Aranylabda
- Sorrentino
Re: Aranylabda
Èn is Alisson-nak adnám. A saját posztjából kihozta a maximumot, ês emellett nyert is BL-t + Copát.
Van Dijk is kihozta a posztjából a maximumot, nyert BL-t, de NL-t elbukták a döntöben.
Messi sok gólt szerzett, viszont nem hozta ki a posztjából a maximumot, emellett csak spanyol bajnok lett és botrányba fulladt a Copa-s szereplése.
Az ősz még változtathat ezen, ha valamelyikük nagyon odateszi magát, v èpp leereszt , de jelenleg nálam ez a sorrend.
Van Dijk is kihozta a posztjából a maximumot, nyert BL-t, de NL-t elbukták a döntöben.
Messi sok gólt szerzett, viszont nem hozta ki a posztjából a maximumot, emellett csak spanyol bajnok lett és botrányba fulladt a Copa-s szereplése.
Az ősz még változtathat ezen, ha valamelyikük nagyon odateszi magát, v èpp leereszt , de jelenleg nálam ez a sorrend.
jogos, akkor maradt a nívós olasz szuperkupa amit az ő goljával nyertek.Remy írta: Azt leírta. Bajnokság + kupa. De kupát nem nyert.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt leírta. Bajnokság + kupa. De kupát nem nyert.Toti írta:nemzetek ligájaRemy írta:
Milyen kupa?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Eddig nem néztem Alisson mutatóit, de valószínűleg olyat tolt, amire megkaphatná egy kapus.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tipikusan az az év, ahol egy jó szezonkezdettel/ősszel fel tudja magára hívni valaki a figyelmet, akik most kalapban vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nemzetek ligájaRemy írta:Milyen kupa?ateeemadrid írta: , CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
Tudja a faszom, akkor majd az afrika kupa győztes csapatából válasszanak valakit. Messi fogja kapni amúgy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Milyen kupa?ateeemadrid írta: , CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa
CR néhány meccset leszámítva totál szürke volt önmagához képest. Az ő top 3-as szereplése nagyobb baki lenne, mint bármi más végeredmény.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Mivel ennyire nem emelkedett ki semmi, szerintem most az őszi teljesítmény többet fog számítani. egyénileg Messi volt a legjobb, ez nem kérdés, de újonnan azért a címek is nagyobb hangsúlyt kapnak. Nálam amúgy Messi vanDijk és Cé a top3, a sorrendre kíváncsi leszek.
Messi mellett szól az egyéni teljesítmény, CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa, nemzetek ligája vagy miazisten is ottvan neki, míg vanDijk a tavalyi legerősebb csapat vezére volt, meg a hollandoknál is komolyan teljesített. Érdekes lesz na. Mondjuk így, hogy Cé már nincs nálunk, méginkább kevésbé érdekel, de azért örülnék, ha az argentín nem előzné be.
Messi mellett szól az egyéni teljesítmény, CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa, nemzetek ligája vagy miazisten is ottvan neki, míg vanDijk a tavalyi legerősebb csapat vezére volt, meg a hollandoknál is komolyan teljesített. Érdekes lesz na. Mondjuk így, hogy Cé már nincs nálunk, méginkább kevésbé érdekel, de azért örülnék, ha az argentín nem előzné be.
Ilyen sem nagyon volt még, hogy keresni kell valakit, akinek oda kell adni.
Innentől fogva teljesen szubjektív vélemények lesznek, szóval nagy felháborodást fog kiváltani, bárki kapja.
Messi ha nem cseszi el ennyire ezt a copat és nem csak a nyilatkozat miatt, akkor ő érdemelte volna a legjobban meg. De így..
fassetudja
Innentől fogva teljesen szubjektív vélemények lesznek, szóval nagy felháborodást fog kiváltani, bárki kapja.
Messi ha nem cseszi el ennyire ezt a copat és nem csak a nyilatkozat miatt, akkor ő érdemelte volna a legjobban meg. De így..
fassetudja
Allisonnak adnam en is a bogyot, legkevesebb kapott gol a PL-ben, legtobb Clean Sheet, plusz minden sorozatban o lett a legjobb kapus iden ahol reszt vett. Ennel kiemelkedobb egyeni teljesitmenyt senki sem nyujtott iden.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azt nem állítom de egyébként nem jellemző ráez a fajta kifakadás. Én ezt meg a felgyülemlett stressznek tudom be, illetve hogy nem igazán jogosan lett kiállítva.Realista24 írta:Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
A pénz a párhuzam ez egyszerű.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mar nem azert, de ne mosdassatok mar könyörgöm. Korrupt a foci? Igen. Kimondta? Igen. Mast is eltiltottak mert a bírókat/szövetséget szidta? Igen. Szar éve volt és - valoszinu hogy az utolso esélye hogy nyerjen valamit argentin mezben - emiatt frisztralt? Barcasokon kivul kit izgat? Dolgozzon még keményebben. Ronaldorol példát vehetne a befektetett munka tekintetében. Remelem eltiltják pár meccsre. Ha meg nem, akkor az nem korrupció?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Akkor nem volt korrupció a világ futballban, amikor a bírók továbbtolták őket a Chelsea vagy a PSG ellen, amikor 2 évig vagy meddig nem fújtak ellnük büntetőt spanyolban, amikor minden Classico-t emberhátrányban fejeztünk be évekig? Csak most akar szólni, hogy itt baj van, amikor megint lebőgött a válogatottal, amúgy meg kussol.Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez egy gyenge ev volt, ezert lehetett a pool bl gyoztes. Modric is megkapta, de ha nincs az eb biztos nem nyer.V. Mester 77 írta: Allison?
3x Aranykesztyű (BL, Pl, copa, )
Bl győztes.
Kapusként mi többet tehetne?
Azt is megértem, aki szerint voltak nála jobb kapusok is, akik nem kapták meg... de most ilyen év van.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
DinhoL írta: Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
Na de várjunk már. Hogyan lehet egy kalap alá venni azt, hogy a fejesek dollármilliókért eladnak országoknak eseményeket, amiknek egyértelmű hogy nem szabadna semmit rendezni és mindneki számára egyértemű hogy csurran boldog boldogtalannak egy életre való csúszópénz , azzal hogy van egy játékos aki nem tud veszíteni ezért korrupciót kiált bele a sajtóba???
Hol a párhuzam?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mester77
Allison?
Bl győztes.
Azt is megértem, aki szerint voltak nála jobb kapusok is, akik nem kapták meg... de most ilyen év van.
Bl győztes.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Szintelen szagtalan ez a van Dijk gyerek is. Fasza vedo, de kozeleben sincs az aranylabdas teljesitmenynek.