úgy tűnikRealMadridFanatic írta: ..Ha igaz, akkor viszont tenyleg ZZ a fonok
pl ha nem Zizu lenne a főnök, jó eséllyel Mendy nem lenne itt, + Marcelo sem
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. július 6., szombat 12:06
úgy tűnikRealMadridFanatic írta: ..Ha igaz, akkor viszont tenyleg ZZ a fonok
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 6., szombat 9:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 6., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 5., péntek 23:01
Látva Zz hozzáállását ehhez a témához szerintem nem nagyon lesz túl bonyolítva.Kibassza a keretből és ennyi.Jim írta:ööööp.csabi1 írta: Még a végén tényleg meg lesz minden,amire mennek a fiúk az Egyesült Államokba.![]()
a legfontosabb eladásról továbbra sincs semmi komoly hír...
Bale mindenképp menjen, egész éves témát adna a sajtónak, meg nekünk is
ha mégis maradna![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 5., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 5., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. július 5., péntek 20:56
ööööp.csabi1 írta: Még a végén tényleg meg lesz minden,amire mennek a fiúk az Egyesült Államokba.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 5., péntek 20:21
Csabi írta: mai rumour adag:
vazkez --> arsenal
ceballos --> tottenham
mariano --> roma
brahim --> getafe (kölcsön)
keylor --> psg (újra)
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 5., péntek 18:41
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. július 5., péntek 17:45
Valószínűsítem, hogy még nem nagyon láttad játszani és emellett nem is tudsz róla semmit. Így azért elég merész bármit is állítanod róla.SzB írta: Sokan boldogok, hogy Lopetegui elvitte Reguilon-t. De vajon Marcelo képes lesz még a korábbi teljesítményére? Vagy bárki is azt gondolja, hogy a gyengébbik Mendy is elég lesz nekünk balhátvédnek? Csak azért lett válogatott, mert a másik Mendy (aki nem a bátyja) sérülésre hivatkozva visszamondott két meccset. A Lyon jó csapat, jó focit játszik, de láttuk Mariano-t onnan visszajönni, kevés volt - a francia bajnokság nem elég jó ajánlólevél... Ez komoly kockázat lesz nekünk a védekezésben. A Real-ban egyébként sem jellemző, hogy közép-afrikai játékosok gyökeret tudnának verni a csapatban. És szerintem indokolatlanul sokba került. 24 éves már, és sehol nem volt eddig.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. július 5., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 5., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2019. július 5., péntek 17:21
Érdemes kicsit utánaolvasni, hogy 24 évesen miért "csak itt" tart az emberünk. Nem mondom, hogy lesz olyan jó,mint Marcelo fénykorában, és nem is volt olcsó, de kifejezetten jó és hasznos igazolás. Brazil barátunk legkésőbb jövőre szerintem úgyis lépni fog. Ha Reguilón be is válik Sevillában, akkor is kell oda ember. Hakimi nem balhátvéd.SzB írta: Sokan boldogok, hogy Lopetegui elvitte Reguilon-t. De vajon Marcelo képes lesz még a korábbi teljesítményére? Vagy bárki is azt gondolja, hogy a gyengébbik Mendy is elég lesz nekünk balhátvédnek? Csak azért lett válogatott, mert a másik Mendy (aki nem a bátyja) sérülésre hivatkozva visszamondott két meccset. A Lyon jó csapat, jó focit játszik, de láttuk Mariano-t onnan visszajönni, kevés volt - a francia bajnokság nem elég jó ajánlólevél... Ez komoly kockázat lesz nekünk a védekezésben. A Real-ban egyébként sem jellemző, hogy közép-afrikai játékosok gyökeret tudnának verni a csapatban. És szerintem indokolatlanul sokba került. 24 éves már, és sehol nem volt eddig.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. július 5., péntek 17:20
szerintem azért vagyunk boldogok (bocs a többesértSzB írta: Sokan boldogok, hogy Lopetegui elvitte Reguilon-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 5., péntek 16:59
Nem jó ajánlólevél a francia bajnokság? WTF?SzB írta: Sokan boldogok, hogy Lopetegui elvitte Reguilon-t. De vajon Marcelo képes lesz még a korábbi teljesítményére? Vagy bárki is azt gondolja, hogy a gyengébbik Mendy is elég lesz nekünk balhátvédnek? Csak azért lett válogatott, mert a másik Mendy (aki nem a bátyja) sérülésre hivatkozva visszamondott két meccset. A Lyon jó csapat, jó focit játszik, de láttuk Mariano-t onnan visszajönni, kevés volt - a francia bajnokság nem elég jó ajánlólevél... Ez komoly kockázat lesz nekünk a védekezésben. A Real-ban egyébként sem jellemző, hogy közép-afrikai játékosok gyökeret tudnának verni a csapatban. És szerintem indokolatlanul sokba került. 24 éves már, és sehol nem volt eddig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 5., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. július 5., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 5., péntek 16:53
itt is fent van már másfél órája.Kerlon írta: Reguilon is becsekkolt sevillabol instan, kvazi hivatalos.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 5., péntek 16:40
Nem csak kvázi, volt róla bejelentés.Kerlon írta: Reguilon is becsekkolt sevillabol instan, kvazi hivatalos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 5., péntek 16:39
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem