Spanyol bajnokság
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Még a végén szimpatikus csapat lesz az Atletiből.
Godin el, Grízes el, asszem büdi Costát sem 100, hogy megtartják.
Érkezik Llorente, Felix, és gondolom nem állnak meg itt.
Godin el, Grízes el, asszem büdi Costát sem 100, hogy megtartják.
Érkezik Llorente, Felix, és gondolom nem állnak meg itt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
dehogy. nem is fogják adni. 9 éves szerződést irattal alá vele 2 éve.
sok volt a tüske a napon?
amúgy llorentéhez vissza: 50-et akarunk érte, az atma 40-et adna.
sok volt a tüske a napon?
amúgy llorentéhez vissza: 50-et akarunk érte, az atma 40-et adna.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A piros pizsidben. Bár jobb vétel lenne szerintem. Rodri is jó de Saúl kifejezetten penge.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sault nem vette meg a city? Vagy azt álmodtam?Csabi írta: rodrigo bejelentette, hogy távozni akar. ugye a city (meg a bayern) vinné őt. ha megy, akkor llorente leigazolása szinte biztos lesz.
Nem illik.
- Csabi
- Kapcsolat:
rodrigo bejelentette, hogy távozni akar. ugye a city (meg a bayern) vinné őt. ha megy, akkor llorente leigazolása szinte biztos lesz.
Próbáljon nektek válaszolni az ember.
- Süti
Uhh.Dupla D írta:2003 bajnoki 6. hely.Petr írta: Remélem Víctor Font nyeri a következő választásokat és a klub visszatérhet oda, ahova való. Amit ti alaptalan felsőbbrendű beképzeltségnek neveztek, én viszont annál kevésbé.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Messi előtti idők bármikor visszajöhetnek.Petr írta:
Remélem Víctor Font nyeri a következő választásokat és a klub visszatérhet oda, ahova való. Amit ti alaptalan felsőbbrendű beképzeltségnek neveztek, én viszont annál kevésbé.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Dupla D írta:2003 bajnoki 6. hely.Petr írta: Remélem Víctor Font nyeri a következő választásokat és a klub visszatérhet oda, ahova való. Amit ti alaptalan felsőbbrendű beképzeltségnek neveztek, én viszont annál kevésbé.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
2003 bajnoki 6. hely.Petr írta: Remélem Víctor Font nyeri a következő választásokat és a klub visszatérhet oda, ahova való. Amit ti alaptalan felsőbbrendű beképzeltségnek neveztek, én viszont annál kevésbé.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Csabi írta: miért?
A nevekkel eddig sem volt baj, sokkal inkább a szakmai hozzáadott értékkel edzői vagy sportigazgatói oldalról. Már nincsen koncepció, nincsen vízió, csak a Barto mandátumának végéig tartó terv a túlélésre.
Griezmann tavaly fél éven keresztül játszotta az agyát nem csak a Barca, de a saját szurkolóinak is, gyakorlatilag semmibe vett mindenkit, hogy tolhassa a showt. A helyét nem látom a csapatban, Suárez helyettese pedig pont Jovic lehetett volna, aki mögül kihátrált a klub. Erre jön a karakteridegen francia.
Arról nem is beszélve, hogy az érkezésével Dembouz szerintem a padon találja magát, Coutinhónak továbbra sincsen posztja, mert Valverde képtelen megpróbálni a középpályán, Malcom pedig hiába volt mindig hasznos és fantáziadús, parkolópályára kerül.
Fejétől bűzlik a hal, de érkezik egy név marketingnek és látszatmegoldásnak, hogy aztán a következő elnökválasztáson a reset gomb megnyomásával elindulhasson az építkezés egy romhalmazból ahelyett, hogy stabil alapokkal folytatódjon a munka.
Nem beszélve az utánpótlás teljes leépítéséről, ami már csak hab a tortán, de a sok begyöpösödött socinak elég, ha tapsolhatnak Griezmannak, mert azt olvassák a Barto-közeli katalán lapokban, hogy ez milyen jó.
Remélem Víctor Font nyeri a következő választásokat és a klub visszatérhet oda, ahova való. Amit ti alaptalan felsőbbrendű beképzeltségnek neveztek, én viszont annál kevésbé.
Röviden két aspektus szól Griezmann ellen: az egyik a személye és a tavalyi fesztiválja, másrészt pedig a szakmai irány. Szurkolni fogok neki, ha megérkezik, mint minden játékosnak, de inkább tartsa távol magát (nem fogja, az Atletico CEO-ja már kijelentette, hogy a Barcába tart).
- Csabi
- Kapcsolat:
miért?BarçaNorbi írta: Én még mindig remélem, hogy Griezman csak kamuból bejelentette a távozását, hogy előre elköltsék az árát játszótársakra, majd bejelentse, hogy marad. Ezzel a vásárlással, már több, mint valószínűsíthető, hogy megy (tudom, hogy lehet tudni, de majd akkor lesz biztos nála, ha tényleg aláírt), csak imádkozni tudok, hogy a PSG-be.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja mert a nav is olvas híreketsebydani írta:Elvileg azóta kiadtak egy cáfolatot ami ezt a részt tagadja.Realista24 írta: Azt írják, hgoy Mendes az eladási ár 30%át zsebeli be
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én még mindig remélem, hogy Griezman csak kamuból bejelentette a távozását, hogy előre elköltsék az árát játszótársakra, majd bejelentse, hogy marad. Ezzel a vásárlással, már több, mint valószínűsíthető, hogy megy (tudom, hogy lehet tudni, de majd akkor lesz biztos nála, ha tényleg aláírt), csak imádkozni tudok, hogy a PSG-be.
Tobbet?sebydani írta:Elvileg azóta kiadtak egy cáfolatot ami ezt a részt tagadja.Realista24 írta: Azt írják, hgoy Mendes az eladási ár 30%át zsebeli be
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elvileg azóta kiadtak egy cáfolatot ami ezt a részt tagadja.Realista24 írta: Azt írják, hgoy Mendes az eladási ár 30%át zsebeli be
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Spanyolban kötelező a kivásárlási ár. Ha Griezi ki tudta harcolni, hogy ne legyen extra nagy a kivásárlási ára, akkor szerintem ő is ki fogja tudni. Amúgy nem lenne biztosítéka, hogy leléphet onnan, ha szintet akar lépni. Saccra 200-ra belövik neki.wZoLee7 írta:Valami arrol h milyen lesz a szerzodese? Lesz e benne kivasarlasi arRealista24 írta:
Azt írják, hgoy Mendes az eladási ár 30%át zsebeli be
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Csabi
- Kapcsolat:
túl korai. fizu valszeg marad az eddig emlegetett 5-6 nettónál.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valami arrol h milyen lesz a szerzodese? Lesz e benne kivasarlasi arRealista24 írta:Azt írják, hgoy Mendes az eladási ár 30%át zsebeli beCsabi írta: https://www.marca.com/futbol/atletico/2 ... b45a0.html
joao felix -> atma
még nem official, de nemsokára az lesz. 120 millió, kivásárlási ár, opciók nélkül.