Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
De Ligt kivásárlási ára 150 millió euró lesz a Juvéban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inter 10 millióért venni kölcsön Lukakut 60 milla vásárlási opcioval.
Nem is értem, miert nem ajánlunk mi is Pogbaert 20 millat kölcsönert plusz 100 opciót.
Nem is értem, miert nem ajánlunk mi is Pogbaert 20 millat kölcsönert plusz 100 opciót.
laurentis azt mondta albiol helyere veszik.Kerlon írta: A Nápoly aktivalja Manolas kivasarlasi arat. Gondolom Koulibaly tavozik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Ligt megegyezett a Juveval,.a két klubon a sor
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Nápoly aktivalja Manolas kivasarlasi arat. Gondolom Koulibaly tavozik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha Cé nem rak el 10-15 gólt - márpedig szerintem már nem fog - akkor nem sok esélyük lesz bármire is a BL-ben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Azért az a Sarri taktika nem éppen Juventus kompatibilis, nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül átrendezni a csapatot. Szerintem a játékos állományuk, főleg a támadók nem alkalmasak rá. Inkább a kontra és van terület ment nekik mindig is és nem a mi irányítunk és beszorítjuk az ellenfelet. A Chelseanél hasonló volt a helyzet, ott sem ment ez teljesen.pheco írta:Ideihez hasonloan jo sorsolassal meglenne donto is, mert szerintem erosebbek lesznek. Csak hat a sorsolas is sanszos, hogy kemenyebb lesz.Kerlon írta:
tennék rá pézt, hogy nem lesznek még az elődöntőbe se.
Ce megmutatta iden is, hogy meg mindig el tud kattanni, ehhez kellene, hogy felnojon a csapat es Sarri taktikaja fekudjon nekik. Ha nem a Reallal jatszanak akkor en nekik fogok drukkolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ideihez hasonloan jo sorsolassal meglenne donto is, mert szerintem erosebbek lesznek. Csak hat a sorsolas is sanszos, hogy kemenyebb lesz.Kerlon írta:tennék rá pézt, hogy nem lesznek még az elődöntőbe se.pheco írta: Gondolom tavaly rendesen kiakadt, hogy miutan elhagyja a Juvet, hirtelen leigazoljak Cet.
Ha Buffonnak BL cimet szerez Ce, akkor vegervenyesen o lesz a Goat, mert ennel nem sok nehezebb feladat van
Ce megmutatta iden is, hogy meg mindig el tud kattanni, ehhez kellene, hogy felnojon a csapat es Sarri taktikaja fekudjon nekik. Ha nem a Reallal jatszanak akkor en nekik fogok drukkolni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez olyasmi, mint amikor Ibra is , szegény, mindig akkor ment máshova, amikor az előző klubja BL-t nyert mindig rosszkor váltott.kodo írta:Most ez nagyon ugy jon le mintha a bl-ert vergodne Buffon.
Amúgy Perin elégedetlen a játéklehetőséggel, és távozni akar.
A Juve viszont elég jól csinálja az eladásokat. Jóformán névtelen, kevésbé ismert játékosokért simán adnak nekik többször 10 milliókat.
tennék rá pézt, hogy nem lesznek még az elődöntőbe se.pheco írta: Gondolom tavaly rendesen kiakadt, hogy miutan elhagyja a Juvet, hirtelen leigazoljak Cet.
Ha Buffonnak BL cimet szerez Ce, akkor vegervenyesen o lesz a Goat, mert ennel nem sok nehezebb feladat van
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gondolom tavaly rendesen kiakadt, hogy miutan elhagyja a Juvet, hirtelen leigazoljak Cet.
köztudott, egyértelműkodo írta: Most ez nagyon ugy jon le mintha a bl-ert vergodne Buffon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mester77
kodo írta: Most ez nagyon ugy jon le mintha a bl-ert vergodne Buffon.
Akkor megint rossz helyre megy
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Most ez nagyon ugy jon le mintha a bl-ert vergodne Buffon.
- ___Samy___
Akkor úgy mondom, hogy ott lehetnek a végén
Hogy aztán ismét megverjuk őket a döntőben
Hogy aztán ismét megverjuk őket a döntőben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig sem estek ki olyan korán___Samy___ írta: Puffon meg Ce osszeranthatja azt az öltözőt elég szépen. Ha még Sarri focija is fekszik majd nekik, akkor egész sokáig mehetnek a BL-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Puffon meg Ce osszeranthatja azt az öltözőt elég szépen. Ha még Sarri focija is fekszik majd nekik, akkor egész sokáig mehetnek a BL-ben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
perin.
És ki megy el Szczesny vagy Perin?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gyere vissza Khedira!