Formula-1
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Formula-1
Közben amúgy amíg ez az eset ellopta a showt szépen csendben Sainz utolsó rajthelyről 8.-ra hozta fel, azért az szép.
Verstappen meg lekörözte Gaslyt, az már kurvára gáz. Borítékolható volt, hogy nem lesz Gasly még azonnal Max szintjén, de szerintem mostmár lassan elfog fogyni a türelem. Ettől azért én többet vártam tőle. Mondjuk beérni kb. 15-20mp-re mögötte, de ez iszonyat gyenge. Kvalon is kapott 8 tizedet egy ilyen rövid pályán...
A másik szomorú történet: Kubica. Russel agyonveri szerencsétlent és nem hiszem, hogy azért, mert Russel akkora isten. Tehetséges pilóta, de ennyire azért még nem, itt Kubica nagyon behatárolt. A 10 év kihagyás is sokat számít, de sztem az a kéz már soha nem lesz 100%-os, de még 80 se.
Verstappen meg lekörözte Gaslyt, az már kurvára gáz. Borítékolható volt, hogy nem lesz Gasly még azonnal Max szintjén, de szerintem mostmár lassan elfog fogyni a türelem. Ettől azért én többet vártam tőle. Mondjuk beérni kb. 15-20mp-re mögötte, de ez iszonyat gyenge. Kvalon is kapott 8 tizedet egy ilyen rövid pályán...
A másik szomorú történet: Kubica. Russel agyonveri szerencsétlent és nem hiszem, hogy azért, mert Russel akkora isten. Tehetséges pilóta, de ennyire azért még nem, itt Kubica nagyon behatárolt. A 10 év kihagyás is sokat számít, de sztem az a kéz már soha nem lesz 100%-os, de még 80 se.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most abba is lehet hagyni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ilyen nagy tudású közelébe se érhetekRemy írta:Menj helyettem holnap a melóba pls, ha már úgyis mindent jobban tudsz. Köszi.RaúlCF írta: Fordított esetben telesírná a világot hogy ez hogy lehet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Menj helyettem holnap a melóba pls, ha már úgyis mindent jobban tudsz. Köszi.RaúlCF írta: Fordított esetben telesírná a világot hogy ez hogy lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én amúgy Verstappennek szurkoltam, hogy hozza le, de ez így nagyon nem volt fair amellett, hogy nagyot ment.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Hiába ért büntetést véleményem szerint is Max megmozdulása, én ezt már hagynám a fenébe. El kellett volna venni a dobogó előtt az első helyet, úgy mint anno Kanadában, ez így már nem lenne igazi Leclerc számára sem, mint első futamgyőzelem.. pedig parádésan versenyzett egész hétvégén.
Vettel is szépet ment, ha nincs a box baki, a végén Bottast is elkapta volna, és dobogó. Kár érte.
Vettel is szépet ment, ha nincs a box baki, a végén Bottast is elkapta volna, és dobogó. Kár érte.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Fordított esetben telesírná a világot hogy ez hogy lehet.
- Süti
És a pályán mi az amit látni akarsz Forma 1 néven? Hogy kiteszik a másikat a pályáról, vagy a fair versenyt 1 körrel korábban? Mert a kettő nagyon messze van egymástól.
Leclerc szenzációsan védekezett, ment az adok kapok, azt valóban jó volt nézni. De azt, hogy rányitod a másikra a kormányt, nehogy vissza tudjon jönni? Elég sunyi húzás, én az ilyen F1-re nem vagyok kíváncsi.
Leclerc szenzációsan védekezett, ment az adok kapok, azt valóban jó volt nézni. De azt, hogy rányitod a másikra a kormányt, nehogy vissza tudjon jönni? Elég sunyi húzás, én az ilyen F1-re nem vagyok kíváncsi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Jaja, törjünk, kockáztassuk akár mások életét, mint elvegyük gázt, mert nem tudjuk úgy megelőzni. ggbbRemy írta: A hangsúly azon van, hogy ebben a mondandóban, - ha a szájába is adták, vagy a körülmények szülték - benne van minden, amit én elvárok egy autóversenytől, egy Forma-1-től.
Plusz ahhoz képest, hogy büntetni akarják az ilyen dolgokat, az elmúlt 10 évben szerintem összesen nem esett ki annyi kocsi ütközésből, mint anno 1-2 év alatt. Ezzel arányosan csökkent is a színvonal. Spórolás spórolás hátán, vigyázz, nehogy összekarcold kocsit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A hangsúly azon van, hogy ebben a mondandóban, - ha a szájába is adták, vagy a körülmények szülték - benne van minden, amit én elvárok egy autóversenytől, egy Forma-1-től.
Plusz ahhoz képest, hogy büntetni akarják az ilyen dolgokat, az elmúlt 10 évben szerintem összesen nem esett ki annyi kocsi ütközésből, mint anno 1-2 év alatt. Ezzel arányosan csökkent is a színvonal. Spórolás spórolás hátán, vigyázz, nehogy összekarcold kocsit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Még jó, hogy ezt nyilatkozza. Mit mondjon? Rányitottam, mert nyerni akarok? Ne már az legyen a csúcs, hogy ráhúzod a másikra a kormányt, mert máshogy nem megy.Remy írta: Gyönyörű, hogy megpróbáljátok magyarázni, hogy Max miatt mondom ezt... imádom, mindenki mindent jobban tud. Legszebb az egészben, hogy Leclerc győzelmének ugyanúgy örültem volna, sőt... végre Alonso után egy olyan Ferrari győzelemnek örülhettem volna, ahol a pilóta is parádé. De a monacóinak továbbra is marad a pole, úgy néz ki...
Érti a fiú.Verstappen: "Keményen versenyzünk, hiszen erről szól a Forma-1. Aki nem így áll hozzá, az inkább maradjon otthon. Ha az ilyen mozdulatok nem megengedettek, akkor mi értelme a Forma 1-ben lenni?"
A királykategória, a csúcs, a világ teteje. Aztán mindenhol csak korlátozások vannak.
Vettelt szépen letolta, aztán Leclercet az eset előtti körben is szépen szorongatta, majd jött a szokásos türelmetlen és dodzsem.
K
K
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Teljesen mindegy, hogy érti vagy sem. Ha a múltkor büntetés volt, akkor legyen most is. Nehogy már 2x szívjon a Ferrari az impotens FIA miatt..... Vagy akkor nevezzük át "Nem nyerhet a Ferrari"-ra a versenysorozatot.
Nem elég, hogy világtalan a csapat mostanában, még ez is.
Nem elég, hogy világtalan a csapat mostanában, még ez is.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Remy
- Kapcsolat:
Gyönyörű, hogy megpróbáljátok magyarázni, hogy Max miatt mondom ezt... imádom, mindenki mindent jobban tud. Legszebb az egészben, hogy Leclerc győzelmének ugyanúgy örültem volna, sőt... végre Alonso után egy olyan Ferrari győzelemnek örülhettem volna, ahol a pilóta is parádé. De a monacóinak továbbra is marad a pole, úgy néz ki...
A királykategória, a csúcs, a világ teteje. Aztán mindenhol csak korlátozások vannak.
Érti a fiú.Verstappen: "Keményen versenyzünk, hiszen erről szól a Forma-1. Aki nem így áll hozzá, az inkább maradjon otthon. Ha az ilyen mozdulatok nem megengedettek, akkor mi értelme a Forma 1-ben lenni?"
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nézői szemmel nézed, de nyilván Max felé húzol. Átlátszó kicsit
Amúgy régen 10+ éve ezekre nem adtak volna semmit. DE mivel most mások a körülmények és a szabályok, plusz egy gyökér az FIA, ezért jár a +5 sec. A verseny meg parádé volt. Így kell ezt.
Amúgy régen 10+ éve ezekre nem adtak volna semmit. DE mivel most mások a körülmények és a szabályok, plusz egy gyökér az FIA, ezért jár a +5 sec. A verseny meg parádé volt. Így kell ezt.
halálomig madridista leszek
lestat írta: Van amugy valami hivatalos dolog hogy vizsgaljak?
A végén megjelent a panel.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Van amugy valami hivatalos dolog hogy vizsgaljak?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RaúlCF
előző körökben ahogy Leclerc visszaelőzte és védekezett az volt a kemény verseny. amit Max boy megint bemutatott hogy nekimegy és kiteszi a pályáról az meg sima szabálysértés. van különbség a keménység és a karambolok között
- Süti
Azt azért tegyük tisztába hogy a verseny amit mindenki látni akar, az az, ami egy körrel korábban volt.
Az, amikor valakire rányitod a kormányt, amikor a melletted lévőt szabályosan kirakod a pályáról, az nem verseny, az dodgem.
Az, amikor valakire rányitod a kormányt, amikor a melletted lévőt szabályosan kirakod a pályáról, az nem verseny, az dodgem.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem eljon az idejük, és ketten egymásnak feszülve küzdenek a VB címért, vegig fej fej mellett, és az utolsó futamon dőljön el. Két óriási tehetség.Kerlon írta: Sima bunti, nem dodzsem ez. Foleg, hogy visszaengedte a kormanyt.
De az F1 jovoje a ket pilota kezeben jo helyen lesz.
Sima bunti, nem dodzsem ez. Foleg, hogy visszaengedte a kormanyt.
K
K