Süti írta:
Ceballos Kroos posztján játszott rendszeresen (és szomorú, de azt idén simán megfocizta mint a német. Ettől Kroos szar lenne? Na pont ezért nem releváns nekem ez a szezon), Vini meg támadó volt, és ugyanazokat a számokat hozta. Száraz tények, gratulálok. Azon kívül minden általános fejtegetés. Hogy az ajax ellen továbbmegyünk ha van Vinícius.
A spanyolért fizettünk 16-ot, a brazilért 45-öt. Az egyikük a kaput nem találja el.
A Real Madridban meg nem nehéz elérni hogy a világsajtó rólad beszéljen. Magyarázhatod hogy milyen partnere volt Benzemának, de semmi nem támasztja alá, csak az eyetested.
Kerlon:
Meséld már el, hogy az elfogultság (ami biztos megvan, de nálad is, ne hozzam fel megint Karimot, te is tudod miről beszélek) hogy a picsába jön a flegma hozzászólásokhoz? Ha meg nálad az emojikkal teletűzdelt flegmázás a "normális vélemény", lelked rajta. Csak akkor nem koptatom a billentyűzetet.
Ha meg tényleg flegma lennék: Gondoltam hogy Vini neked kitűnt, ennyi kihagyott ziccerrel fasza helyettese lesz Benzemának.
Kedves R, engedd meg, hogy még erre visszafogottan válaszoljak, Danke sör.
Figyelj Süti, először is felvetettem két kommentet normálisan, amiből jött a bajusz húzkodásod, miután meg már gondoltam miért ne? úgyse releváns, amit írok vagy ahogy teljesít valaki.
A játékosokról: Kroos irtó fos volt idén, sokan el is adnák, na ezt nem tudta látványosan megugrani Dani se. Volt pár biztató passza stb stb Özilnek meg forintos labdái voltak, de amúgy 90%-ban gyenge... Remélem érted mire akarok kilyukadni. Pont releváns az, hogy a gyenge teljesítmények mellett sem emelkedett ki.
Viniciust meg fikázhatod, hogy szar a helyzet kihasználása, de a játék bizonyos elemeiben, pl a dinamikájában, az egy az egy ellenekben és a védelem nyomás alá helyezésében nagyon is kitűnt, sőt mindenki leesett állal nézte Asensio, Bale, LV meg a többi napló mellett, hogy ez a csövesbánat 10en éves ilyet tud. Igen, a kaput 20 lövésből, ha eltalálja, nagy hibája, de attól még kitűnt.
Ceballos meg nem.
Jöhetsz Karimmal is, rég elismertük a legtöbben a hibáit, rég leírtuk, hogy már a leváltása is megérett, aztán igazi alternatívát alig tudtok írni a helyére. Főleg, hogy idén kicsit fellángolt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K