Edző és vezetőség
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Oda jövőre jön Hakimi és jók vagyunk.
Carvajjal én sem tudom, h mi a gyász van.
Top volt a posztján, legjobb korban van és erre egy rakat szar.
Odri meg ilyen össze-vissza kapkodós jelenleg.
Talán kinövi.
Carvajjal én sem tudom, h mi a gyász van.
Top volt a posztján, legjobb korban van és erre egy rakat szar.
Odri meg ilyen össze-vissza kapkodós jelenleg.
Talán kinövi.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mendynek én mind a 2x45 percét láttam és abszolút nem lógott ki, nem tudom milyen meccset nézhetett a kolléga.
Ha Marcelo nem kezd el tömegelni megint akkor a balhátvéd poszt lesz a legkissebb problémánk. Sokkal inkább aggódnék azon, hogy a jobboson Carvajal 2 éve folyamat fgy és engem Odri sem győzött meg, pláne védekezésben.
Ha Marcelo nem kezd el tömegelni megint akkor a balhátvéd poszt lesz a legkissebb problémánk. Sokkal inkább aggódnék azon, hogy a jobboson Carvajal 2 éve folyamat fgy és engem Odri sem győzött meg, pláne védekezésben.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Azért megvárnám meddig tart a brazilunknal a lelkesedés...ahogy temetitek Mendyt két hakni meccs után, úgy éltetitek Marcelot két jó félidővel.
Regu meg hagy játszon, Sevillaban bizonyíthat elől is hátul is, megvan hozzá a csapat.
Regu meg hagy játszon, Sevillaban bizonyíthat elől is hátul is, megvan hozzá a csapat.
Ha meg nem, akkor nezhetjuk meg egy evig azt amit iden. Meg kellene erteni, hogy ez mar nem nagyon fer bele.Jim írta: ha Marcelo újra magára talál, és motivált lesz
(vannak erre mutató jelek)
akkor lehet, hogy felesleges volt most 50 millióért venni balhátvédet
Reguilón cserének tökéletes
Mendy fikazas 2x45 perc utan meg nevetseges.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Regulion cserekent semmit se fejlodne, az se biztos folyamatos lehetoseg mellett fog. Marceloban nincs mar sok.Jim írta: ha Marcelo újra magára talál, és motivált lesz
Mendy kezdo szint lehet, el kellett hozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem maradt ki. Nem a baloldalunk volt csak átjáróház, hanem a jobb is Carvajallal, de főként azért, mert motiválatlan, lassú, fáradt, unalmas középpályánk volt. Na oda kell az erősítés. Ráadásul a balhátvéd Regu beszállása után már kevésbé volt átjáróház.ToniKroos írta: Azt mondja nem volt szükség balhátvéd igazolásra. Szinte egész évben az volt a téma a fórumon, hogy a bal oldalunk átjáró ház. Úgy látszik kedves G. V.tinho barátunknak kimaradt teljesen a tavalyi év.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha Marcelo újra magára talál, és motivált lesz
Azt mondja nem volt szükség balhátvéd igazolásra. Szinte egész évben az volt a téma a fórumon, hogy a bal oldalunk átjáró ház. Úgy látszik kedves G. V.tinho barátunknak kimaradt teljesen a tavalyi év.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Off, balhatved posztrol mennyit is kaptunk elozo szezonban?
-
Nem igaz. Abszolút nem vagyok oda Reguilonért. Elfogult éppen te vagy a franciákkal. (Ferlan..)Kerlon írta:Semmi. Meg itt se volt Ferlan es mar paradezott, mert Regu a szerelme.kodo írta:
Erre a kommentre mi szükség volt?
Adjatok mar neki idot.
Fenntartom, hogy a balhátvéd nem volt annyira hiányposzt mint a középpálya. És Mendy nem 50 millió euróval jobb játékos a spanyolnál.
Semmi. Meg itt se volt Ferlan es mar paradezott, mert Regu a szerelme.kodo írta:Erre a kommentre mi szükség volt?G. V.tinho írta: Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
Adjatok mar neki idot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Asszem 2014 nyaran minden felkeszulesi meccsen agyonvertek minket aztán lehoztunk valami rekord veretlenségi/győzelmi sorozatot modric sérüléséig.LiamGallagher írta: Ez a Jovic is mekkora szar, hogy meg nem lott golt. Sot, Rodrygo is csak szabadrugasbol, mekkora hulladek.
Ember! 2 db EDZŐMECCS ment le, mégis mit vársz? Ha 5-0-ra kikapnánk minden meccsen az sem szamitana. Mendy meg tavaszra igencsak nagy meglepeteseket fog okozni a karogoknak. TÜRELEM, ennyi kell. 2020 Június elején ha 0 kupas szezon lesz na majd akkor lehet karogni.
Az előszezon arra jó,hogy lássuk az új mezek hogy állnak a srácokon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nyilván nem ennyibõl kell semmit leszūrni, de a mozgása tényleg elég suta.
-
Egyébként meg kell, hogy védjem a franciát, mert tegnap a jobbak közt volt abban a posvány 10 emberes szituációban is.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ez a Jovic is mekkora szar, hogy meg nem lott golt. Sot, Rodrygo is csak szabadrugasbol, mekkora hulladek.
Ember! 2 db EDZŐMECCS ment le, mégis mit vársz? Ha 5-0-ra kikapnánk minden meccsen az sem szamitana. Mendy meg tavaszra igencsak nagy meglepeteseket fog okozni a karogoknak. TÜRELEM, ennyi kell. 2020 Június elején ha 0 kupas szezon lesz na majd akkor lehet karogni.
- flori
Én nagyon szkeptikus vagyok vele, de szerintem sem volt olyan vészes, sőt. Idő kell neki is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Erre a kommentre mi szükség volt?G. V.tinho írta: Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
Adjatok mar neki idot.
-
Elnézve az eddigi meccseket, hogy erre a lyony Mendy teohernandez 2.0-ra mi szükség volt.. Mi indokolja, hogy egy rakat zsetont elszórtunk rá... Ügyetlen, botmozgású, rosszul helyezkedik .. Ezt ingyér megcsinálta Regu... Nem az volt a hiányposzt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/KaizerT8/status/114 ... 94048?s=19Csabi írta: én mondom nektek. ez next level shit. kárhogy marcelo meg ramos pont leszarja, hogy hány fokos vizet kellene fogyasztaniuk, ha a hűtőben ott dekkol a finom Mahou vagy Estrella
Elvileg akkor volt a Lillenel amikor Hazard.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én mondom nektek. ez next level shit. kárhogy marcelo meg ramos pont leszarja, hogy hány fokos vizet kellene fogyasztaniuk, ha a hűtőben ott dekkol a finom Mahou vagy Estrella