felsoroljuk a kezdőben levő összes játékost kb egyesével hogy milyen bénák voltak...ötlettelen mindegyik..folytonosan rosszul teljesítenek..Capello,Pellegrini,Mou alatt nem volt ilyen hogy az első 2hónapon át úgy játszottunk hogy nem az hogy szép játék de még csak játék sem volt.ötlettelen játékunk van.ez egyértelműen Ancelotti számlájára írható.mikor játszottunk mi huzamos ideig sz4rul? még akkor is jobbak voltunk mikor Mou ucsó hónapjaiban voltunk teljes káosszal..POCSÉK..10éve azt olvasgatjuk a fórumon hogy össze kell szokni meg idő kell..10éve!!!
Nekem teljesen elegem lett az edzőnkből.tavaly a mostani pocsék játékosainkra nem voltak alternatívák és úgy is bírtunk valamiféle focit mutatni. Nem ismertem annyira Ancelottit, de ennél jobban már nem is akarom. Nem cáfolt rá arra a kételyemre hogy nem illik a Madridunk padjára. Még csak azt se mondhatjuk hogy Ancelotti jól cserélt.. Ugyanis minden meccsen beküldi Moratat és az utóbbi időben Jesé-hez is hozzányúl..Tehát->csinálta azt amit mindig szokott:4-4-2.ugyan az a sz4r ötlettelen játék,ugyan az a kezdő, ugyan azok a cserék.
Morata pedig
Ez az ami hiányzik Benzemából..A kis spanyol oda tette magát ahogy kell. Ezt kellene kihasználnunk hogy a fiataljaink álmaik csapatában játszanak példaképeivel és nyomatni őket ha nem is a kezdőbe de a pályára küldeni a 60.percben hogy minél többet bizonyíthassanak. Csak így tovább..igaz nincs könnyű dolguk 20-21 évesen ilyen játékosokkal felvenni a versenyt.. de hajrá!
De örüljünk a lényegnek->a 3 pontnak..mondhatnánk hogy ez a legfontosabb de nem..mert nem fogunk nagy csapatok ellen ilyen játékkal elhozni még 1-et sem.
Merjünk már többet követelni a 20.század legjobb csapatától.3évente nyerünk valamit ilyen álom kerettel.
Nekem teljesen elegem lett az edzőnkből.tavaly a mostani pocsék játékosainkra nem voltak alternatívák és úgy is bírtunk valamiféle focit mutatni. Nem ismertem annyira Ancelottit, de ennél jobban már nem is akarom. Nem cáfolt rá arra a kételyemre hogy nem illik a Madridunk padjára. Még csak azt se mondhatjuk hogy Ancelotti jól cserélt.. Ugyanis minden meccsen beküldi Moratat és az utóbbi időben Jesé-hez is hozzányúl..Tehát->csinálta azt amit mindig szokott:4-4-2.ugyan az a sz4r ötlettelen játék,ugyan az a kezdő, ugyan azok a cserék.
Morata pedig
Ez az ami hiányzik Benzemából..A kis spanyol oda tette magát ahogy kell. Ezt kellene kihasználnunk hogy a fiataljaink álmaik csapatában játszanak példaképeivel és nyomatni őket ha nem is a kezdőbe de a pályára küldeni a 60.percben hogy minél többet bizonyíthassanak. Csak így tovább..igaz nincs könnyű dolguk 20-21 évesen ilyen játékosokkal felvenni a versenyt.. de hajrá!
De örüljünk a lényegnek->a 3 pontnak..mondhatnánk hogy ez a legfontosabb de nem..mert nem fogunk nagy csapatok ellen ilyen játékkal elhozni még 1-et sem.
Merjünk már többet követelni a 20.század legjobb csapatától.3évente nyerünk valamit ilyen álom kerettel.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
kínkeserves meccs volt. nagyon sokat kell javulnunk, ez így botrányosan kevés lesz. Carlot én sem értem (Khedira, Arbeloa játszatása elsősorban. Marcelo érthető, szerintem nem bír még 90 percet folyamatosan. Egyébként Coentraot kedvelem, de látható a különbség, hogy a támadásokban ezerszer hasznosabb a brazil). Mezőnyben szinten mindenki pocsék volt. Modric, Isco, DM, Contrao, Arbeloa, CR különösen. Jah meg persze Khedira, de őt már inkább nem is mondom, mert szinte természetes az anyaszomorító teljesítménye. A gólszerzőknek gratula!
But he is a good boy...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Khedirához 2 dolog:egy khedirat folyamatosan a védelmedbe veszel, de ancelotti bármit csinál szar nálad
- Mindig is leírtam, hogy szerintem kevés ide az emberünk, de amit a fórum ferdít vele kapcsolatban az nem igaz. Ezért védem. Én is ugyanúgy örülnék, ha végre eltakarodna innen. De fele annyira nem rossz, mint aminek itt be van állítva, és a szememet bántja a sok baromság, amit Khedirával kapcsolatban itt leírnak az emberek lb 5 évesek színvonalán.
- A másik dolog meg az, hogy lehet itt ugrálni, de nincs jobb emberünk Khediránál. Casemiro még gyengébb, Illara meg inkább Modric alternatívája. Persze én is megnéznék egy Modric Illara párost középen, és nem értem, hogy miért nem azt tolja Ancelotti, de tartok tőle, hogy védekezésben az sem lenne jobb a jelenleginél, sőt...
Ma nem volt mire pihentetni. Jövő héten válogatott meccsek, úgyhogy most mehetett volna a legerősebb kezdő. Tartok tőle, hogy Ancelotti jelenleg ezt tarja a legerősebbnek. Én sem kedvelem Khedirát és Arbeloát, de az ő kezdésük még védhető valamilyen szinten, viszont Marcelo padra rakása már nem. Annyira egyértelmű, hogy Marcelo a játékunk egyik kulcsfigurája, és érthetetlen, hogy miért nem kezdett.nem tudom sokan miért méltatlankodnak ancelotti miatt, rotál és kész. ezt kell tennie
Alapesetben ez biztosítékot kiverő csere. De Isco ma gyenge volt. Megérdemelte a cserét. A szomorú az, hogy igazából tök mindegy, hogy Benzemát vagy Iscot cserélte le, mert mindkettő gyenge volt. Akkor már inkább egy feleannyira jó, de legalább hajtó Morata.Bár az a Morata vs. Isco csere nálam is kiverte biztosítékot,
Ancelotti 4-4-2-je bántja a szemem. Az ötlettelenség teljes hiánya. Stabillá akarja tenni a védekezést, ezért Iscot kitolta a bal oldalra, Dm védekezik a jobb oldalon, CR meg középen sétálgat valahol, ahol teljesen hasztalan. Mourinho eldeformálta a szerkezetet hogy mindenki ott játsszon, ahol neki a legjobb, míg Ancelotti a szerkezeti egyensúlyért olyan posztra kényszerít embereket, ahol nem tudják az erősségüket kamatoztatni. Isconak csont középen kellene játszani, és neki kellene a két szél felé kimozognia. De sajnos nem ezt történik, és a játékunk ezért szenved. De ez csak egy kiragadott példa. Ha minden hibájét felsorolnám az elmúlt hetekből, reggelig gépelnék.S mégis miben hibázott Ancelotti?
Ugyanmár. Bognár Gyurinál vagy Tornyi Barninál lejjebb nem adjuk.sőt, egyenesen szar edző, januárban jöhet helyette a nyilasitibi vagy a zomborisanyesz
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ahha, le lehet állni a hülye fifás hasonlatokkal, főleg, hogy nem játszok semmiféle focis játékkal...hehe írta: tudod ez még mindig nem a fifa 14. itt van olyan, hogy fáradtság, edzettségi állapot, formaingadozás, sérülés és rehab. és még a grafikája is jobb
Érdekes, Carvajal tavaly kibírta a szezont, idén nem bírja? láthattuk milyen fizikuma van és hogy képes végigrobotolni a meccseket, a bundesligában meg aztán főleg nem tehette meg, hogy leáll a 80. percben. Khedira 2 éve ott van minden rohadt meccsen, legyen az válogatott, klub, barátságos... Illara nem bírná? Marcelo felépült, már teljesértékű munkát végez, akkor legyen kezdő és nézzük meg meddig bírja, aztán ha úgy érzi, hogy nem megy, lehet lecserélni.
Lehet pihentetni, rotálni, de azt ésszerűen. Vezetünk két góllal, akkor vigyük le a kulcsjátékosokat félidőben. Vagy mikor már megy a játék, akkor egy-egy gyengébb csapat ellen lehet változtatni. De ne akkor mikor tudjuk, hogy nehéz meccs következik és kötelező a győzelem.
És azt ne mondja nekem senki, hogy ezek a játékosok maguktól ívelgetnek össze vissza. Ha Ancelotti szólna nekik, akkor biztos nem tennék ezt.. Ki játszatta velük a 4-4-2-őt, amit már megye 2-ben nem alkalmaznak? Ki az aki nem meri megmondani, hogy igenis Diego az első számú kapus. Ilyen is csak nálunk van, hogy BL-ben az egyik, bajnokságban a másik. Nem igaz, hogy nem lehet észrevenni, hogy a játékunk kulcsa a két szélső védőben rejlik, akik magukra vonják az ellenfél figyelmét és így mehet elől a játék, több a terület, mehet a rövidpasszos foci és lehet beindulni, mert nem jut mindenkire 2 ember... és Khedira... az elmúlt 5 meccsen nem volt 10 labdaszerzése, nincsenek kulcspasszai, buta, ügyetlen..
És akkor ma még szerencsénk volt... nem sokon múlott, hogy megint bukjunk. Pár ilyen meccs, aztán 15 pont hátránynál nézegethetjük a rotálást, aminek aztán így nem volt semmi értelme.
Ajánlom a mai meccs leggyengébb játékosa címre* Khedirát.
0 szerelés, 2 szabálytalanság, 1 sárga lap.
67 passza volt, 85% pontos ebből, viszont 1 kezemen meg tudom számolni mennyi ment előre.
Ezt szerintem egy Xabi mankóval is lehozta volna.
Illarra meg a padon ül, tuti fáradt volt és azért nem ő játszott...igen...biztosan.
Nem az ő hibája, hogy szarul játszottunk, ne értsetek félre, de vele már tele van a hócipőm. Ancelotti, miért???
*nem szörnyű napos címre
0 szerelés, 2 szabálytalanság, 1 sárga lap.
67 passza volt, 85% pontos ebből, viszont 1 kezemen meg tudom számolni mennyi ment előre.
Ezt szerintem egy Xabi mankóval is lehozta volna.
Illarra meg a padon ül, tuti fáradt volt és azért nem ő játszott...igen...biztosan.
Nem az ő hibája, hogy szarul játszottunk, ne értsetek félre, de vele már tele van a hócipőm. Ancelotti, miért???
*nem szörnyű napos címre
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem láttam a meccset, melóban voltam, az eredmény alakulását figyeltem telefonról...szóval nagyon várom a cikket a mérkőzésről
megnéztem a gólokat...vicc ilyen gólokat kapni, az elsőnél full üres ember, a második meg....
nem tudom sokan miért méltatlankodnak ancelotti miatt, rotál és kész. ezt kell tennie, a kezdőben egyedül khedira szerepe nem tetszett, casemirot akarom már látni. az meg hogy jesé és morata beáll, sőt komoly szerepük volt a győzelemben...lehet hogy karim az első számú csatár, és itt a többség utálja moratat, de ideje lenne betenni a kezdőbe
megnéztem a gólokat...vicc ilyen gólokat kapni, az elsőnél full üres ember, a második meg....
nem tudom sokan miért méltatlankodnak ancelotti miatt, rotál és kész. ezt kell tennie, a kezdőben egyedül khedira szerepe nem tetszett, casemirot akarom már látni. az meg hogy jesé és morata beáll, sőt komoly szerepük volt a győzelemben...lehet hogy karim az első számú csatár, és itt a többség utálja moratat, de ideje lenne betenni a kezdőbe
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ami a bajnokságot illeti, ha így folytatjuk valóban nem lesz miért idegeskedni..... Az a -5 csak a múltkori és a mostani "máknak" köszönhetően nem -9,-10 már így október legelején! De reménykedjünk a szebb, jobb folytatásban!Türelem.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- hehe
tudod ez még mindig nem a fifa 14. itt van olyan, hogy fáradtság, edzettségi állapot, formaingadozás, sérülés és rehab. és még a grafikája is jobbzalkrisz írta:Ez még külön külön elviselhető is, de mikor mind a hárman pályán vannak... de nézzük el ezt is, legyenek a pályán, egész addig, míg nincs más alternatíva. Na de mikor már egy Marcelo, Carvajal, Illara hármas a padot koptatja, az már sok....pavel írta:S mégis miben hibázott Ancelotti? Hogy játszatta Khedirát? Ezt megtette Löw és Mou is...játszatta Arbeloát? Megette Mou és vdB is! Játszatta a hisztigép Coentraot? Ezt megtette Mou és Scolari is...azért ezek nem kis nevek!!
Bár az a Morata vs. Isco csere nálam is kiverte biztosítékot, mint ahogy a kezdő 11 is! Nem akarok okoskodni, az idő ezeket az embereket igazolja/igazolta, még ha nekem csípi is a szemem...
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
egy khedirat folyamatosan a védelmedbe veszel, de ancelotti bármit csinál szar náladFél éve azt dumálom, hogy az emberünk nem jó edző. Eddig rendesen bizonyítja is az állításomat. Aki egy kicsit is ismeri Ancelotti edzői pályafutását és többet lát, mint 2 Milan BL győzelmet az vágja, hogy Ancelotti mindig is ilyen sokat hibázott. Nekem ebben semmi újdonság sincs.
nekem elég egyértelmű hogy az olasz szinte az összes játékost játékban akarja tartani és nem azért rakja be coentraot marcelo helyett mert jobb játékos. a középpályán és a védelemben szinte mindenkit leültetett egy meccs elejéig a padra az elmúlt meccseken. szerintem ez tudatos, nagyon hosszú a szezon, a keret bő, ki kell használni ezt.
én továbbra sem látok óriási problémákat, az atletico elleni volt számomra a legkomolyabb negatívum az idei szezonban, a levante ellen idegenben mindig nehéz volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább álltunk volna ki 10 emberrelpavel írta:Jobb bunkó meg lehetett volna Ramos...
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Mindig van választás, mindig van alternatíva... tavaly mehetett volna a Modric/X.Alonso tengely. Jobb bunkó meg lehetett volna Ramos...Csabi írta:Mourinhónak nem volt alternatívája se arbeloára se khedirára. ancelottinak mindkettőre akad.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én még mindig a gólátlag életkorát számolom, de egyszerűen nem jön ki...
A meccsről:
Nyertünk. Nekem még mindig csak ez számít!
A meccsről:
Nyertünk. Nekem még mindig csak ez számít!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Mourinhónak nem volt alternatívája se arbeloára se khedirára. ancelottinak mindkettőre akad.