Elektronika
Re: Elektronika
Ez igen fura, en januarban hosszabbitottam ket evvel, mindenfele keszulek nelkul. Vodafone.
Ez is valami buzi telekomos lehuzas, rajuk mas torvenyek vonatkoznak.
Ez is valami buzi telekomos lehuzas, rajuk mas torvenyek vonatkoznak.
Ne hosszabbíts, ha nem akarsz (nincs kedvezmény, stb). Nekem 2 éve nincs hosszabbítva
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Felhívtak hogy lassan lejár a 2 évem, és hogy akarok-e hosszabbítani. Mondom igen, de csak hűségidőt hosszabbítanék, mert a készülékemmel meg vagyok elégedve. Erre mondják, hogy készülékvásárlás esetén tudják meghosszabbítani a hűségidőmet. Be akarnak szopatni vagy tényleg így van?Kerlon írta:Mi van? Ha nem kérsz készüléket, akkor szoktak még havidíj kedvezményt adni.rashidm írta: Yoyoyo! Közületek kinek van tabletje és milyen típusú? Közölték a telekomnal hogy husegido csak akkor hosszabbítanak ha készüléket vásárolok. De van mindenem szóval most nézhetek valamit, akár okosorat.
Időközben ezt találtam:
"2 év hűséget új jogszabályi előírások alapján csak készülékvásárlással vállalhatsz.
Csomagtól függően kedvezménnyel vásárolhatsz készülékeket, pl. mobiltelefont, tabletet, laptopot."
Mi van? Ha nem kérsz készüléket, akkor szoktak még havidíj kedvezményt adni.rashidm írta: Yoyoyo! Közületek kinek van tabletje és milyen típusú? Közölték a telekomnal hogy husegido csak akkor hosszabbítanak ha készüléket vásárolok. De van mindenem szóval most nézhetek valamit, akár okosorat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Yoyoyo! Közületek kinek van tabletje és milyen típusú? Közölték a telekomnal hogy husegido csak akkor hosszabbítanak ha készüléket vásárolok. De van mindenem szóval most nézhetek valamit, akár okosorat.
- mocsok
Közületek játszik valaki a marvel Strike Force nevű csodával?
-
Inkább 8 gb ram, de jah. Ha meg csak film meg netezés, akkor elég az integrált videókártya.Csabi írta: tökmindegy milyen notebookot veszel (főleg azokr, amiket te akarsz). ezeket tartsd szem előtt és és mellé nem foghatsz:
i5-ös proci
4 gb ram
ssd
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tökmindegy milyen notebookot veszel (főleg azokr, amiket te akarsz). ezeket tartsd szem előtt és és mellé nem foghatsz:
i5-ös proci
4 gb ram
ssd
i5-ös proci
4 gb ram
ssd
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
110-ért vettem egy DELL-t 2015-ben. Netezés, filmezés, word, stb. Bármire jó a mai napig. Nyilván a pénztárcától függ minden, de én totál fölösnek érzem egy majd' 200 ezres laptopot erre a célra. Meg a másik: Ki, hogyan használja...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mert sok helyen olvastam hogy 500€ alatt nem érdemes laptopot venni,mivel idő előtt belassul,gyenge az anyag használata és havonta lehet vinni a szervizbe.Igy inkább kiadok rá többet hátha nem lesz vele ennyi baj.BBeno írta: miert neztel ki egy olyat ami 60k val a limited felett van?
-
Érdemess megnézni a külföldi oldalakon hogy miket írnak róla. Milyen a hűtése, anyaghasználata, teljesítménye. Ha lehetséges, akkor én egy ssd-t is belerakatnék.Drake írta: Kinéztem egy ilyet: HP 250 G7 Intel Core i5 8265U,8GB RAM,Intel UHD Graphics 620,HDD 1TB
Ennek az ára 188.000 forint..Nem játékra kell csak így böngészni a neten.
miert neztel ki egy olyat ami 60k val a limited felett van?
-
Kinéztem egy ilyet: HP 250 G7 Intel Core i5 8265U,8GB RAM,Intel UHD Graphics 620,HDD 1TB
-
Attól függ, mire szeretnéd használni. De én a helyedben HP/Dell közül választanék.Drake írta: Sziasztok,laptopot szeretnek venni max 130.000 forintig.Ebben az ár kategóriában melyik a legjobb?Megkerdeztem pár “kocka” ismerősömet de mindegyik mást mond.
-
Attól függ, mire szeretnéd használni. De én a helyedben HP/Dell közül választanék.Drake írta: Sziasztok,laptopot szeretnek venni max 130.000 forintig.Ebben az ár kategóriában melyik a legjobb?Megkerdeztem pár “kocka” ismerősömet de mindegyik mást mond.
-
Sziasztok,laptopot szeretnek venni max 130.000 forintig.Ebben az ár kategóriában melyik a legjobb?Megkerdeztem pár “kocka” ismerősömet de mindegyik mást mond.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is telefo vételnél leszek a közel jövőben. Oneplus-ok nagyon bitang kis telefonok, a 7 pro beteg, az ára is a sima 7-esről nem sokat tudok. A 6t is szimpatikus, de még mindig 500 euro felett inkább 600 körül van.lordgabi írta: Xiaomi Mi 9 6/128GB Ocean Blue - holnap megveszem, ha minden jól megy. Vélemény esetleg? Tapasztalat?
Kinek, hogy tetszik? Csakis Xiaomi modellek érdekelnek. Elcsábított a hátlap és ez a színvilág amikor októberben megláttam egy kisebb modellnél.
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB volt nekem eddig másfél éve már, hiba nem volt vele, marad is munkás telefonnak.
Xiaomi mi 9, vagy a 9 se az ami most szimpatikus árkategóriában talán a legjobb és én még azt se tudom mennyire kell nekem 128 gb-os verzió, lehet bőven elég nekem a 64 is.
Esetleg majd a hozzáértők útbaigazítanak, hát ha fél év múlva meg még jobb lesz a piac
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Addig piszkálod lg, amíg pecsenyeveres lesz a tenyered.lordgabi írta: Sokat még nem volt időm babrálni, de külső és pár böngészés után brutális.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sokat még nem volt időm babrálni, de külső és pár böngészés után brutális.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!