unalmas már, hogy ez hiányzik, az hiányzik, csatár kell, vkp kell, mindig van vmi szar.
a keretünk tökéletes. 2 helyen kell kibaszni a kukábavaló embereket a kezdőből, a fiatal spanyoloknak és kázmérnak több lehetőséget adni és minden jó.
ez azért nagy előrelépés ahhoz képest, hogy tavaly a fél kezdőcsapat lófaszjóskákból és gyökerekből állt.
Te is sírtál sok mindenki után éveken keresztül, most meg örülsz, int majom a farkának, mert Higu és Özil elment, akiket élből utáltál, de most elégedett vagy mert a kis kedvenceid Benzema és Kázmér csapattagok, pedig semmivel sem jobbak, mint amilyen Higu volt, vagy mondjuk Khedira. Én akkor leszek boldog, ha nem Benzema lesz a csatárunk és lesz egy normális vkp. Nem ilyen Casemirok meg Khedirák várnak bevetésre.
őőő tessék? vkp.: Illara, Casemiro, Xabi, Khedira és akár még Modric
tkp.: Isco, Modric és akár még DM, Bale, Jesé...
csatár: Benzema, Morata, Jesé
őőő?
vkp: Casemiro és Khedira kevés. Xabi, Illara meg Modric hátsó irányítók, védekezni tudnak, de 2 egymás mellett már zavarná egymást, melléjük kellene egy jó vkp, aki velük/helyettük rengeteget melózik, és a megszerzett labdát odaadja nekik.
tkp: Ha Modric hátrébb játszik és mint látjuk az a poszt jobban fekszik neki, akkor ne soroljuk már ide. DM, Bale nem itt a legjobb, ezek csak kényszermegoldások. Mint ahogy Jesé sem.
Isco meg: a topikjába tegnap Samy írta, hogy a tegnapi játéka őt Özilre emlékeztette. Na most lehet itt Özilt szidni, de ő a gyenge játéka ellenére is a gólpasszokat szállította. Ha Isco ilyen gyengén fog muzsikálni, akkor eldobtunk egy rakat gólpasszt és nem kaptunk cserébe semmit. Ezen felül nincs olyan emberünk, aki az utolsó passzokba jó lenne, max talán Modric, de ő egyedül ide kevés.
csatár: Benzema bizonyít idén is, mint mindig... Morataról süt, hogy ezen a szinten kevés. 4-5 év múlva talán ott lehet, ahol ma Soldado vagy Negredo de ahhoz évekig stabil játéklehetőségre lesz szüksége. Nekünk most kellene a padra egy Soldado/Negredo szintű arc, nem olyasvalaki, aki 5 év múlva lesz annyira megbízható. Jesé meg... Valaki elárulhatná, hogy mi a posztja, mert én úgy tudom, hogy árnyékék, csak itt ilyen poszt nincs. Lehet, hogy tényleg meg kellene nézni csatárban, de talán Remy írta róla, aki képben van vele, hogy ott ő nem igazán jó.