Egy életveszély volt. Rengeteg hibázott.M1Ö írta:Ő volt az adu ászP. Krisz írta:HeinzeVoltak amúgy jó időszakai, szerintem nem volt annyira rossz nálunk, mint a többség mondja.
Voltak nála jóval rosszabb igazolásaink is.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Mennyen az Atma a p..ba.
Nehogy már nekik adjuk el
Menjen csak a Napolihoz.
Nehogy már nekik adjuk el
Menjen csak a Napolihoz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Az AS szerint James inkább az atma-ba menne 42 millióért plusz bónuszok. Hát nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de én közvetlen riválisnak nem adnám el, főleg ennyiért nem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő volt az adu ászP. Krisz írta:Heinze
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amelyiket linkelted.Whiteheart írta: Na ezt nem tudom melyik hotdogos hozta le:
https://playingfor90.com/2019/07/06/rea ... es-wishes/
De Perez Zidane akarata ellenére azért repült Angliába h leigazolja Eriksent... Azért ehhez kellett fantázia![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Heinze.Lehet jó a kapcsolat, azért a legnagyobb neveket elhoztuk tőlük.Beckham, Nistelrooy és CR.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Na ezt nem tudom melyik hotdogos hozta le:
De Perez Zidane akarata ellenére azért repült Angliába h leigazolja Eriksent... Azért ehhez kellett fantázia
De Perez Zidane akarata ellenére azért repült Angliába h leigazolja Eriksent... Azért ehhez kellett fantázia
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet jó a kapcsolat, azért a legnagyobb neveket elhoztuk tőlük.
Beckham, Nistelrooy és CR.
Lehet ez sem igaz, de elvileg a Barca eljátszotta ezt Dembelé-vel, hogy tagadja meg az edzéseket a könnyebb transzfer miatt.a real madrid mondja meg egy masik klub jatekosanak hogy hogyan viselkedjen a sajat klubjaval szemben
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem a viszonyunk velük, a fax gép óta inkább semleges, mint sem jó
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ket klub kozotti jo kapcsolat.....dzsi91 írta: AS: A Real Madrid arra kérte Pogbát, hogy ne tagadja meg az edzéseket, hanem tegye a dolgát és kezdje el az előszezont a Manchester Uniteddel. Az edzés megtagadása megrontaná a két klub közti jó kapcsolatot, és nehezítené az üzlet létrejöttét is.
Fú mekkora urak vagyunk.![]()
Apróságnak tűnik de pont az ilyenek miatt fog menni a barsza a süllyesztőbe messi után. Ők nem tudják,hogy kell évtizedeken át a világ tetején lavírozni. Már messivel is látszik,hogy simán jéghegynek vezették volna a hajót,nélküle majd faszán rombadönti valamelyik géniusz elnökük a klubot.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Azert amelyik ujsag ekkora boduletes faszsagot le tud irni hogy a real madrid mondja meg egy masik klub jatekosanak hogy hogyan viselkedjen a sajat klubjaval szemben az lehuzhatna magat a retyon. Ilyen nincs, de ha lenne egyaltalan nem uriemberseg hanem tiszteletlen es kifogasolhato. Alapbol csak a MU-val lenne szabad barmilyen formaban egyeztetni - illetve ha engem kerdeznek akkor veluk se hanem masfele korulnezni de az most mindegy.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Manchester United have asked Pogba for time until they find his substitute & to join the rest of the team for preseason.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát gareth konkrétan már sérülten érkezett, de modricot már az elején kezdte beépíteni josé.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es mindketto tobb honapos lemaradassal indult nalunkBBeno írta:akit nem is akarnak megvenni?A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.![]()
szerintem mindkettő koholmány. anno modricnál és garethnél sem érdekelt senkit hogy edzenek-e.
akit nem is akarnak megvenni?A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.
szerintem mindkettő koholmány. anno modricnál és garethnél sem érdekelt senkit hogy edzenek-e.
A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.dzsi91 írta: AS: A Real Madrid arra kérte Pogbát, hogy ne tagadja meg az edzéseket, hanem tegye a dolgát és kezdje el az előszezont a Manchester Uniteddel. Az edzés megtagadása megrontaná a két klub közti jó kapcsolatot, és nehezítené az üzlet létrejöttét is.
Fú mekkora urak vagyunk.![]()
Apróságnak tűnik de pont az ilyenek miatt fog menni a barsza a süllyesztőbe messi után. Ők nem tudják,hogy kell évtizedeken át a világ tetején lavírozni. Már messivel is látszik,hogy simán jéghegynek vezették volna a hajót,nélküle majd faszán rombadönti valamelyik géniusz elnökük a klubot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
AS: A Real Madrid arra kérte Pogbát, hogy ne tagadja meg az edzéseket, hanem tegye a dolgát és kezdje el az előszezont a Manchester Uniteddel. Az edzés megtagadása megrontaná a két klub közti jó kapcsolatot, és nehezítené az üzlet létrejöttét is.
Fú mekkora urak vagyunk.
Fú mekkora urak vagyunk.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
https://www.marca.com/en/football/real- ... b45ee.htmlZidane’98 írta: Valaki tud linkelni olyan cikket, ami már összegyűjtötte, hogy kiket mennyiért adtunk el idén, és kik mennyiért érkeztek idén? Valamint kik vannak még biztosan átadó listán?![]()
https://www.transfermarkt.com/real-madr ... verein/418
TransfermarktZidane’98 írta: Valaki tud linkelni olyan cikket, ami már összegyűjtötte, hogy kiket mennyiért adtunk el idén, és kik mennyiért érkeztek idén? Valamint kik vannak még biztosan átadó listán?![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Valaki tud linkelni olyan cikket, ami már összegyűjtötte, hogy kiket mennyiért adtunk el idén, és kik mennyiért érkeztek idén? Valamint kik vannak még biztosan átadó listán?
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/
+1(+1)
x5
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
![Gyúrás :workout:](./images/smilies/dumbells.gif)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Rubelben?Realista24 írta: Első ajánlatunk 80 millió Pogbaert![]()
A végén úgyis is köt ki. Pérez apó megoldja, csak még gondolkodik Raiolát hogy tartsa távol.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa