Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Sztem eddog sem azzal volt a baj, h ne mozgott volna.
Az ment neki mindig, uabba az egy fokozatba
Az ment neki mindig, uabba az egy fokozatba
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A 13. Percben meg osszerottyan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mármint tud futni és mehet hosszútáv futónak.Jim írta:na, Asensio motiváltRealista24 írta: Fitness coach Gregory Dupont surprised players with the Cooper test, where an athlete has to run as far as possible within 12 minutes. Asensio was the clear winner [Marca]
mutassa meg a tétmeccseken is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
na, Asensio motiváltRealista24 írta: Fitness coach Gregory Dupont surprised players with the Cooper test, where an athlete has to run as far as possible within 12 minutes. Asensio was the clear winner [Marca]
mutassa meg a tétmeccseken is
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fitness coach Gregory Dupont surprised players with the Cooper test, where an athlete has to run as far as possible within 12 minutes. Asensio was the clear winner [Marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért akkor elég top szélső védők voltak. Most azért kérdéses mit fog tudni carva meg mendy.
Nem illik.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Ez a lényeg! Ellenfél is így lesz vele, hogy inkább elmegy hotdogozni, addig mi meg bevisszük a gyomrost. Ezt csinálta ZZ 3 évig a bl-ben, Isco forgolódásával elaltatta az ellenfelet, aztán jöttek a cserék és az ellenfél meglepődött, hogy jéé ezek futni is tudnak a labdávalziro4vr írta: Hát ha nekem ezt a kezdőt kéne néznem, inkább vinném el hotdogozni R24et, az is mozgalmasabb lenne, mint ez a kp.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ha nekem ezt a kezdőt kéne néznem, inkább vinném el hotdogozni R24et, az is mozgalmasabb lenne, mint ez a kp.
Nem illik.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
----------------Casemiro-------------------
------Modric---------------Kroos-----------
------------------Pogba---------------------
-------------Benz-----Hazard--------------
Se Asensio, se Vini, se Brahim a kezdőbe. Oda azért még talán kevesek. Persze, ez csak a gálakezdő, simán lehet mindenkit forgatni. Zidane a nagy meccsekre szerette ezt az Isco-val (Pogba) felálló gyémánt középpályát, majd a fáradt ellenfelet megfutni a szélen mondjuk egy Asensio, Lucas Vázquez (Vini, Rodrygo) széllel.
Szerintem Brahim kölcsön lesz adva, talán a Getaféba vagy mit olvastam. Ott szerintem meg tudná mutatni mi van benne, lenne rá játékperce + Eurépa Liga
Ödegaard is hasonlóképp a Szosziban, annak nagyon örültem
------Modric---------------Kroos-----------
------------------Pogba---------------------
-------------Benz-----Hazard--------------
Se Asensio, se Vini, se Brahim a kezdőbe. Oda azért még talán kevesek. Persze, ez csak a gálakezdő, simán lehet mindenkit forgatni. Zidane a nagy meccsekre szerette ezt az Isco-val (Pogba) felálló gyémánt középpályát, majd a fáradt ellenfelet megfutni a szélen mondjuk egy Asensio, Lucas Vázquez (Vini, Rodrygo) széllel.
Szerintem Brahim kölcsön lesz adva, talán a Getaféba vagy mit olvastam. Ott szerintem meg tudná mutatni mi van benne, lenne rá játékperce + Eurépa Liga
Ödegaard is hasonlóképp a Szosziban, annak nagyon örültem
- wZoLee7
Mert Asensio vagy Vinicius annyival jobb? Miattuk fogjuk tovább erőltetni a 433-at, hogy legyen helyük. Mindkettő jobban szeret és tud a bal oldalon játszani, de mi inkább erőltessük őket a jobboson, pedig semmivel sem jobbak mint Brahim, főleg nem ott.Berti írta:Brahim?wZoLee7 írta: én 4321-ben állnék ki, Benzema elöl, mögötte Hazard és Brahim, mögöttük a Pogba, Kroos, Modric sor. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy Marcelo a padon legyen és ne a kezdőben
Padra nem fér, nemhogy kezdőbe..
Brahim?wZoLee7 írta: én 4321-ben állnék ki, Benzema elöl, mögötte Hazard és Brahim, mögöttük a Pogba, Kroos, Modric sor. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy Marcelo a padon legyen és ne a kezdőben
Padra nem fér, nemhogy kezdőbe..
- wZoLee7
én 4321-ben állnék ki, Benzema elöl, mögötte Hazard és Brahim, mögöttük a Pogba, Kroos, Modric sor. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy Marcelo a padon legyen és ne a kezdőben
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Marha nehéz kérdés szerintem, mert Modric nyílván nem tudja már végigtolni a szezont, viszont amikor ő a pályán van sokkal jobb a játékunk, mert elképesztő a palinak a ráhatása a játékra még most is.tubatibi írta: Egyébként, ha jönne Pogba Ti, hogy állítanátok fel a kp-t?
Szívem szakad meg a kis horvátért, de Case kell a pályára sajnos.
Pogba-Case-Kroos
Hosszabb távon ebben kell gondolkodni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én meg kockáztatnék gála kezdőnek egy Kroos - Modric, Pogba hármast. Modric- nak is gyenge volt a szezonja, de simán lehet még egy bomba szezonja. Aztán lehetne rendesen rotálni, hogy Casemiro-nak es Isco-nak is legyen meg a játékperceik.
Mondjuk ha igaz, hogy több felállást fog alkalmazni Zizou, akkor úgy se lesz gond.
Mondjuk ha igaz, hogy több felállást fog alkalmazni Zizou, akkor úgy se lesz gond.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Egyébként, ha jönne Pogba Ti, hogy állítanátok fel a kp-t?
----------------Casemiro------------------
------Pogba---------------Kroos-----------
vagy
-----------------Kroos-------------------
-----Modric---------------Pogba--------
vagy
---------------Modric----------------
----Kroos------------------Pogba----
Egyébként Modric valószínűleg nem tudna egy szezont fullba lehozni, Én akkor az elsőt favorizálnám, Casemiro sepreget hátul és Kroos meg Pogba segíti a támadásokat.
----------------Casemiro------------------
------Pogba---------------Kroos-----------
vagy
-----------------Kroos-------------------
-----Modric---------------Pogba--------
vagy
---------------Modric----------------
----Kroos------------------Pogba----
Egyébként Modric valószínűleg nem tudna egy szezont fullba lehozni, Én akkor az elsőt favorizálnám, Casemiro sepreget hátul és Kroos meg Pogba segíti a támadásokat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy éppen buknak a honi kupadöntőben, még csak ki sem kell lépni a határon túlra.doncsontos írta: Párizsban örök tehetség marad, Mbappé is hasonló sorsa juthat akár ha Ő is ott ragad.(bár ez ugye tárgytalan->Mbappé 2020 )egyszerűen nincs ott fejlődési lehetőség, lazáznak, kitömnek mindenkit a bajnokságban, aztán mikor jön egy komoly csapat európából akkor néznek nagyot, hogy itt már nem elég azt a szintet hozni mint a bajnokságban. verrattin ezt főleg sokat észre vettem, egy frusztrált kisgyerek lett a pályán. egy csapat váltás jót tenne neki, én nálunk is eltudnám képzelni Modric helyén.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Párizsban örök tehetség marad, Mbappé is hasonló sorsa juthat akár ha Ő is ott ragad.(bár ez ugye tárgytalan->Mbappé 2020 )egyszerűen nincs ott fejlődési lehetőség, lazáznak, kitömnek mindenkit a bajnokságban, aztán mikor jön egy komoly csapat európából akkor néznek nagyot, hogy itt már nem elég azt a szintet hozni mint a bajnokságban. verrattin ezt főleg sokat észre vettem, egy frusztrált kisgyerek lett a pályán. egy csapat váltás jót tenne neki, én nálunk is eltudnám képzelni Modric helyén.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
sebydani írta: Amúgy Veratti él még? Ő már nem menő, elmúlt a hype?
Nekem az a bajom vele hogy a nagy meccseken eltunt vagy epp kipirosozta magát. Nem lett rosszabb jatekos de jobb sem.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amúgy Veratti él még? Ő már nem menő, elmúlt a hype?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa