Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Azt mondja nem volt szükség balhátvéd igazolásra. Szinte egész évben az volt a téma a fórumon, hogy a bal oldalunk átjáró ház. Úgy látszik kedves G. V.tinho barátunknak kimaradt teljesen a tavalyi év.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Off, balhatved posztrol mennyit is kaptunk elozo szezonban?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem igaz. Abszolút nem vagyok oda Reguilonért. Elfogult éppen te vagy a franciákkal. (Ferlan..)Kerlon írta:Semmi. Meg itt se volt Ferlan es mar paradezott, mert Regu a szerelme.kodo írta:
Erre a kommentre mi szükség volt?
Adjatok mar neki idot.
Fenntartom, hogy a balhátvéd nem volt annyira hiányposzt mint a középpálya. És Mendy nem 50 millió euróval jobb játékos a spanyolnál.
Semmi. Meg itt se volt Ferlan es mar paradezott, mert Regu a szerelme.kodo írta:Erre a kommentre mi szükség volt?G. V.tinho írta: Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
Adjatok mar neki idot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Asszem 2014 nyaran minden felkeszulesi meccsen agyonvertek minket aztán lehoztunk valami rekord veretlenségi/győzelmi sorozatot modric sérüléséig.LiamGallagher írta: Ez a Jovic is mekkora szar, hogy meg nem lott golt. Sot, Rodrygo is csak szabadrugasbol, mekkora hulladek.
Ember! 2 db EDZŐMECCS ment le, mégis mit vársz? Ha 5-0-ra kikapnánk minden meccsen az sem szamitana. Mendy meg tavaszra igencsak nagy meglepeteseket fog okozni a karogoknak. TÜRELEM, ennyi kell. 2020 Június elején ha 0 kupas szezon lesz na majd akkor lehet karogni.
Az előszezon arra jó,hogy lássuk az új mezek hogy állnak a srácokon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nyilván nem ennyibõl kell semmit leszūrni, de a mozgása tényleg elég suta.
-
Egyébként meg kell, hogy védjem a franciát, mert tegnap a jobbak közt volt abban a posvány 10 emberes szituációban is.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ez a Jovic is mekkora szar, hogy meg nem lott golt. Sot, Rodrygo is csak szabadrugasbol, mekkora hulladek.
Ember! 2 db EDZŐMECCS ment le, mégis mit vársz? Ha 5-0-ra kikapnánk minden meccsen az sem szamitana. Mendy meg tavaszra igencsak nagy meglepeteseket fog okozni a karogoknak. TÜRELEM, ennyi kell. 2020 Június elején ha 0 kupas szezon lesz na majd akkor lehet karogni.
- flori
Én nagyon szkeptikus vagyok vele, de szerintem sem volt olyan vészes, sőt. Idő kell neki is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Erre a kommentre mi szükség volt?G. V.tinho írta: Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
Adjatok mar neki idot.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/KaizerT8/status/114 ... 94048?s=19Csabi írta: én mondom nektek. ez next level shit. kárhogy marcelo meg ramos pont leszarja, hogy hány fokos vizet kellene fogyasztaniuk, ha a hűtőben ott dekkol a finom Mahou vagy Estrella
Elvileg akkor volt a Lillenel amikor Hazard.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én mondom nektek. ez next level shit. kárhogy marcelo meg ramos pont leszarja, hogy hány fokos vizet kellene fogyasztaniuk, ha a hűtőben ott dekkol a finom Mahou vagy Estrella
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/KaizerT8/status/114 ... 95264?s=19sebydani írta: Ha csak abból indulok ki, hogy erőnlétileg milyen jól voltak időzítve a franciák tavaly a VB-n akkor bizakodó vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még csak most láttam ezt, de ez félelmetes bakker ...Babinho írta: https://www.instagram.com/p/BzQUFHCHivK ... og7fyl2kgw
Főnök focikázik.
Nem e világi az a labdakezelés. Mintha hegedűlne a lábával
Élmény nézni még mindig
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha csak abból indulok ki, hogy erőnlétileg milyen jól voltak időzítve a franciák tavaly a VB-n akkor bizakodó vagyok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sajnalom hogy lepett Pintus nagyon amugy. Szerintem ő volt az elso eronleti edzo akirol eleg komoly infok jottek ki a modszereirol meg a jatekosokkal valo kapcsolatarol. Valamit nagyon ertett hogy a vegere anno mindig tudtunk meg golt rugni meg felporogni.wZoLee7 írta: Dupont lett az eronleti edzo. Ujabb francia.
Sok sikert Dupontnak persze. Gondolom zizou választotta es ismero a modszereit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Dupont lett az eronleti edzo. Ujabb francia.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Annyira befűzte a feka csajt, hogy az már rasszizmus.
https://www.instagram.com/p/BzQUFHCHivK ... og7fyl2kgw
Főnök focikázik.
Főnök focikázik.