Igen ahogy mondod 9 poszton is jobb játékosaink vannak. De ilyenkor szoktak előjönni a kis csapatoknál a "Real" szindróma azaz hogy úgy futnak ki a pályára mintha ez lenn életük legnagyobb megtiszteltetés a 38 meccsből és akkor is vér komolyan veszik ha belepusztulnak is. Másrészt egy adott játékosról főleg csatárokról,szélsőkről egy meccsen az első 20-25 percben kiderül hogy milyen meccsre lehet számítani,de ettől függetlenül bármikor megvillanhatnak. Ezen kivül a "világleggjobainak" is becsúszhatnak rossz meccsek,hibák, adott emberről lemaradások illetve egy játékost főleg aki légiós és kapja a kemény milliókat teljesítménytől függetlenül(pl Conetrao) nem is fogja túlzottan érdekelni és nehéz is tűzbe hoznia magát az elche,rayo,levante elleni meccs,nem mert ő igyis meg úgyis megkapja a fizetését szóval lealibizi a meccset és kész.'shutterisland írta:elég sokat olvasgatok itt, egyetértek a legtöbb dologgal, de azért azt nem értem meg, hogy most egy arbeloa vagy khedira miért kell ekkora gondot jelentsen egy rayo, elche, vagy akármilyen csapat ellen.
elnézegetve a spanyol kis és középcsapatok keretét (például a levante komplett keret ér nagyjából 40 millió eurót) ez ramosokkal, ronaldokkal, iscokkal, modricokkal meg benzemákkal a csapatban nem kellene gondot jelentsen.
a meccseitek 90%-án legalább 9 poszton jobbak vagytok az aktuális ellenfélnél, vannak klasszisaitok, és a világ egyik legjobb edzője.
tudom, hogy mindenkinek gundogan, vidal, vagy suarez az álma, de szerintem ilyen "gyenge" játékosokkal is úgy kellene végigsüvíteni a ligán, mint 2011-12-ben, ahol 100 ponttal, 121 rúgott és 32 kapott góllal simáztatok.
Arról nem is beszélve hogy az élcsapatok kereteiből a legtöbb játékos nem csak klubszinten játszik hanem válogatottakban is,annyi előnye van a kis csapatoknak hogy nekik kevés vagy nincs is válogatott játékosuk.És azért egy 50 meccset lenyomni szezonként még egy világsztárt is megterhel.
Na meg arról se feledtkezünk hogy nem mindig jön be a papírforma mert milyen szép lenne ha 38 meccsből legalább 35-35-öt nyerne mindkét nagy meg az összes toppliga első 2-3 csapata akkor nem lennének új játékosok sem akik a kis csapatokban felhívják magukra a figyelmet mint pl Isco,Illaramendi,Carvajal.